Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Beatrix

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden szülőt fájdalmasan érint, ha a gyermekét szenvedni látja, és nem tud mit tenni. Ha veled is előfordult már, hogy gyermeked fájdalmas lábfájás miatt sírt fel éjjel, de nem tudtad mi a probléma, akkor ez a bejegyzés neked is szólhat.A gyermek egészséges  fejlődéséhez…..
Ebben a videóban röviden megismerkedhetsz azzal a méregtelenítő 9 napos programmal, amely már meghódította a világot. 9 nap alatt egy olyan változáson mehetsz át, amitől, jobban fogod érezni magad a bőrödben, egészségesebbre változtathatod a mindennapi rutinodat. Megtanulhatod ez…..
Kedves olvasó!A étrend-kiegészítők fontossága számomra is kérdés volt néhány évvel ezelőtt.Most azonban már tudom, hogy bizony az egészségünk megőrzése érdekében sajnos fogyasztanunk kell. Mivel ha hiányos a szervezetünk számára fontos nyomelemek és vitaminok bevitele az…..
Sziasztok!Gondoltam elkezdem fejtegetni, hátha érdekel valakit az MLM üzlet iránti véleményemet.Nem kell velem egyet érteni, és tudom, hogy sokan nem is értenek egyet, mert már korábban volt valamilyen rossz tapasztalatuk ezzel az iparággal kapcsolatban.Mindenkinek van, hát nekem is van…..
Mi az ami megakadályoz abban, hogy elkezdj egy saját vállalkozást?Nekem is feltették már ezt a kérdést. Tudjátok mi erre a válasz?  Én saját magam. Nincs más dolgod, mint elkezdeni másként gondolkozni saját magadról, higgy önmagadban és elérhetsz bármit! Ehhez még segítséget…..
Aloe Egészség Aloe Vera 2014.10.08 15:00:06
Aloe Barbadensis Miller vagy Aloe Vera, A gyógynövények királynője, A csendes gyógyító és még sok néven illetik ezt a csodanövényt.Már ősidők óta használják a gyógyításban az elmúlt évszázadokban mégis mintha elfeledkeztek volna  róla. Pedig ha tudnák milyen sokoldalú…..
Sziasztok kedves blog olvasók!Köszöntelek benneteket az én ki blogomban!Azért találtam ki, hogy blogot írjak, mert van egy kihívásom az életemben. Szeretnék minél több embernek segíteni az egészségének a megőrzésében ,és hogy eljussanak a tapasztalataim hozzátok is egy…..