Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haraszty Miklós

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ugye amerikai van (vagy legalábbis azt gondoljuk), és Magyarországról nézve lehet osztrák is. Hogy a helyszínről (egészen pontosan Karintiából) nézve is van-e, és ha igen, milyen, az derül ki Bowling George posztjából. (A képekért hálás köszönet és kis irigykedés…..
Drágáim! Úgy telt el az év első tíz napja, hogy az alkotás múzsája sajnálatos okokból nem csókolt homlokon, ezért igen nehezen jutottam elhatározásra abban a tekintetben, hogy ennyi idő után mihez szóljak hozzá. Úgy döntöttem, mivel hosszúnak nevezhető eltűnés után a…..
Ma este az m1-en lesz a premierje a most elkészült történelmi-oknyomozó dokumentumfilmünknek, a Cinema Infernónak. A történet még 2010 őszén kezdődött: a Biszku-film kapcsán Fruzsival találkoztunk Sárközy Endrével, aki 1949-56 között fiatal hadbíró volt, és a beszélgetés…..
Alig várta, hogy hazaengedjék, mert rettegett attól, hogy egyszer csak elaltatják és levágják a lábát. Nekem is vannak nagyon is rossz élményeim a magyar kórházakról. Édesanyám 30 éve lábszárfekélyes, persze ez senkit sem érdekelt ez alatt az idő alatt a magyar…..
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
Szinte minden tinédzsercsávó és luvnya átesik a nagy rajongás időszakán. Kedvenc zenész poszterei a falon, a legbevállalósabbak grupiskodnak is egy sort és arról álmodoznak, hogy a nagy ikon egyszer majd épp őt szúrja ki a tömegből. Ez így megy mióta a rockzene megszületett, a…..
A Magyar Nemzeti Bank még december elején vonta vissza a Széchenyi Bank működési engedélyét, miután az átfogó vizsgálat során olyan súlyos szabálytalanságokat találtak, amelyek miatt az intézmény működése fenntarthatatlanná vált. Mint ismeretes, a Széchenyi Kereskedelmi Bank…..
Az elmúlt napok, hónapok közéleti történéseinek, nyilvánosságra került gátlástalan közpénz lopásainak és megtakarításainak fényében tényleg az lehetett volna az ember érzése, hogy karácsony előtt nagyobb pofátlanság már nem jön szembe. Pedig de, szembejött. Mert ebben…..
Blogunk új rovatot indít "Csillag születik" címmel. A versenyben olyan tehetségek indulhatnak, akik a közönségszavazatok alapján majd méltónak találtatnak elnyerni a szegedi unortodox Csillag szálló bentlakásos ellátását. Várjuk tehát a javaslatokat, melyek pontozásának…..
Két dolgot tudtam meg a saját gyerekeimről a hétvégén.  1. Nem is gyerekek. Legalábbis az egyik nagy mozihálózat szerint, amelynél a családi jegy, gyerekjegy csak a 9 éven aluliakra vonatkozik, az ennél idősebbeknek diákjegy jár, de csak diákigazolvány ellenében, mert…..
Haraszty Miklós 2014.12.08 15:49:27
Remélem immár teljesen világos mindenki számára, hogy az Orbán rezsim fennállásának és eddigi fennmaradásának alapelve a vezető politikusok korruptsága, kilóra megvehetősége és zsarolhatósága, nem utolsó sorban pénzéhes butasága. Tényleg nem Burundiban, vagy Bangladesben…..
Haraszty Miklós 2014.11.29 07:59:35
A Nemzet Sportolójánál jobb helyen lesz a 200 milliárdos vagyon, amit életjáradék formájában kap majd meg - közölte az NGM. „Keresve sem találhatnánk alkalmasabb embert a magánnyugdíjpénztárak pénzének tárolására, mint Schmitt Pál. Igaz, nem is kerestünk” - indokolja…..
Attól kezdve, hogy Washington beutazási tilalmat rendelt el hat magyar állampolgárral szemben korrupciós ügyletek megalapozott gyanúja miatt, egészen addig, hogy a kormánytól totálisan független Civil Összefogás Fórum (CÖF) nevű békemenetelő álcivil szervezet feljelenti André…..
Édesapám a „szakszerű” ellátást a baleset bekövetkezése után több mint két hónappal, de még a combnyaktörés igen késői diagnosztizálása után is több mint két hét elteltével kaphatta csak meg. Véletlen folytán olvastam a  A SZENT MARGIT KÓRHÁZ VÁLASZA  címú…..