Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béláné Hegedűs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel…..
Béláné Hegedűs 2016.09.01 21:38:40
@Krumpli Bogart: Az bizony nem normális és az sem az, aki ezt pártolja és ilyen sötét jövőt szán az utódainknak. Szerencsétlen utódaink, mert ők lesznek az áldozatai ennek az eszement politikának.
Facebookon és Skype-on keresztül ismerkedett az iszlamista mészárossal az újságírónő. Gyerekes emoticonokat használnak, szexuálisan túlfűtött udvarlást folytatnak, és azzal kecsegtetik az interneten keresztül meghódított európai menyasszonyaikat a dzsihádisták, hogy a…..
Béláné Hegedűs 2015.09.25 15:53:53
@Nagykorú: Csoda-e, hogy sok ilyen tudósítást olvasván, látván , félünk attól, hogy hasonló felfogású, vallású, értékrendű " emberek "tömegesen lepjék el Európát és az országunkat ?Az iszlám egy vallásnak álcázott , valójában egy szörnyűséges, brutális politikai ideológia, amitől mentsen meg minkat a jó ég.Tőlünk a humanitást számonkérik, ugyanakkor , ha ők többségbe kerülnek, ( ami rövid idő kérdése csak,) akkor mi nem számíthatunk a részükről semmiféle humánumra. Ne legyenek illúzióink !
Béláné Hegedűs 2015.06.26 12:18:30
@EA6423: Maximálisan egyetértek, valóban nagyon szomorú, hogy ezt büntetlenül meg lehetett tenni velünk. Csoda-e a mostani munkanélküliség, ami minden bajunk okozója és rákfenéje ?
De komolyan. Kicsit unott képpel kezdtem nézni, hogy már megint egy videó Budapestről, aztán rátapadtam. A Vajdahunyadvár ködös képeinél kezdtem el figyelni, a Mátyás-templom mellett emelkedő drónnál pedig már teljesen megvett a videó. Szépen viszi tovább a csak az Urbin 28…..