Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KJ2000

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem sokan vannak úgy, mint mai szerzőnk, aki komolyan fontolgatja a határátkelést, pedig Magyarországon is elég jól megél. József kételyei elsősorban nem a politikának szólnak, hanem a saját és a gyerekei jövőjével kapcsolatosak. Nem nagyon szoktam ilyet írni, de most…..
KJ2000 2014.10.07 20:00:23
@FutureFry: Köszönöm a részletes leírást és az összefoglalást. Igyekeztem az USA hivatalos oldalain tájékozódni a vízumokról, de pl. abba az infóba nem futottam bele, hogy a 2015-ös kvóta már betelt.

@Mirjam2: Eszemben sincs ide-oda utazgatni különböző országok között! Biztos munka kell külföldön. Anélkül nincs kimenetel! Max. néhány hetes tájékozódás, körülnézés.

@osoma: Köszi, a szívemből szólsz.

Sikerült visszarángatnotok a realitásba (kicsit :))), már ami az USA-beli munkavállalást jelenti. Úgy hallottam egyébként, hogy ezen az egész bevándorlós-munkavállalós rendszeren mostanában akarnak módosítani (hogy konkrétan milyen irányban, arról nincs infóm).

Annyi adalék még a posthoz, hogy az USA-val kapcsolatban volt (van) egy olyan elképzelésünk is, hogy éghajlatot váltunk, tehát előbb-utóbb valamelyik délebbi államban kötünk ki (vagy esetleg irány egyből Panama :))))))))). A válaszaitok alapján persze nemhogy ilyen "válogatós" sem lehetek, de maga az USA-beli munkavállalás is komoly akadályokba ütközhet - erről persze tudtam, tudok, de ha lesz rá lehetőségem, szerintem küzdeni fogok azért, hogy sikerüljön. Még az is lehet, hogy a ködös albion lesz az ugródeszka? Lehet, hogy egy angol cégtől könnyebben tud továbblépni az ember? (Pláne, ha egy USA-beli cég európai leányánál dolgozik az ember...)

Ha már Anglia, akkor vajon mennyi időre érdemes kimenni, hogy az ember "körülnézzen"? 2 hét? Egy hónap?
KJ2000 2014.10.07 20:01:38
@FutureFry: Azt volt szerencsém látni élőben :). Nem semmi élmény volt! :)