Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anita Bé

427 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A divat és a szépségápolás nem csupán külsőség, hanem egy igen fontos önkifejezési forma, amellyel megmutathatjuk a valódi egyéniségünket, önbizalmat nyerhetünk általa és kapcsolatokat szerezhetünk a segítségével. Nem mindegy, hogy milyen alap darabok lapulnak a gardróbunk mélyén, éppen ezért most…..
A jelenlegi helyzetünkben igazán nincsen túl sok lehetőségünk arra, hogy kikapcsolódjunk, feltöltődjünk. Azonban jó hír, hogy akik szeretik a hazai designt, és termékeket immáron egyre több üzletben megtalálhatják a számításaikat. Sokszor azonban nem tudjuk, hogy kik állnak a termékek mögött: kik…..
Az Ünnepek közeledtével több vállalkozás kínál izgalmas, és különleges nyereményjátékokat, amelyekre érdemes lecsapnotok! A ZOÉ Fashion&Beauty&More Insta oldalán most  összesen 130.000 Ft értékű nyereményre tehettek szert. A ZOÉ hazai divattervezőknek, és egy beauty csapatnak ad otthont,…..
A húsmentes étkezés számomra sokáig azzal a gondolattal járt együtt, hogy éhes maradok és „valami hiányzik” az ételemből. A gondolat azonban nem hagyott nyugodni és az év elején egy hónapig hús nélkül készítettem az ételeinket – meglepően tetszett. Aztán odáig jutottam, hogy felkeressem és…..
Ahol az ízlelő bimbókat felébresztő gasztro élmények és a valódi baráti csevejek születnek… Vegyünk egy csipet romantikát, fűszerezzük meg egy elegánsan bájos hellyel Törökbálinton és tegyük fel a tetejére a habot: a személyes élményt, a közvetlen, élménydús kiszolgálást és a nagyszerű ízeket. Ahol…..
Gyermekeim születése előtt gyakran jöttünk össze a barátaimmal egy-egy hétvégén. Ekkor reggeltől-estig tartó társasjáték csatákat vívtunk egymással, jókat beszélgettünk, és persze nevettünk egymás bugyuta rajzolásán. Imádtam, amikor egy-egy embert szinte azonnal kiejtettünk a játékból! Most, hogy…..
Sokaknak megváltoztak a mindennapjaik: akár napi több órájuk is felszabadulhatott azoknak, akik korábban ingáztak lakó- és a munkahelyük között. A Simple by OTP megkérdezte felhasználóit, mivel töltik az extra időt és kiderült: az online lehetőségek népszerűek, de sokan új recepteket próbálnak ki…..
A kialakult helyzet a luxoriak, és a Kairói Múzeum ellentétével kezdődött, majd a történet a Covid-19 hatására nagyon érdekes fordulatot vett. Március elején kezdték el kipakolni Tutanhamon sírkamráját, amelyet A Kairói Múzeumba akartak költöztetni. A luxoriak heves tiltakozásukat fejezték ki, hogy…..
Rocklegendák, kiváló rockabilly bandák, vidámság, tánc és amerikai életérzés – a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál tálalta zenei programkínálatát. Fellép a P. Mobil, a Mystery Gang, A Nyughatatlan, a Pedrofon, a Tom Stormy Trió, a Funk You, valamint a ZZ Copy. Rock and rolltól és V8…..
Kikapcsolódok Teszteltem: Ananas 2020.04.21 09:06:48
Türkizkék szín, izgalmas formák, játékosság: ez jellemzi az Ananast, akiről a jelenlegi beszámolómat írtam Nektek. Olyan fantáziavilágba csöppen a vásárló, amelyre Ő maga mindig is vágyott: megannyi cuki állat várja, hogy a kisgyermekek játszanak vele. Tesztelésem során 2 csendeskönyvet, és 2 db…..
Mint minden nő, én is arra vágyom, hogy bőröm sokáig fiatalos és üde legyen. 35 éves koromra beláttam, hogy ezért tenni kell: sajnos a jótündér nem feltétlenül létezik, és nem lesz álomszép, ragyogó bőröm egy csettintésre. Az elmúlt időszak rám is kihatással volt: az arcom láthatóan fakóbb lett,…..
A jó idő beköszöntével gyakran találjuk szabadtéri programokon magunkat. Unalmas és egyhangú már a sok zárt téri esemény, remek érzés, amikor a jó idő végre valóban érezhetővé válik. Az Eco Town rendezvénysorozat már nem ismeretlen, hiszen gyakran írtunk minderről. A harmadik esemény azonban eltérő…..
