Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebella

0 bejegyzést írt és 1723 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő egy éve szúrtuk ki, hogy Varga Mihály Pénzügyminisztériuma (PM) a karácsonyi időszakban milliárdokat szórt ki egyedi gazdaságfejlesztési támogatásként haveri cégeknek ásványvízüzemre, varrodára. Mivel legalább öt másik minisztérium felelős a gazdaság fejlesztéséért, és ilyen célra soha korábban…..
ebella 2023.03.23 04:40:50
Ha durván akarunk fogalmazni, akkor teljesen elfelejtette a demokrácia alapelveit a magyar kormánypárt, ha megengedőbbek akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk, hogy félreértelmezi a nemzetközi helyzetet, ami persze ettől még fokozódik. Történt, hogy a Fidesz legutóbbi frakcióülésén állítólag heves…..
ebella 2023.03.07 05:13:09
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mi rázzuk, ők szánakoznak rajtunk. De Bulgáriában ez miért érdekes?
 -         A finnek és svédek NATO csatlakozása nagyon fáj Oroszországnak, hiszen a hosszú finn-orosz határra katonákat és fegyverzetet kell átcsoportosítania, a Balti-tenger pedig NATO beltengerré válik. Amikor Orbán súlytalan kesztyűbábokkal próbálja húzni az időt, akkor csak Putyinnak…..
ebella 2023.03.06 05:35:03
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Kit érdekel, hogy Bulgáriában ki hova akar tartozni? Mi magyarok vagyunk, mi nem azt akarjuk mint ti. Vagy ezt máshogy látszik Szeredőcről?
Különös fordulata a magyar kormány kommunikációjának, hogy Orbán Viktor egyre gyakrabban nyilatkozik külföldi újságíróknak, igaz, ezek a beszélgetések többnyire zárt körben zajlanak. Már az is furcsa volt, amikor tavaly év végén Berlinben két német újság főszerkesztőjével beszélgetett a kormányfő…..
ebella 2023.01.31 04:08:24
@a nagy hohohorgász: Éppen O1G árul hazát, a saját és a család vagy haveri kör hasznára. Többezermilliárdos vagyon halmozódott fel a bandájában tíz év alatt, miközben az olcsó bérrel vonzzák ide a multikat, magyar rabszolgákat foglalkoztatni. Nagyon nacionalista, nagyon a magyar érdekeket képviseli.
Az időzavarba, pánikba esett és teljesen magára maradt Orbán hibát hibára halmoz az EU-ban; pont a szeretet ünnepe előtt mutatkozik lelketlen gonosznak... Ránk ég az „EU tolvaja” mellett a „keresztényietlenség” szégyenbélyege is, ha nem teszünk ellene gyorsan valamit!..
ebella 2022.12.08 05:05:12
@gigabursch:
"S kik hőbőrgik, hogy ketesztényietlen?"

A valódi keresztények? Tudod, akik soha nem voltak kommunisták, később liberálisok, majd illiberálisok (hol látszott több ellopható lóvé), hanem keresztényként nevelkedtek és ma is gyakorló keresztények?
Látszólag közönyösen veszi tudomásul Orbán Viktor, hogy az Európai Unió különböző intézményei a bolondját járatják vele. Miután óriási szüksége van Magyarországnak a kohéziós pénzekre és az úgynevezett helyreállítási terv forrásaira, olyan engedményekre is hajlandó lenne, melyek korábban…..
ebella 2022.12.04 08:39:40
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te ezt nagyon jól látod Bulgáriából. Biztos.
ebella 2022.12.04 08:43:55
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Persze, ügynök "elvtárs", hát persze.
ebella 2022.12.05 11:22:47
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: És a legszebb, hogy erkölcsi felsőbbrendűséget oktatna itt is. Szánalmas a csávó.
