Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SON VENUTO

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időkapszula korrajz, a múlt lenyomata és egyben üzenet a jövőnek. Izgalmas miniatűr múzeum egy kor jellemző tárgyaival, papírra vetett gondolataival. Szokás jelentős építkezésekkor vagy világraszóló események tiszteletére időkapszulát készíteni, hogy aztán a kíváncsi…..
SON VENUTO 2020.09.13 13:03:31
Az Időkapszulába a Cseresorozat Nemzetközi Filozofikussági Művészetelőreiskola ( CSNFM ) mek.oszk.hu/kereses.mhtml?dc_creator=Hornyik... részéről Sebeő Talán www.google.hu/search?source=hp... betett egy Csere kiadványt . Szeretne 2037-ben a Nyitáskor ott lenni . Kéri , értesítsék , miben segíthet .
far severö sapirico , T= 06 703 102 827
Talán nem újdonság senki számára sem a Koral jégkrémcsalád.Picit alatta van a "nagy márkák"  árainak, és lehet, hogy még a Bocinál is finomabb.Azt viszont kevesen tudják, hogy egy lengyel márkáról van szó, amely tavaly még érthetelen módón egy szerb modellel…..
SON VENUTO 2008.05.27 20:21:32
örülök , hogy kezd lenni valami . Sokat csak sok vonz , ezért javallom , kukkants bele a www.gportal.hu/portal/dwabratanki--ba , a polonia.hu--ba , a torzsasztal.hu--n belül :
a R.I.L.A.K. , aztán ugyanott az UNITRA -- lengyel szerelem nevűbe , a Lengyelország kultúrhegemónba , a Lengyel--magyar barátság vége? nevűbe és a Lengyelország nevűbe , adott esetben a LENGYELORSZÁGba . Pozdrawionka !
"A szirének, édesanyjuktól gyönyörű hangot örököltek, amire igen büszkék voltak. Idővel azonban gőgösek lettek és elbizakodottságukban versenyre keltek a múzsákkal. Vereségük büntetéseként a múzsák bűvös hangú, de vérszomjas félig ember, félig madár…..
SON VENUTO 2008.04.29 10:23:14
A többit láthatjátok a www.torzsasztal.hu---n belüli R.I.L.A.K. nevű rovatban . A cikk remek volt, köszönet érTE .
Ugye mindenki hallotta már,hogy Lengyel-Magyar két jó barát... Most irigykedünk. Az EB miatt is, de az igazi autóbuzik más miatt is sárgulhatnak. Ha Lengyelország és az autó kerül szóba szinte mindenki a Polskira asszociál,de újabban egész másképp kell gondolnunk a lengyel…..
Belsőség Gyári Nysa szörnyeteg? 2008.03.24 11:10:00
Nagy Zoltán olvasónktól kaptuk a következő képeket. Neki köszönjük, olvasóinkat pedig kérdezzük, láttak-e már ehhez foghatót. Erősen úgy néz ki, mintha barkács lenne, az egyik hátsó kerék is elég gyanús szögben áll, mindazonáltal photoshopnak túl jó, barkácsnak túl…..
atom Retro tűzoltóautó 2007.07.28 08:02:00
A múltkoriban sétáltam a városban, amikor a parkolóban erre a Zuk típusú tűzoltóautóra leltem. Figyeljétek meg az apró részleteket, a kilincseket, a tetőn nyugvó tömlőket stb... Szép állapotban volt és elgondolkodtam, hogy vajon milyen formában tevékenykedik napjainkban amikor…..