Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flóra23

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Vendégszerzőnk, Himer Csilla pénzpedagógus korábbi cikkében már írt a zsebpénz evolúciójáról. Megtudhattuk, hogy a zsebpénz milyen átalakuláson megy át, amíg a gyerekünk felnő. Sok esetben nem is azzal van a baj, hogy ezeket a válfajokat nem alkalmazzák a szülők, hanem azzal, hogy nem jól. A…..
  Sziasztok! Ma folytatom a különböző EUR szabványú raklapok tulajdonságainak ismertetését. Mint ahogyan az előző EUR raklapos bejegyzésemben részletesen leírtam, ezeknek a szabvány raklapoknak mérettől és teherbírástól függően több fajtája lehet, úgymint EUR-I;EUR-II;…..
Sokszor felmerül a kérdés, mi várható a prezentációk tervezésében az elkövetkező 1-3 évben? Íme egy rövid lista a várható trendekről. 1. Több sztori, kevesebb slide. Az olyan könyvek, mint a Resonate vagy a The Naked Presenter arra buzdítják a prezentálókat, hogy kevesebb…..
Flóra23 2014.11.14 12:59:32
Ha további tippeket kerestek ezt a cikket ajánlom: iqfactory.hu/blog/szakdolgozat_tippek/szakdolgozat_vedese/prezentacio-7-uj-szabalya/ Tanácsokat gyűjtött össze, hogy minél színesebb és érdekesebb legyen az előadásod.
Annak eldöntése, hogy szükség van-e költöztető cég felbérelésére, minden embernek nehézséget okozhat, hiszen számos érv szól mellette és ellene is. És persze, mint a legtöbb ilyen kérdés esetében, a jó válasz mindenki számára más és más, számos olyan tényezőtől…..
Találtam egy cikket angolul a raklapból készült bútorok veszélyeiről. Nagyjából átfordítottam nektek! (nem szó szerint fordítottam, úgyhogy aki már olvasta ne szúrjon le az esetleges hibákért o.o") Építettetek már valaha valamit raklapból? Emlékszem még…..
Sziasztok! Ma egy pár raklapból készült dohányzó asztal ötletet hoztam Nektek. Jó ötletelést Nektek! Ha még több raklap bútoros képet szeretnétek látni látogassatok el a honlapomra!    ..
A raklapok – legyen szó használt vagy új darabokról – felhasználása a lakberendezésben hatalmas divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 3000 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), rendkívül jól…..