Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasszűz

0 bejegyzést írt és 515 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
A Viasat3 az a magyar kertévé, ami rendületlenül hozza be a kisebb külföldi reality-formátumokat, aztán a pocsék nézettség láttán sem keserednek el, inkább elővesznek egy másikat, és lelkesen megcsinálják. Pedig volt nekik olyan reality-műsoruk, ami kifejezetten jól…..
Ahogy a sixx által megénekelt Pilotból megtudtuk, az Emberi tényező egy 2048-ban játszódó sci-fi sorozat, aminek a világában a technikai fejlődés már olyan mértékben felgyorsult, hogy a rendőrség képtelen felvenni a harcot az újgenerációs high-tech gazemberekkel. Ezért minden…..
Kálmán László nyelvész, a baloldali értelmiségi ellenzék ismert tagja összerúgta a port a baloldali Klubrádióval. Nem politikai kérdésben, hanem a józan ész védelmében. A Sugár Ágnes által vezetett hétfői Rakott című műsorban ugyanis egy órán át propagálták a…..
Az angol sztárszakácsnőt, aki tévéműsorokban kamatoztatja tehetségét és nem mellesleg ad inspirációt kismillió háziasszonynak és Stahl Juditnak, úgy két hete fojtogatta nyilvános helyen férje, Charles Saatchi milliomos. Az esetet a nő szerencséjére és az idióta vadbarom férje…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
A múlt keddi epizód itt. Kedd van, Máté napja. Lassan egy hete tudjuk, hogy nemsokára új név kerül a naptárba erre a napra. Máté nincs többé. Dargay mégis hatalmas műgonddal vár valakit. Máris megvan az új keddi betegünk? Máté apja (Abonyi György) érkezik. Hogy rendszeres…..
vasszűz 2012.12.13 13:35:46
Előző hétfő reggel itt. Hétfő reggel van, gondolom elmúlt már 9 óra, mert Dargay egyedül ténfereg a szentélyben és nagyon nem találja a helyét. Laurát hívogatja, de csak az üzenetrögzítőig jut. Szemmel láthatólag nem érti a szitut, leveti magát a kanapéra. Fekete…..
vasszűz 2012.12.12 19:09:27
@Lac1:
Senki nem kényszerítette Andrást, hogy szeressen bele Laurába.
vasszűz 2012.12.12 19:12:13
@foxglove:
"és nem tűnik fel egyetlen magyar gárdista sem, hogy szembenézzen az idegengyűlöletét tápláló kisebbségi érzésekkel"

Szerintem SzabóZ rosszul tippelt, az, hogy egy gárdista pszichoterápiára járjon,. számomra valahogy életszerűtlen.
Hogy egy jobbikos politikus, talán az már igen, na de ki akarna olyat a nyakába, hogy ezek ott a Parlamentben obégassanak miatta?
Múlt péntek itt. Péntek van. A heti események tükrében, Máté halála és a fűszálas hasonlattal meggyászolt házasság-végek után, a mai ülés hangulata enyhén szólva is megjósolható. Ezen előzmények után, ahogy meglátom András feketébe öltöztetve, egy szemernyi kétségem…..
Laura a múlt héten itt. Sokat gondolkodtam azon, hogy folytatódhat a Laura szál. A zöld kanapán? Vagy marad a plátói vonal? Laura megértette Dargay múlt heti tanmeséjét a tanárnős sztorin keresztül? Felfogta, hogy annak idején Imi bá csúnyán kihasználta? És, hogy Dargay nem…..
vasszűz 2012.12.05 23:54:49
@davi_dov: ahogy egymás mellett tettek-vettek a konyhában, nekem inkább az "otthonra" rímelt (akár egy házaspár).

Nekem ez a rész kifejezetten unalmas volt, semmi nem akar kisülni ebből a szálból.

"Imrebácsira is csak akkor mászott rá, amikor az Lilinénit otthon hagyta."

Ez meg egy ritka gusztustalan mondat.
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
vasszűz 2012.11.24 12:39:02
"Ez a könyv egyszerűen zseniális! ...de abszolút megfilmesíthetetlen!" Ismerős gondolat, nem? Különösen a hihetetlen tájakon, elképesztő lények által benépesített, kolosszális méretű és rendkívüli alapossággal felépített sf és fantasy világok azok, amelyekről hajlamosak…..
vasszűz 2012.10.26 14:00:17
Lapozó rovatunkban ma a Fotóművészet magazin 2008-as számából olvashattok egy részletet. Az 1956 októberében történt magyarországi eseményekről rengeteg fotó készült és járta be a világsajtót. Az egyik leghíresebb fotó, amely Dániában a Billed Bladet 1956. november 13-i számának címlapképe volt, egy…..
vasszűz 2012.10.23 22:22:17
@eßemfaßom meg áll: nem volt az olyan régen, utánaszámoltam, 8 éve. Már bőven használtak digitális technikát.

