Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claudia72

19 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég olvastam egy ismerős facebook bejegyzései közt az alábbi viccet: "Az uram már rég nem kíván, meséli bosszúsan Aranka néni, majd pödör egyet a bajszán." Elgondolkodtam, miközben megmosolyogtam, hogy valóban hány nőt látni nap, mint nap, akik beletörődve idejük…..
A mell a nőiesség szimbóluma. Mérete születési, genetikai adottság. Akinek nem adatott nőies forma, méret, annak ez sok esetben komplexust okoz. Férfiaknál ugyanúgy megtalálható nemiségük szimbólumával, illetve annak méretével kapcsolatos komplexusuk. A nők szerencsésebb…..
Egy nő munka közben is stílusos. A kényelmi szempontok mellett vegyük figyelembe, hogy kollégáink, céges partnereink, és természetesen főnökünk is elvárja, tiszteljük meg egymást kulturált megjelenéssel. A megfelelő megjelenés a cég jó hírnevére, megbízhatóságára jelzés…..
Egy válasz biztos, semmiképp nem a tárgyi feltételektől. Nem a nyitott sportautó, a luxus terepjáró, vagy az úszómedencés villa tesz férfiassá. Az urak azt mondják, hogy egy hölgyben a nőies kisugárzást keresik. Mi nők ugyanígy a kisugárzást figyeljük, kutatjuk az urakban. A…..
Az ember ősidők óta fogyasztja a mézet. Kiváló szénhidrát forrás, gyümölcs és szőlőcukor keverékéből áll. Számos gyógyhatással bír, rengeteg ásványianyagot, vitamint tartalmaz. Antibiotikumként is kiválóan alkalmazható, antibakteriális, gyulladáscsökkentő,…..
Az szinte mindenki számára nyilvánvaló, hogy a babáknak szükségük van simogatásra, érintésre, ölelésre. Ezek olyan testi kommunikációk, melyek nyugalmat, biztonságot, pozitív érzelmeket adnak. A szeretet, az odafordulás megnyilvánulásai. A testi kontaktus végig kíséri egész…..
Ha találkoznék egy barátnőmmel és megkérdezném mit szól hozzá, hogy elhatároztam veszek egy tüll szoknyát, és hordani is fogom, valószínű nagyon elcsodálkozna. Vagy azt gondolná kezdek megőrülni, vagy, hogy mindenáron demonstrálni akarom, hogy még igenis fiatal(os) vagyok -…..
Halloween. Sokaknak nem tetszik, mit keres ez az ünnep hazánkban. Újabb Amerikából átvett őrületnek tekintik. Holott nagyon sok hagyományunk van, melyet keresztény országunkban is ünnepelünk, és régi pogány hagyományokból terjedt el világszerte, ilyen pl. a Mikulás. Nálunk is…..
A világon talán a legnépszerűbb desszert. Talán azért ennyire populáris, mert nagyon könnyen, gyorsan elkészíthető, nem kell sütni, így a konyháművészetben járatlanok számára sem jelent kihívást. Népszerűségének köszönhetően rengeteg verziója létezik.  Egyetlen dolog…..
Nem lesz népszerűség-barát amit most írok, de nem is a népszerűség növelése a célja a gondolataim leírásának. Pár hete egyik ismerősöm megosztott egy bejegyzést a Facebook oldalán - azóta is csodálkozom, hogy ezt olvassa -, egy blog író hölgytől, akinek átkattintottam az…..
Az élet szép, vallják az olaszok. És ez a filozófia látszik is rajtuk. Az elegancia, a stílus a vérükben van. A megjelenésük vonza a tekintetet. Mindegy hány évesek, hogy gyalogosan, robogón, vagy biciklin haladnak el mellettünk, elegánsak. Olaszországban nemcsak a belső…..
Feltalálója elnyűhetetlen munkaruhának tervezte, mára azonban a divat és a ruhatárunk alap darabja. Viselése kikerülhetetlen, megunhatatlan, kortól, nemtől függetlenül szinte mindenki életében jelen van. Ha engem megkérdeznek mi az az egyetlen viselet, amiben biztosan észreveszek…..
A 40. születésnapom körül tettem fel Facebook oldalamra egy idézetet az "örök Nő"-től Coco Chaneltől: "40 után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan örökké maradhat." Nem térnék ki arra, miért harcolnak annyian az öregedés látható jelei ellen, hiszen egy korábbi…..
A nőiesség egyik szimbóluma. Ha megfelelően választjuk, segít megmutatni nőiességünket, eleganciát sugároz, de ha nem megfelelő a választás, nem vesszük figyelembe a ruhánkkal való összhangot, testalkatunk korlátait, a látvány bizony elrettentő is lehet. A harisnya…..
"The beauty of a woman, with passing years only grows." /Audrey Hepburn/ Egy nő szépsége a múló évekkel csak nő. Mondta ezt Audrey Hepburn. Ha nézzük ezt a fotót, úgy gondolom bátran vállalhatta ezt a mondatot. Mennyire lenne ez hiteles, ha nem ragaszkodik a természetes…..
Mindannyian erre vágyunk, ennek a titkát keressük. Kutatjuk a boldogságot, olvassuk a boldogságról szóló cikkeket, könyveket, hallgatjuk szakemberek véleményét. A boldogságot azonban sosem a másik emberben kell keresni, nem a párunk, a feleségünk/férjünk fogja megteremteni…..
Hűvös, októberi, esős napon, alig várjuk az otthon melegét. Ilyenkor, ha időnk engedi a nap végén üljünk be egy kád vízbe! Egy kád "forró víz", és illóolajok. Hölgyeknek damaszkuszi rózsa, párban ylang-ylang :) , feszültség levezetésére édes narancs, levendula….Millió…..
Szép őszi napsütés... Gondolja az ember lánya, elég egy kis vékony kötött anyagú ruhácska, persze már harisnyával, mert ez a Nap már csalóka... Indul a napi rutin. Gyerekek iskolában, bölcsődében. Zöldséges, hentes, újságos, pékség.... Szatyrok, papír zacskók, női táska,…..
Mindig azt hallom, hogy "nem eszem kenyeret, mert az hízlal". A farncia nők sosem voltak kövérek, sőt… Pedig elengedhetetlen a bagett a napi étkezésük során. Inkább a mennyiségre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni…. és a minőség sem elhanyagolható. Nem kell Párizsig uatzni, hogy…..