Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drhorrible

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
drhorrible 2019.01.06 12:50:30
@Transylvanianmixedgrill: A válasz egyszerű. Egyes éttermekben a burger már nem a street food kategóriába esik. Sok helyen ez egy teljes értékű főétel, melynek meg is kell adni a tiszteletet és nem alufóliába csomagolva, a 78-as trolin kell elfogyasztani két megálló között. Félre ne érts szerintem az útközben elfogyasztható burgernek/ételeknek is van létjogosultsága, de ezt az ételt is lehet olyan minőségben elkészíteni, hogy nincs kedved menet közben elfogyasztani. Utálom mikor valaki azt mondja, hogy ez egy "szendvics" és ezért kérnek el 2-3000 Forintot érte. Ha a benne található marhahús nincs ledarálva, steakként kínálják, akkor máris elfogadhatóbb, hogy 2000 Ft-t kérnek el érte?
Hiába állapodott meg már korábban a legtöbb fontos részletben a műsorvezető és a csatorna, az Áll az alku című műsorban végül mégsem Gundel Takács Gábor nyitogatja majd a táskákat. Pedig magától értetődő választás lett volna, hogy a vetélkedőt korábban már sikerrel vezető Gundel Takács kapja a…..
Először beszél őszintén a Bocuse d'Or döntőjén, Lyonban átélt érzelmeiről Széll Tamás, aki egy most bemutatásra kerülő dokumentumfilmben elmondja, mennyire nehéz volt lepleznie csalódottságát, és hogy örökre lesz benne egy rossz érzés a verseny miatt. Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata,…..
Tények, mi? Ja...
drhorrible 2017.04.20 13:18:51
@shawshank:
Ez igaz, de a "meszaros"-ra is max a muszlim mészárosokat dobja ki :D
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
drhorrible 2017.03.13 23:02:34
@dr Szopjatokle Mind: Kérem szépen tudna linkelni valami információt erről a darabról, mert sajnos én semmit sem találtam. :(((
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..
drhorrible 2017.02.16 16:28:04
@véleményM: Üdvözöllek a comment.blog.hu-n :DD
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Ott voltam a magyar csapat edzésén többször is, így az utolsó edzésükön is Lyon előtt. Megmutatom, mivel készülnek a mai napra!Ajánlott: Így zajlott a zöldségpiacon a bevásárlás tegnap délután (videó) Csoportkép az utolsó edzés után, január 19-én..
drhorrible 2017.01.24 11:09:10
@Dr. Trejo:

Kérlek mondd, hogy ez csak valami vicc akart lenni. Nem tudom mennyire vagy jártas a modern gasztronómiában, de szerinted egy nemzetközi versenyen Széll Tamásnak és társainak egy hatalmas kondér mellett kéne kavargatnia a sertéspörköltet, majd egy jó adagot kiszedve kéne tálalniuk a zsűrinek? Ne érts félre, én ezeket az ételeket nem nézem le, sőt ha étteremben járok első dolgom megkóstolni, milyen a harcsapaprikásuk esetleg a marhapörkölt. Ellenben egy ilyen rangos versenyen a hagyományos elkészítésük ezeknek az ételeknek nevetséges lenne. Egy újragondolt formában persze teljesen működne. Inkább legyünk arra büszkék, hogy kint vannak és drukkoljunk nekik, hogy minél előkelőbb helyen végezhessenek! :)
A Bors csinált egy hevenyészett összevetést arról, hogy mennyibe fájnak nekünk a köztévé marginális nézettséget hozó műsorai, és ara jutottak, hogy  a Kossuthkifli (koprodukcióban) 8 millió, a Munkaügyek 10,1 milló, a Fapad 13,1 millió, a Ridikül 3,4 millió, a Játék…..
drhorrible 2015.03.02 18:33:58
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
drhorrible 2014.10.04 21:33:01
@jogalany: A tegnapi végeredmény ismeretében, megosztanád a véleményed, hogy mégis mi történhetett? Hogyhogy, nem a csaló, agyafúrt Rtl kedve szerint alakult végül minden? Ilyenkor olyan kíváncsi vagyok, hogy a kedves összeesküvés elmélet gyártóknak mi a véleménye.