Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cserépfaluválaszt2010

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! Tisztelt Cserépi Választópolgárok! Rudinszky Tamás polgármester-jelölt vagyok. Mint a falu érdekeinek következetes képviseletére elszánt, azért harcolni tudó, sokak által támogatott polgármester-jelöltet sokan megkerestek, mi az, amit még…..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! Agárdiné Tóth Rózsa polgármester-jelölt, bemutatkozó előadásának prezentációja: Programismertető - Agárdiné Tóth RózsaTessenek a kép alsó közepére kattintai és beindul a vetítő!..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! Kovács Róbert 32 éves cserépfalui lakos vagyok . Születésem óta itt élek, feleségemmel és 5 éves kisfiammal. A faluban egy autószervizet üzemeltetünk közösen édesapámmal. Tisztelt Cserépiek! Munkám során napi kapcsolatban vagyok az itt élő…..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! ..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT! Tisztelt Választópolgárok, Cserépiek! Jogos a kérdés, hogy miért közös a bemutatkozó, illetve a tájékoztatás célkitűzéseinkről? Hosszú évek óta vagyunk baráti kapcsolatban és beszélgetéseink során a falu ügyes-bajos…..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT! A múlt heti KT ülésen a testületi tagok és a polgármester-jelöltek megállapodtak, hogy pénteken 24-én hat órakor vitáznak a művelődési házban. Ezt kommunikálja a falu: Azóta a Hór-patakon lefolyt pár liter víz, nem egy hanem…..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT!   Tisztelt Cserépfalui lakosok! Mély tisztelettel köszöntök mindenkit és kérem Önöket olvassák el rövid bemutatkozásomat. Dósa Sándor Cserépfalui lakos vagyok, itt élek, mint az Önök ismerőse, szomszédja, barátja.…..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT! Születésem óta, 34 éve élek Cserépfaluban és munkahelyem is itt található. Jelenleg saját családi vállalkozás (Cse-Fa Kft.) keretén belül fafeldolgozással foglalkozom. Nős vagyok, két kislány édesapja. Az Egri Mezőgazdasági…..
VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT! Tisztelt Cserépfaluiak, Kedves Választópolgárok!! Közeledvén az október 3-ai képviselő választáshoz a cserépfalu.blog.hu szerkesztője szívélyes felkérésben lehetőséget adott minden cserépi polgármester és képviselő…..
VIGYÁZAT!! VÁLASZTÁSI KAMPÁNY CSERÉPFALUBAN!!! TUDNIVALÓK ITT! 1974. december 13-án születtem, közel 30 éve élek Cserépfaluban feleségemmel és 10 éves kislányommal. 12 éve dolgozom a Magyar Telekom Nyrt. mezőkövesdi üzletében közgazdasági végzettséggel, mint…..
VIGYÁZAT!!! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT! Gyakran mondják, hogy a képviselőnek a közt kell szolgálnia. Ismerek egy ilyen közszolgálati jelenséget Cserépfalun, Marosvári Editnek hívják. Nincs lekötelezve senkinek, nem függ egzisztenciálisan, üzleti vagy haveri alapon…..
VIGYÁZAT!!! VÁLASZTÁSI KAMPÁNY CSERÉPFALUBAN! TUDNIVALÓK ITT! Bemutatkozó levél Ez a levél azoknak szól, akik nem ismernek, vagy gyermekkorom óta ismernek, csak igazából nem sokat tudnak rólam. Agárdiné Tóth Rózsa vagyok, Cserépfaluban a Kossuth út 153 szám alatt lakom.…..
VIGYÁZAT!!! ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK CSERÉPBEN! TUDNIVALÓK ITT. Ambrus Vera kézírásos plakátra dolgozta a polgármester és képviselő jelölteket. A tabló a két nagyobb bolt bejárata mellett látható. A képek mioten laborjából jöttek ki.  Katttintásra nagyobbak lesznek a…..
VIGYÁZAT!!! ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK CSERÉPBEN! TUDNIVALÓK ITT. Teri néni 36 éve ment el Cserépből, a nyáron négy hónapot itthon töltött, leírta mit gondol erről, arról, Cserépről. Köszönjük! Katt a kis képre és lehet nagyban is olvasgatni a scannelt levelet. Teri néni…..
VIGYÁZAT!!! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT! Az iwiw Cserépfalu Cserépfalu klub október harmadikára, az önkormányzati választásra hívja a klubtagokat. (1335 ember!) A klubtagok ütemesen jeleznek vissza és természetesen megírják véleményüket. Ott leszek és szívből…..
Vigyázat! Önkormányzati választási kampány következik! Tudnivalók itt. Holnap, szombaton 9 órakor a Bükkalja sörözőből indulok falusétára, aki szeretne csatlakozni szívesen látom, aki nem szeretne, azt is. Tóth Péter képviselő jelölt ..
A gyöngyösi Fidesz népszavazást mert kezdeményezni az indiai Apollo gumigyár létrejöttéről. A gyár gyöngyösi létesítéséről amúgy akkor hallott az ország először, amikor Gyurcsány bejelentette Indiában, hogy már megegyeztek a gyárról, még idén januárjában. Se…..