Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak bandi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
csak bandi 2014.11.02 17:48:23
egy pár gondolat,ha szabad.

(4 év auchan senior manageri háttérrel.)

a vasárnapi "nagybevásárlás" már rég csak urban legend.az áruház bevételének 8-9%a keletkezik ezen a napon.a nagy tömeg a "buta-proli" mentalitásnak köszönhető,ugyanis az emberek túlnyomó része nem a vásárlás miatt jár a multiba hanem "mert program".lehet végigzabálni a hostessek által kínált maradékokat,bübüke és vivcsyke a játékosztályon tör-zúz,fogy a "kinderpingi" és a pékáru jókedvvel-bőséggel aztán kora délután lehet menni a megdobálszba ebédelni.

amiért a multi nyitva van az egész egyszerűen "csak azért" fordulhat elő,mert a dolgozókkal ilyenkor rendeztetik a raktárat a hétfő-keddi nagy beérkeztetés előtt.illetve egy 400+os boltban a folyamatos hűtőkapacitás és egyéb,állandóan működő gépek miatt keletkezett költség mellett a nyitvatartás talán hoz be egy kicsit,de még csak nullszaldóra sem jön ki a dolog (már a bronzvasárnap sem.)
ez van.

a dolgozók utálják amúgy,lévén nem a munkájukkal kell foglalkozniuk hanem az eladóteret játszótérnek néző csimoták és gyökér szüleik rendszabályozásával,az okozott károk "felderítésével" és a többi nyalánkság.
amúgy-érdekes módon-mindig a hét végére esik valahogy a legtöbb "váratlan megbetegedés".
az auchan ilyen téren korrekt,kifizetik a pótlékot és nem engedi többet dolgozni az állandó dolgozókat a hét végén,mint amennyit a mtk enged(ami most egy hónapban egy fixen szabad hétvége,egy szabad hétköznap és szombat kombó,egy szabad hétköznap és vasárnap kombó,egy munkás hétvége két hétközbeni szabadnappal,aminek egymás után kell meglennie)mégsem szereti senki.

lehet itt politikát belevinni az egészbe,csak mert egy "ellenzéki" blogon ez kötelező,de felesleges.nyugaton jóformán sehol nincs vasárnapi nyitvatartás a 400asnál nagyobb boltokban.
(az auchannál "büntetőtábor" a francia vezetőknek a magyarországi kiküldetés,többek között pont a hétvégézés miatt,mert biza nekik is kell vállalniuk a szombat-vasárnapi ügyeletet.utálják is,ahogy az meg van írva.)
de persze ebből is hiszit kell csinálni,mint a dohányboltokból,amik érdekes módon szintén működnek nyugaton itthon pedig mecsoda ballibbant hiszti lett belőle.
abszurdisztán kishazánk,sajnos.

további jó köpködést elvtársak.
Subba Ilyenek mennek Érden 2014.10.12 09:52:41
csak bandi 2014.10.12 17:16:04
Damir Zlatar Frey (60) színházi rendező őszintén és bátran beszél legszörnyűbb gyermekkori traumájáról, amikor egy pap megerőszakolta. Megerőszakolójának megbocsát és elismeri, hogy részben ő is élvezte az abúzust. Mindezt a Kristálybíboros című önéletrajzi regényében…..
csak bandi 2014.10.12 16:47:08
@gizmo266: gondolom te orommel ucsorogtel a daniel kohn-bandi uleben,a sliccet simogatva,ugye,kis magyargyalazo...
Ha a Németh Szilárd polgármester és a Borbély Lénárd alpolgármester nevével fémjelzett fideszes csepeli városvezetés négy éves tevékenységét csak egy szóval kellene jellemezni, akkor csak annyit mondanánk: BOTRÁNY. Ezzel mindent elmondtunk róluk, hiszen a hatalmi gőgtől…..
Azt mondom, hogy budapesti vagyok, miközben budapesti identitás nem létezik. Budapest csupán földrajzi meghatározás, a messziről jött ember eligazítását szolgálja. Kulturális értelemben is legfeljebb a Pest, Buda részletezés értelmezhető a pesti vagányok, budai zsúrfiúk…..
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
csak bandi 2014.10.09 22:08:00
@VilMarci: kcsortuleninrogyilszjaba repjegyed megvan már?
alapmű.
Már azt hittétek mi, hogy Odett pusszyjára kell ma kivernetek. muhaha ..
csak bandi 2014.10.05 20:42:05
Budapestre érkeztek a fajvédők, de a kormány betiltotta a rendezvényüket. Szegény-szegény elnöküknek szembesülnie kellett azzal, hogy bizony létezik a rasszisták elleni diszkrimináció. Krokodilkönnyeivel tele is sírta a médiát. Szombaton pedig le is tartóztatták…..
csak bandi 2014.10.05 16:57:47