TÓTA W. ÁRPÁD AGYHALOTTAK NAPJA 2022.11.11. Ahhoz, hogy a magyar kormánymédiának még bármi hitelt adjon valaki, és ne szakítson vele, szükséges, hogy korlátolt legyen. Aki nem hülye, az átlát rajtuk. Tévesen hisszük, hogy Magyarország megosztottsága harminc éve állandó. Jelentős és mélyreható…..
ebella 2022.11.14 14:38:54
@György Csaba Nagy: Beláthatatlan ideig maradunk szolganép, sajnos. Mi aki egykor uralkodtunk Közép-Európa nagy részén, akik egészen elfogadható polgári világot is kiépítettünk az elnyomásból az első háború előtt, mára teljesen szétestünk. A lehetőségeinket sem használjuk ki és ezt nem is bánjuk, bármit eltűrünk, csak sokszor kell elmondani, hogy amit szarnak érzünk, az tulajdonképpen finom csoki. Aki fiatal és esze is van, nem csoda, ha elhúz innen nagyon gyorsan.

Mi lett belőlünk?
ebella 2022.11.15 03:59:41
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:Bulgáriában a magyarok gyalázása a trend? Mert lenne mit sepregetned ostobaság ügyben magad körül is, meg Szeredőcön is.
A politikusok sokszor kényszert éreznek magukban arra, hogy átírják a múltat, illetve olyan történelmi víziókkal álljanak elő, amelyeket megmosolyognának a történelem tanárok, ha éppen lenne kedvük nevetni. Orbán Viktor politikai indulása szorosan kötődik 1956 örökségéhez, hiszen a Nagy Imre…..
ebella 2022.10.23 05:57:21
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!: Sokan meg is tették-teszik (egy fiatal tanárpár, ismerőseim, éppen nyáron mentek Londonba tíz év tanítás után, soha nem akarnak visszajönni, az egy és hároméves gyerekeikkel -akik már angolként nőnek fel- együtt, maradnak örökre), aminek egy nemzeti érzelmű magyar semmiképpen nem örül. Te meg még bíztatod is a magyarokat az ország elhagyására, ostoba "barátom". Nem vagy te kommunista? Esetleg csak annyira mint Orbán volt anno?
Egy régi szovjet vicc szerint egyszer, amikor Lenin elvtárs átsétált a Vörös téren, néhány ott focizó gyerek labdája a bolsevik vezető lábaihoz gurult. Lenin barátságosan visszapasszolta a játékszert a fiúknak. A szovjet sajtó erre megjegyezte, hogy milyen humánus vezető a párt első embere, hiszen…..
ebella 2022.08.25 03:08:11
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Értelmes, gondolkodó ember sem vagy, az is tény.
Orbán a republikánus hallgatóságot megetette a nem hagyományosan republikánus, vagyis nem a „business”-alapú, hanem európai ideologikus politikai maszlaggal. A jelenlevők azt is hihették a pillanat hevében, hogy Orbán nem egyszerűen Trump európai klónja, hanem a „dumája” alapján talán még jobb is…..
ebella 2022.08.06 04:46:40
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A Fideszre sem lehet szavazni. Ép emebr nem szerti, ha kifosztják, ha Európa legszegényebbjeié teszik. A magyarság ma a szégyen kategória. A csórók és néhány dollármilliárdos haver népe. Majd nézd meg a népszámlálást. Már eddig is csak kilencmillióan vallották magukat magyarnak itthon, most jó lesz az nyolcnak is. A maradék meg a nemzetiségeket szaporította. Szinte mindeki felfedezhet magában más nemzetből való ősöket. Legutóbb már nagyon sokan azt valották be. Most sokkal többen fogják.
Orbán az Index szerint azt mondta, hogy „mi nem vagyunk kevert fajúak.” Ez nem igaz. A közép-európai térség, benne a magyarsággal, Európa egyik nemzetiségileg és „fajilag” legkevertebb régiója! Nemcsak arról van szó, hogy maga a magyarság is egy különböző nyelveken beszélő törzsszövetségből alakult…..
Magyarország előre megy nem hátra! Megye/vármegye, államtitkár/ispán, miniszterelnök/princeps, katona/darabont, rendőr/pandúr, állampolgár/jobbágy..
