Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurka Kolbász

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos iszlám terrorista merénylet során az iszlám hívei, de az iszlámot mosdatni akaró más vallásúak, vagy széplelkű ateisták is szokták védeni az iszlám vallást, hogy nem felelős az ilyen terrorcselekményekért. Ilyenkor mindig jó ötlet elővenni, és az orruk alá dörgölni…..
Hurka Kolbász 2015.01.10 06:02:08
@Bukott liberális demokrata:

A terroristák is ezt kérdezik. Olyan nehéz betartani az iszlám törvényeket, a sáriát? Igen! Ez itt nem iszlám föld, nem fogunk a hülyeségeikhez alkalmazkodni. Itt nekik kell hozzánk alkalmazkodni! Ha ez nem megy nekik, fel is út, le is út!
Hurka Kolbász 2015.01.10 06:05:14
@Bukott liberális demokrata:

"Tudod a vallás az egy SZENT dolog, amit tisztelni, elfogadni KELL."

Neked. Meg mér pár elvakult hülyének. De nem nekünk!
Hurka Kolbász 2015.01.10 06:07:40
@Bukott liberális demokrata:

"mert tudjuk hogy VAN, LÉTEZIK. Ilyen Isten létezése"

Ezt csak te hiszed, senki nem tudja! Mert NEM LÉTEZIK, így nincs mit tudni. Hihetnél a pöttyös labdákban is, annak több értelme volna.
Ismét összeállították a legstresszesebb foglalkozások listáját, ami persze inkább érdekes játék, de annak nagyon jó. A CareerCast nevű oldal 11 különböző tényezőt vett figyelembe, például a fizikai igénybevételt, az utazások gyakoriságát, vagy például a szakmában…..
Sok butasággal megtűzdelt interjút adott a házelnök Széles Gábor lapjának. A butaságok nem annyira az amerikaiak által felemelendő "új SZDSZ" körül koncentrálódtak (ebben az észrevételében ugyanis lehet akár egy szemernyi igazság is, time will tell, ahogy lehet igazság a Jobbik…..
Hurka Kolbász 2015.01.03 16:31:24
@vakablak:

Rákosit LEVÁLTOTTÁK az oroszok (az ÁVO-sait azért jól meglincselték 56-ban), Sztálin kifingott mielőtt összedőlt volna a kártyavár, Brezsnyev szintén (bár ő nem volt személyi kultuszos, csak sima jómunkásember). Pinochet mögött ott állt az USA, de azért a spanyolok próbálták megfogni, csakhát közben megdöglött. csaucseszku (nem érdemli meg ez a rohadék magyarellenes állat hogy helyesen írjam a nevét) azt kapta amit megérdemelt. Hitler is azt kapta volna, ha nem előz be stukkerrel.

Tehát megmenekülni csak úgy lehet ha idő előtt eltakarodik, vagy ha önkezével szolgáltat igazságot.
Pár hónap blogolás után elérkezettnek látom az időt arra, hogy kicsit közelebb engedjem magam hozzátok, Kedves Olvasókhoz, és bemutassak pár játékot, amit gyermekkorom óta imádok, és akármikor előveszem, ugyanazt az élményt adja, mint akkor. Nem csak a nosztalgiafaktorról…..
Remélem immár teljesen világos mindenki számára, hogy az Orbán rezsim fennállásának és eddigi fennmaradásának alapelve a vezető politikusok korruptsága, kilóra megvehetősége és zsarolhatósága, nem utolsó sorban pénzéhes butasága. Tényleg nem Burundiban, vagy Bangladesben…..
Nem gyengén bicskanyitogató a nemzet sportolói kiválasztásába alig burkoltan beleszóló politikai nyomás a parlamenti kétharmadot birtokló párt részéről. A hatalmon levő kormánypárt amikor csak lehet szembeköpi az országnak azt a részét, aki szerint talán van még egy határ,…..
Hurka Kolbász 2014.11.22 15:18:33
@maxval birca hozzászóló:

"az egyetlen kifogás ellene a ballib körökben az, hogy nem az ő oldalukat erősíti"
.
Hálistennek hogy ez a cigánybűnöző nem a normális emberek körét égeti. Kell a fasznak egy ilyen tolvaj tróger geci. Teljes vagyonelkobzásra + 40 év közmunkára ítélném. Ja és állampolgárság megvonással.
Hurka Kolbász 2014.11.22 15:20:49
@bölcsbagoly:

Minden jobbkomcsinak kötelező leszopni Orsós elvtárs személyi csicskáit, vagy ez saját ötleted, így akarsz nyelvvel előretörni a fideszes seggben?
Hurka Kolbász 2014.11.22 15:21:57
@Larry Silverstein:

Kaptak, használják! Ne a pofájuk járjon!
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Hurka Kolbász 2014.11.03 05:08:09
@ColdWellEr:

