Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelemen12

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napos hír, de ezek szerint a teljes magyar sajtó elment mellette, velünk együtt: Mundruczó Kornél (Fehér isten, Delta) a pornóiparról fog nemzetközi fikciós sorozatot forgatni, aminek ő lesz az egyik alkotója és rendezője is. A forgatókönyvet közösen írja állandó alkotótársával, Wéber Katával. A…..
Wolfgang Petersen 1981-es Das Boot (magyarul A tengeralattjáró, de hát mennyivel menőbb azt mondani, hogy dhász bót) tökéletesen megmutatta, hogy milyen volt átélni a második világháborút a világ legzsúfoltabb konzervdobozában, ráadásul a vesztésre álló oldalon. A "vén" kapitány (Jürgen Prochnow) és…..
kelemen12 2018.11.26 14:49:07
@GK: " Ezek után az új sorozatról írt részeknek mennyiben lehet hinni? "

Semennyire, mert azt írja, hogy ez feldolgozás, de eleve egy évvel később játszódik, eleve nem az u96, hanem az U600valamennyis hajón, stb. A Wikin tényleg az van, hogy ez remake, de ott a főcímben, hogy 1942, az eredeti meg 1941, meg eleve, a történet és a karakterek sem stimmelnek, szóval miaf??
Folytatódik spoileres kibeszélőnk az HBO Aranyélet című sorozatáról, a legújabb poszt témája a harmadik évad ötödik és hatodik része...
Szerintem a tévézésben jelenleg az egyik leggondosabban őrzött titok, hogy az új évadban rég nem látott konszolidált külsőt öltő Rick Grimes hogy távozik a zombiapokaliposzisből. Megeszik? Ő esz meg valakit? Megharapják, karját veszti, aztán hullik el? Hősiesen áll a vártán, és menekülő társait…..
kelemen12 2018.10.19 16:25:23
@Emmet Ray: Miért ölnék meg Ricket? Maggie-nél tudni, kivel lép le, őket nem ismeri Rick. Rick meg azért lép le, mert így a többieknek jobb lesz. Azt meg már elég rég lehetett tudni, hogy 6 részben lesz benne.
Szeptemberben új sorozat indul Comedy Centralon Pedagógerek címmel, amiben hat őrült tanító néni lesz a középpontban. A nem mindennapi pedagógusok iskolai szenvedélyekkel, megdöbbentő évkönyvfotózással, valóságshow-kkal és elviselhetetlen szülőkkel tarkított kalandjainak…..
kelemen12 2018.09.03 10:58:45
Bár eleinte nem volt hajlandó rá, mivel egy napja folyamatosan támadják vagy röhögnek rajta, mégis beadja lemondását Jason Spencer  Georgia állambeli republikánus képviselő, aki egész Amerika előtt niggerezett teli torokból, letolt gatyával, és eljátszotta, hogy levágja és szájába tömi egy…..
Elemezzünk kicsit, ingyen van. Ez itt a The Walking Dead kilencedik évadának első posztere. És a közepén az bezony a Kapitólium Washingtonból, azaz lehet költözés lesz az időugrás mellé, amit már korábban bejelentettek. Aztán ott a poszteren egy helikopter is, Michonne válla…..
Nyolcadik epizóddal folytatódott az HBO Westworld című sorozata. Az alábbi poszt spoileresen tárgyalja a rész legfontosabb eseményeit...
kelemen12 2018.06.13 16:04:00
@DirkDiggler: "Igen, ez volt az első élvezhető rész ebből az évadból. "

Jézusom, azt hittem, hogy már nincsenek ilyen zombik, de megkövetem magam, tévedtem. Hogy lehet valakinek olyan alacsony az igényszintje, hogy képes egy sorozatévadból hét nem élvezetes részt megnézni. Nem vitatkozom, biztos igazad van, de én már a második rész után kivágtam a francba az egészet, annyit nem ér, hogy ne élvezzem. Inkább elolvasom itt, hogy mi a sztori, és nézek három másik sorozatot, amit élvezek. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen.
Ezt kell róla tudni:  - Ősszel jön a CBS-re- Dick Wolf az alkotója- Az FBI-ról szóló procedurális sorozat lesz- Jeremy Sisto és Missy Peregrym a főszereplője Ha nem volt a palettádon egy hét/egy lezárt ügy típusú nyomozós széria, simán vedd fel a sorozatnaptárba, igényesen megcsinált, pont…..
kelemen12 2018.06.12 13:24:42
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
kelemen12 2018.05.30 13:54:15
@amstrong666: hol van ebben a spoiler? az spoiler, hogy egy színész máshol fog dolgozni? hogy LEHET, hogy máshol fog dolgozni? hol van bármi ebben a sorozatról.

oké, aki írta a hírt, az is teljesen értelmetlen, mert ír valami hatodik részt és hogy történik vele valami, de egyrészt nem fogják megölni Ricket, másrészt meg arról van szó a linken, hogy hat részben fog szerepelni, és mivel a második részben nem szerepel, ezért a hatodik részben nem történhet vele semmi.
Jövő pénteken startol a Trollhunters harmadik évada, Guillermo del Toro pedig egy újabb sorozattal teszi szorosabbá a kapcsolatát a Netflixszel: A faun labirintusa, a Hellboy és A víz érintése rendezője 10 After Midnight címmel készít új horrorsorozatot a streamingszolgáltatónak...
Miután a második évad első részét (amiről itt írtunk hosszan és spoileresen) alig valamivel kevesebben nézték (3 millióan), mint annak idején az első évad első részét (3,3 millióan), egyetlen egy embert sem meglepve a világon bejelentették: az HBO megrendelte a Westworld című robotos-vadnyugatos…..
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
David Maddent tavaly ősszel nevezték ki az amerikai AMC saját gyártású programjaiért felelős alelnökének. Idén januárban az amerikai újságíróknak arról beszélt, hogy a csatornánál olyan sorozatokat keresnek, amikre illik a "presztízs popkorn" kifejezés. Ezek olyan, valamelyik zsáner sajátosságait…..
Nagyon ütős sorozatot hozott össze Tom Hardy és az apja, Chip Hardy. A Ridley Scott produceri irodájával és az FX-szel közösen készített Taboo 6-7 milliós nézettséget produkált, a BBC pedig most megerősítette: az A-listás színésszel a fedélzeten fog érkezni a XIX. századi London mocskos alvilágában…..