Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levot_OOOOOOO

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra…..
Levot_OOOOOOO 2018.04.01 14:42:49
@bannergéza: ez mindent vitt :)))
Senki sem születik úgy, hogy mindent tud (kivéve én). Pláne nem úgy, hogy a felújítás már a medvecsípőjében legyen! Nos, bevallom, én is halandó vagyok (nem) és futottam már bele felújításnál bosszantó, letaglózó vagy családi vacsorákon örökre feljövő vicces tévedésekbe. Akarsz mosolyogni? Gyere,…..
Levot_OOOOOOO 2018.02.16 08:05:09
@Veres Imre: tetszett az írásod :) Olyan jó kis magyar valóság... De legalább kiadtad magadból, ez is a feldolgozás része!
Nyugi, ez Kisimiska ahhoz képest ami nálam volt TELJES panel felújítással (vezeték csere, bővítéssel kezdődőtt, szóval tényleg falakat vettem).
Písz
Száraz Dénes esélyt kap, hogy elszúrt életét rendbehozza. Megjött a trailer a Hurok c. magyar filmhez...
Vlagyimir Putyin magyarországi látogatása alkalmával a Szegedi Kattintós szeretné megajándékozni olvasóit egy különleges csemegével. Minden politikai felhangot hátrahagyva nézzük, melyek azok az orosz (szovjet) kötődésű dolgok, melyek hétköznapjaink szerves részeivé váltak…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
A harmadik tízes listával véglegessé vált a köztévé eurovíziós előversenyének tekinthető A Dal mezőnye. Miközben a kormánypárt reklámadóval sújtja az RTL Klubot, többek között olyan dumákkal, hogy nem képvisel kulturális értéket és ócska műsorok mennek rajta, ehhez…..
Győztünk a magyarok ellen, újra bebizonyosodott, nemcsak nagyválogatottunk, hanem utánpótlásunk is jobb, mint déli szomszédunké. Az u19-es szlovák válogatott Dunaújvárosban a korosztályos Európa bajnoki selejtező első szakaszában a D csoport döntő mérkőzésén hintettek három…..
Tegnap este elkezdődött az a műsor, amit nem lehet nem szeretni, mert azokat az embereket szopatják benne halálra, akiket mi is ütnénk, mármint virtuálisan. És ütünk is, 34 napon át, öten, felváltva, hogyvoltonként max. 3000 karakterben, de sok képpel és animdzsiffel, hallgatva a…..
Levot_OOOOOOO 2014.10.07 18:13:39
@csiri bá: +1 ! :)