Biztos kapott érte 2 trafikot. Ennyire hülye ember magától nem létezik.
Hurka Kolbász 2014.11.15 10:46:46
@conchita wurst:

Persze, persze... Te el is hiszed ezt a fideszes kommunista propagandát, vagy a közgépes munkáltatód kötelez erre?
Hurka Kolbász 2014.11.15 10:48:24
@conchita wurst:

"pl. a bankok és a szektoradókat fizető vállalkozások"
.
MUHAHA!!! :DDDD A bankok pont arról híresek hogy saját zsebből jótékonykodnak... Én meg azért kapok 10% helyett 0% kamatot a pénzemre, mert nem abból fizették a te devizahiteledet...
Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő gyakrabban nézünk filmeket a kellemes meleg szobában. Az alábbiakban olyan sportolókat mutatunk be, akik szerepeltek filmvásznon is. Elsősorban tehát sportolókról lesz szó, nem olyan színészekről, akik kiváló sporteredményeket is…..
Hurka Kolbász 2014.10.07 18:35:39
@fortune hai:

Vagy aki megnézte legalább 1x a wikin.
hu.wikipedia.org/wiki/Bud_Spencer
Hurka Kolbász 2014.11.01 17:56:30
@fortune hai:

Mert a Növényi, Pap Laci, Kokó aztán akkor világsztár mi? Bud Spencerhez képest az összes noname, egyedül Puskás öcsi ismert világszinten a magyar sportolók közül. Ezeket csak Záhonytól Hegyeshalomig ismeri pár ember.
Hurka Kolbász 2014.11.15 10:44:38
@fortune hai:

Csúcsra? Puskáson kívül egyik se, max a fekvőrendőr tetejére. Ez csak fradi-újpest viszonylatban lehet csúcs, már egy Botswanaval összehasonlítva se. :D
  Elmeséljem a trükköt, amivel a Fidesz behúzott rengeteg kistelepülést az őszi önkormányzati választáson? A kormány nem olyan rég hozott egy határozatot, hogy az 1500 fő alatti települések polgármesterei a 2014-es önkormányzati választások után kb egy közmunkás bérét…..
Hurka Kolbász 2014.11.12 18:54:11
@SzerződésSertés:

Akkor az lesz mint 56-ban, minden lámpavason 1 fideszes komcsi.
Hurka Kolbász 2014.11.15 10:42:34
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te csak Kommunista VIkotr faszát szopkodod, Rákosi, Sztálin és Putyin legjobb tanítványáét. A Párttal a néppel egy az utad... a szakadékba!
1977. március 4-én 21:22 perckor nagyerejű földrengés rázta meg Bukarestet. A több, mint egy percen át tartó a Richter skála szerinti 7,2-es földmozgás következtében több, mint 1.500-an haltak meg, 11.320-an sérültek meg és 32.900 lakás omlott össze, vagy vált lakhatatlanná. Több neves személyiség…..
1970-es évek vége, 1980-as évek eleje. A Nagy Vezér Kim Ir Szen és a szerencsés gyerekek az új vidám park átadásakor...
Hurka Kolbász 2014.11.08 18:52:10
@p_ilonka:

Tiszta Hungarisztán 214.
A totálisan megtépázott baloldal még fel sem kelt a KO-t érő választási vereségeiből, mert úgy félig fekve, kómás állapotban, továbbra is fenyegeti a győztest, és tesz egyre több helyen, a múltra kísértetiesen hasonlító, hátborzongató kijelentéseket.Valami itt nincs…..
Aligha gondolná bárki is, milyen döbbenetesen rossz állapotban van a brit Parlament épülete. Noha folyamatosan dolgoznak rajta, a harc szinte reménytelen. Most megmutatjuk, a pompás külső mögött milyen a szomorú valóság. Az elmúlt két évszázad intenzív igénybevétele alaposan…..
Bokros Lajos gondolatai közül nagyon sok akceptálható számomra, és most, hogy már "mindenki" tudja, hogy "a MoMa konzervatív, szabadságelvű, európai ihletésű, nemzeti elkötelezettségű párt", és most, hogy az elnök úr rátalált a Bibliára is, elvileg semmi sem akadályozhatná…..
Klónok harca Longines vs Lónzsín 2014.10.05 20:15:00
Aki életében csak egy kicsit is belenézett bármilyen nagyobb kaliberű tenisz tornába tudja, hogy mi az a Longines és mekkora presztízzsel bír. A szorgoskodó kínaiak ettől függetlenül ennek a brandnek sem kegyelmeztek, bőrszíjastól az arany, ezüst szíjasig lehet válogatni az…..
Hurka Kolbász 2014.10.07 19:19:32
@Mr. Közbiztonság Szilárd:
"Nézz a naptárra: 2014-et írunk. És nem a zsidó naptár szerint."
:DDD