Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szatmáriné Máté Éva

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy örömömre szolgált, hogy hárman, a bemerítés mellett döntöttek!..
Szatmáriné Máté Éva 2015.02.16 16:14:23
Tom Watson, az IBM óriás cég megalapítója, megértette, hogy mennyi türelemre van szükség az emberekkel való kapcsolatban. „Egyszer, egy fiatal ügyvezetőt megbízott egy kockázatos feladattal. Tíz millió dollárt veszítettek ezáltal, ami nagy csapás volt a cégnek. Miután…..
Szatmáriné Máté Éva 2015.02.06 19:26:15
Még nem tudtam, hogy egy életre meghatározó élmény lesz, amikor a szüleim 1999-ben elvégezték a nevelőszülői tanfolyamot. 2007-ig 4 gyermeket fogadott be a családunk és igyekeztünk segíteni egy élhetőbb élet alapjainak a lerakásában. Ezekben az években testközelből…..
Szatmáriné Máté Éva 2014.12.12 10:44:12
:-)
Lassan következik az év vége, amikor az ember számot vet és elkezd a következő éven gondolkodni. Mit tehetnék jobban? Mit tudnék másként csinálni? Hol kell változtatni? A leginspirálóbb kérdés, azonban szerintem valahogy így hangzik: " "Mibe mernél belevágni, ha tudnád, hogy…..
Kedves Nagyhegyesiek! Szatmáriné Máté Éva vagyok, 33 éves.  Édesapám Máté János volt, ácsmester, akire bizonyára még sokan emlékeznek. Édesanyám Holácsik Irén. Férjem Szatmári Ferenc. Két gyermekünk van,  Ádám fiúnk 9, Fanni lányunk 8 éves. Születésem óta élek…..