@bestpixel: bocsánat, rosszul emlékeztem (azért csak régen volt): nem a színekre koncentrálsz, hanem a formákra, a perspektívára stb..
Profi fotós mondta, szerintem igaza van. Nem azért voltunk ott, hogy fotóművészek legyünk, csak hobbiszinten akartuk művelni. Alap dolgokat nagyon jól el lehet sajátítani fekete-fehér technikával, (labor meg csak ahhoz volt, amúgy is, úgyhogy túl sok választás nem is volt, de ez lényegtelen most ebből a szempontból).
Subba Wyclef Jean 2012.10.17 23:53:30
Wyclef Jean, a Fugees tagja így ünnepelte a negyvenharmadik születésnapját. ..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
vasszűz 2012.09.16 22:25:33
@Huffnágel Pista:

Pistikém, az általad idézett oldal egy gyűlölettől csöpögő szennylap, minket meg azért szeretnek az olvasók, mert nem "köpködünk", intelligensek és pozitívak vagyunk. Az említett műről ugye ezt nem lehet elmondani.

Azon meg már tényleg csak röhögni tudok, hogy pont Ritát pécézte ki, aki kb. a légynek sem árt.
   Elkerülhetetlen, hogy a magyar politikai és társadalmi elit is újfajta beállítódással forduljon a nők felé. Az elmúlt évtized egyértelműen megmutatta, hogy azok az országok növekednek dinamikusan, amelyek a nők és férfiak képességeit is maximálisan…..
vasszűz 2012.04.21 17:23:34
@Vakmacska: Egyéves koron túl nem akarnak gyakran szopni, remekül lehet dolgozni úgy, hogy már elmúlt egy éves a gyerek és még szopik.
Tehát totálisan irreveláns, hogy ki meddig szoptat.
Sőt. Szptatott beteg kétévesre apuka is remekül tud vigyázni otthon.
Komolyan a szoptatása a legnagyobb akadály a munkavállalásban?
Amúgy VTMan sztem félreérti, a cikk szerzője óvodáskorú gyerekekről beszélt, nem egy év alattiakról.

Jó a ciik; nem hiszem, hogy lesz egy olyan ideális kor, amikor mindenki szabadon eldöntheti, hogy főállású anya lesz vagy dolgozik teljes- v. részmunkaidőben.
 Valahogy néha még van pár olvasás,ezért idebiggyesztek egy receptet ismét,illetve kettőt.Azért szaladós,mert minimális vele a munka,ha a hús sütőben,vizet aláöntve párolódik és a zöldség mondjuk párolóban szaunázik a tűzhelyen.Rizsről jót vagy semmit,tehát ezúttal…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
 A sors fura fintora, hogy éppen velünk történt meg a nagy eset, akik annyira vigyáztunk és elővigyázatoskodtunk, hogy még az áentéeszt is felbőszítettük a halasztott oltásainkkal, új dokinénit kerestünk, aki partner az oltáskivezetésekben, és sűrű kereszteket vetettünk…..
zoli voltam Nyári iskola, igen 2011.06.13 13:17:00
Elsőre elég hoffmannrózsásnak fog tűnni, amit mondok: ma túl hosszú és értelmetlen az iskolai nyári szünet. Mindenkinek jobb lenne, ha kurtítanánk rajta, és fontos, értelmes programok lennének a lecsípett rész helyén.A legutóbbi Napló kapcsán gondolkodtam el rajta, hogy igen,…..
vasszűz 2011.06.14 11:09:08
@Panasz Muki: Az ovikban is van 5 hét szünet, egyedül a bölcsi marad nyitva egész nyáron. (legalábbis nálunk).
Kumin szerint Uraim, csomót rá! 2011.06.09 14:06:00
Nem szeretnék túl gyors következtetést levonni az utóbbi idők híreiből, de mintha egy kicsit megszaporodtak volna a szépreményű politikusok karrierjét tönkre tévő, vagy minden esetre nagyon megalázó nőügyek. Már a blogban is megemlékeztünk a legnagyobb bombát jelentő…..