Tóta W. Árpád HVG360-on megjelent írása "Van pénz vizes vébére, olimpiára, Tihany gyarmatosítására, tankra, köztévére és KESMA-ra, háztáji egyházakra, csíki csipszre. Van Gruevszkire, Le Penre, orosz csuhásügynökökre, kínai vasútra, szélütött influencerekre. Tanárra nincs... Nem kellett uniós…..
ebella 2022.06.17 03:29:07
@Rubasov et.: A fleségem gimnáziumából három fiatal, harminc körüli tanár indul neki a nagyvilágnak, szeptembertől már nem ott tanítanak, és sehol sem Maygarországon. Három jó tanár. Közben már Kecskemétről járnak be a fővárosi gimnáziumba tanítani, mert nincs tanár. Aki azt mondja ez nem számtí azzal nagy a baj. Az ismerős óvodavezető helyetes, esténként takarítani jár, hogy el tudja tartani a két gyerekét, akikkel egyedül maradt a férje tragikus halála után. Azon gondolkodik, főállásban ia takarítani fog, mert többet keresne vele, ha napi tizenkét órában nyomná, mint ha a nagy részét az óvodában, óvőnőként dolgozná le. Aki azt mondja ez nem számít, azzal nagy a baj.
Qubit.  2022. június 7. Sz. Bíró Zoltán KÍNAI ELEMZŐK SZERINT ELKERÜLHETETLEN OROSZORSZÁG VÉGÉRVÉNYES VERESÉGE UKRAJNÁBAN Kínai elemzők azt állítják, hogy Moszkva a nyilvánvaló vereség felé tart Ukrajnában, derül ki a csak előfizetők számára elérhető moszkvai republic.ru összeállításából, ami…..
ebella 2022.06.09 03:33:47
@havrilla: Boldog lehetsz,. hogy a nemzetet egyre lejebb taszító Orbán újra megszerzi a hatalmat. Az örök jobbágyok öröme ez, akik mindet leszarnak, csak szalonna és pálinka legyen doszt. Nerktek ezer évek óta az ostor kell. Mostanában meg is szavazzátok. Gratulálok!.
ebella 2022.06.09 03:37:23
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Még mindig ebbe ringatják magukat az oroszok és ügynökeik. Hogy egy sokkal gyengéébb Ukrajnát is képtelenek megverni sok mindnt elmond az erejükről.
Az orbánista propagandisták - mint sok más despotikus rendszer támogatói - a liberalizmussal szemben nem nagyon tudnak felhozni valamilyen erős érvet. Mondják, hogy a liberalizmus egyenlő a gyengeséggel, a döntésképtelenséggel, vagyis nem elég "férfias", "tökös". Ebből indul ki a csúsztatás és a…..
ebella 2022.03.21 03:05:45
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mondja, aki nemrég még kommunista volt. Mindig ahol leeshet valami, tényleges munka nélkül ugye?
ebella 2022.03.21 03:07:19
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Jajjj! Kapitalzmus? Fújjjjj! És még te ballibezel!?
ebella 2022.03.21 03:09:17
@taga20: Nem kicsit. De nem véletlen hogy itt nyomul évek óta, az idióta fals eszméivel. Fizeti érte éppen a fent nevezett.
Borisz Berezovszkij 2000-ben ezt írta annak a Putyinnak, akit korábban ő maga is segített hatalomra kerülni: "Kérem önt Elnök úr, hogy álljon meg, amíg nem késő! Ne engedje ki a palackból a korlátlan hatalom szellemét, amely több mint hetven éven át pusztította országunkat. Nem fog megbirkózni vele.…..
Undorító, ha egy értelmes ember azzal próbálja megvédi a velejéig romlott, hatalommal visszaélő "NER-elitet", hogy más sem jobb náluk! Kivételes tíz év van mögöttünk, amikor hatalmas anyagi támogatást kapott Magyarország az EU-tól és ezt a pénzt Orbánék pont úgy osztották szét maguk közt, ahogy az…..
ebella 2022.02.23 03:23:24
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te egy buta, uszító ruszki ügynök vagy. Ezt mineki tudja itt. Váltanod kéne, mert teljesen hiteltelen vagy.