A Pékségre azért esett a választásom, mert elég sok helyen megtalálhatjátok, így könnyedén be tudjátok szerezni a finomságokat.  Vegyük sorra, hogy melyek azok a termékek, amelyek tejmentesek, így azonnal kérhetitek őket. Válogatásomat a Lipóti Pékség honlapjáról állítottam össze, ahova Ők…..
Tejmentes Élet Tejmentes Élet 2020.01.03 09:01:36
Tejmentesen 2020-ban élni már nem is olyan nehéz: rengeteg alternatíva van, amely segítségünkre lehet. Ebben foglak segíteni Téged ezzel a bloggal. Megosztom a tapasztalataimat, recepteket, és termékeket, amelyek nem tartalmaznak tejet...
Nemrég igencsak megörültem, amikor az egyik áruházlánc kínálatában felfedeztem a natúr (cukor- és mindenféle adalékok nélküli) gesztenyemasszát. Be is spájzoltam belőle nagy örömömben, de csak most, mikor a fagyasztóban kezdett megfogyatkozni az értékes hely, jutott eszembe, hogy kezdeni is kellene…..
Az év vége közeledtével az egyik kedvenc programom, amikor kiválaszthatom a következő évi naptáramat. Számomra nagyon fontos, hogy a teendőimet rendszerezhessem és a kitűzött céljaimat nyomon követhessem, ráadásul az sem utolsó szempont, hogy ezt egy ízléses, különleges kialakítású füzetben tehessem…..
Kisfius Édesanyaként tudom, hogy nem is mindig olyan egyszerű ajándékot találni. Mindig is úgy éreztem, hogy a lányos anyukáknak ez könnyebb. Nos, nem tudom, hogy végül igazam lehet-e, mindenesetre válogattam Nektek pár ötletet, hátha tetszik Nektek az, amit ajánlok. Az Anyaparadicsom példája…..
Az ajándékozás egy érdekes kotextusa, amikor férfinek ajándékozunk. A szokás hatalma adná az üveg bor, a díszdobozos whisky vagy a gyomorkeserű klasszikus ötletét. Mi az, ami a classic-on túl lehet?! Az Olive&Oliva csomagja férfiaknak: Barbara, a kencemester készíti a box kézzel készült, natúr…..
Imádok ajándékozni...számomra az ajándékozás legszebb pillanata, amikor látom az őszinte és kicsattanó boldogságot, ami azt jelzi, hogy egy vágy éppen most teljesült be. Napjaink egyik legnagyobb kihívása hasznos és vágy-ajándékkal készülni. Vannak időszakok, amikor csak úgy jön az ihlet, hogy neki…..
Kikapcsolódok Teszteltem: Cibi 2019.12.13 13:23:11
Nagyon fontosnak tartom a fiatal generáció oktatását, hiszen úgy gondolom, hogy a változást nem mi felnőttek fogjuk meghozni, hanem a fiatalabb generáció. Kisgyermekem nagyon ügyesen, tudatosan használja szükség szerint a szelektív kukát, mindent teljesen természetesnek vesz. A Cibi termékeit…..
Valbona, a „The Working Mom” táska magyar megálmodója Kabó Valbona, olyan dolgozó anyáknak készíti a kollekciót, akiknek fontos, hogy a stílusos megjelenés mindemellett a praktikum, továbbá akiknek számít, hogy amellett, hogy anyukák, a mindennapi dolgos tevékenykedéseikhez ne használjanak legalább…..
Renivel egy közösségi oldalon hozott össze a sors. Egy rendezvényemhez kerestem olyan alapanyagokat, amelyek hasznosak, és egyben tartósak is. Az olvashop.hu honlapot átböngészve rájöttem: igazi kincsesbánya! Elsősorban a könyvek szerelmeseire fókuszál: aki erre a honlapra felnéz, az…..
 Egyszerűen, és gyorsan alakítható át vele a bejárati ajtónk hangulata. Felismered az alapanyagokat? Ha nem, máris írom, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy Te is otthon reprodukált ezt a szépséget: narancs mandarin citrom örökzöld damil levelek, termések szalag masni…..
A tél közeledtével bizony előfordulhat, hogy nem vágyunk ki a hideg időbe, így összegyűjtöttünk néhány beltéri programötletet, amik kapóra jöhetnek, ha mégis kimozdulnátok egy kicsit.   Látogass meg egy teaházat! Budapesten számos hangulatos teaház van, ahol igazi különlegességeket kóstolhatunk…..