Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnobsitos

8 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Opel Astra G eladó! 2002-es, Megkímélt, bordó metál, 98000km, 2010ig műszaki, Központi zár, légkondi, szervo, légzsák, Garázsban tartott, Rádiós magnó, kormányvezérlésű audio. Ár: 1.300.000 Ft.…..
Videószakkör rovat európai szavazással. A képek állandóan mozognak: 1. Kéméndi Sanyi aranyérmes borbulija. A videó azért is különleges, mert Cserépfalu örökösen legjobb borásza nem szerepel a felvételen. Ki: Eleven Televízió Mennyi: 0.57 Mikor: 2009. április 18.   2.…..
Tisztelt blog olvasók, nagyon jó katona történetek olvashatóak az alábbi oldalon! http://mn4565.freeblog.hu/Várom azon olvasókat akik voltak katonák, és vannak katona történeteik, vagy nem voltak, de hallottak szüleiktől, nagyszüleiktől, katona történetet, adják…..
Magyar Kupa I. forduló Cserépfalu-Bükkzsérc 0-6 Szekrénypakolás miatt elmaradt a közvetítés. Néha így történnek a dolgok. Miotentől jönnek majd már vannak képek, a főedző ki van kapcsolva, holnap remélem tud nyilatkozni. Mioten: A zsérciek minden tekintetben jobbak voltak.…..
Tájékoztatom a blog olvasóközönségét, hogy az MN4565 Légvédelmi Rakéta Osztály web címe megváltozott. Megújult bőrben, elérhető a   http://mn4565.mindenkilapja.hu/ címen, ahol rengeteg képet találni 1984-1988 közötti időkből. Küldött képek is vannak szép…..
Darvas annyira kért régebben katona történeteket, ismerőseimet, akikkel a cserépi kaszárnyában szolgáltam értesítettem, Szomolyán, Noszvajon, sőt Cserépfaluban is, hogy legyenek, szívesek írjanak katonatörténeteket, a blogba de sajnos zárt fülekre találtam, vagy csak nem…..
Most végre sikerült belépni vissza a blogra, megragadva az alkalmat, ezuton szeretnék minden kedves cserépfalusi ismerősömnek és ismeretlennek is nagyon sok Békés Boldog karácsonyt és Eredményekben gazdag Boldog Új évet kívánni!!..
Küldenék még egy képet a laktanya helyéről! Itt jól látszik Bogács és a falu helyzetéhez viszonyítva. hol helyezkedett el !! De jó is volt ott, szívesen emlékszem azokra az időkre! Ne is tudom miért? Talán azért. mert sokkal fiatalabb voltam? Lehet!! Na ezt jól megbeszéltem…..
Nem tudom fog-e sikerülni beilleszteni, de egy próbát megér! A cserépi laktanya helye a Google Earth segítségével. Bejelöltem a pontos helyet...
mnobsitos 2008.02.08 13:48:52
Újra megnyílt a cserépi laktanya!Még ha virtuálisan is, de szeretnénk, ha megnyitná kapuját a cserépi laktanya. Először is szeretnék köszönetet mondani darvasnak, aki lehetővé tette, hogy ismét működhessen a laktanya ott ahol működött 28 évig. Természetesen nem pontosan…..
33 ismerőssel az iwiw-en is fent van az MN4565 Légvédelmi Rakéta Osztály. Ez az osztály Cserépfaluban székelt, védték a hazát, amikor még fönt azt mondták, hogy védeni kell. Majdnem elfeledkeztünk róluk. De jó is lenne elfelejteni.Rengeteg spamet, kéretlen vackot és mindenféle…..
Amíg az mn4565 vagyis mnonbsitos beregel a blog szerkesztőségébe és megdöbbentő, hihetetlen sztorikkal, a blog színvonalát ágyúkkal a református templom magasságába  fölröpíti, addig rá lehet csodálkozni az MN4565 Légvédelmi Rakéta Osztály weboldalára. Szövegek és…..