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
ebella 2021.11.05 14:49:29
Idén áprilisban törvényt fogadott el az Országgyűlés egy új gigahatóság létrehozásáról, amely kisgömböcként különböző hatósági feladatokat kebelezett be. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SzTFH) ugyan október 1-jén megkezdte működését, látható nyoma azonban egyelőre nincs a…..
ebella 2021.10.28 03:32:50
@Sir Galahad: Persze akik nem birkák, akik gondolkodnak is, azokra nincs hatása. Esetleg reményeddel ellentétben pozitív hatása van arra nézve, hogy ne szavazzanak többet a dagadtra.
Csak hihető hazugságokkal érdemes kampányolni. A politikai marketing e kikezdhetetlen törvényét meg lehet sérteni, de annak súlyos következményei lesznek. A Fidesz most úgy tűnik, hogy a politkai sci-fi és hitelesség közti szűk mezsgyére tévedt, és ha nem térnek vissza a hihető hazugságok világába,…..
ebella 2021.10.24 12:12:59
@Boldeone2: Pontosan. Mintha lenne mit ünnepelnie.
Úgy tűnik, csúcsra járnak a pénzügyi megtévesztések. Csalók telefonálnak a bankok nevében, és próbálják bekérni a bankkártya adatokat, és folyamatosan érkeznek az átverések SMS-ben valamint e-mailben is. Egy ilyen most a mi postaládánkba is beesett...
Javában zajlik a kommunikációs kiszorítósdi a magyar közéletben. Jól reprezentálja a folyamatokat az úgynevezett jobb- és baloldali sajtóorgánumok tartalmainak elképesztő méretű eltérése. A kormánypárti médiafelületek alig reagálnak a napi történésekre, ugyanis nem hagyják el azt a csapást, amelyet…..
ebella 2021.07.25 08:22:16
@nyerafidesz: Te sem dicsekedhesz az agykapacitásoddal, és nem csak azért mert butaságot beszélsz, hanem mert más magyarokat ekézel bosdogan, hogy az Orbánnak tisztára nyald a hátsófelét.

Közel sem midnehol más a protokoll. Az országok jelentős része egy protokollt használ, de, ha Burundi meg a Salamon-szigetek nem, az nem zavarja meg jelentősen az összehasonlítást.
A nemzeti-populista rendszerek hiába támogatják látványosan az egyházakat; a „hallgató többség” képviselőjének szerepében tetszelgő nacionalista populizmus az, ami sok szempontból keresztényietlen! Keresztényietlen, mert azt sugallja, hogy légy elfogult! Ne az igazságot nézzed, ne legyél…..
ebella 2021.06.13 10:07:59
@FILTOL: És szlávok döntenék el a Putyin seggéből, a magyarokról, hogy mit akarnak és mi nekik a jó. Szar idők, szar idegen propagandisták.
Kommunikációs zsonglőrködéssel próbál időt nyerni magának a kormány, miután szembesült azzal a ténnyel, hogy még a saját szavazói se nagyon értik, miért olyan fontos Orbán Viktornak a kínai elitegyetem magyarországi terjeszkedése. A Fudan elleni hétvégi tüntetés pedig bebizonyította azt is, hogy a…..
ebella 2021.06.09 03:02:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mint mindig. Nem a magyar nemzet üdve a cél, hanem egyesek bosszantása. Kommunisták voltatok és azok is maradtatok kisfiam! Szégyelljétek magatokat!
Kevesebb, mint egy évvel a parlamenti választások előtt egyértelművé vált, hogy a koronavírus-járvány kezelése lesz a kampány központi téméja. A Fidesz szokásához híven felépített egy hosszú távú stratégiát, melynek betetőzéseként megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy annál jobban nem is…..
ebella 2021.05.18 05:58:12
@atomic power 1986DucaDuca: Ez az a lap aki némi pénzért bármikor ír PR cikkeket?

Egyébként nemzavar. A járvány hivatalos adatai jobban zavarnak.