Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andalúziában

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem egyik legszuperebb nyaralása volt, amikor körbeautóztuk Andalúziát. Külön örültem neki, amikor elhatároztuk, hogy az egyik megállóhelyünkön barlangházban fogunk megszállni. Igaz, csak egy éjszakát töltöttünk ott, de sohasem fogom elfelejteni a barlangházat.  Egy…..
Sokak szerint, ha üdülni megy az ember nem fontos, hogy hol száll meg, mert úgysem a négy fal között szeretné eltölteni a szabadságát. Amikor üdülni megyek nem a legfelkapottabb szállodákat keresem, hanem inkább az olyan helyeket, ahol a helybeliekkel is könnyen lehet ismerkedni, de…..
Változatos és csodálatos természeti környezet jellemzi Andalúziát. Szebbnél-szebb, több kilométer hosszú homokos tengerpartok, gyönyörű szurdokok, a Sierra Nevada csúcsai, kialudt vulkánok, festői vízesések. Kell ennél több? Még korábban beszámoltam Andalúzia legszebb…..
Szerencsém volt Andalúziában autós túrát tenni és nem meglepő, hogy ez a csodálatos hely a szívembe lopta magát. Olyan sokszínű - legyen szó tájakról, kultúráról. Rengeteg látnivalóval találkozhatunk és egy élet kevés lenne ahhoz, hogy mind megismerjük. Azért…..