Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PongLenis

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben található helyesírási hibával ismerem el, hogy a hatvanadik évében járó szocialista politikus fejlődésről tett tanúbizonyságot. Végre megtanulta azt, amit már a pesti Berzsenyi Gimnáziumban kellett volna tudnia: felkiáltójelet csak a felszólító mondat végére érdemes kitenni. (Ha a kijelentő…..
PongLenis 2016.03.04 06:35:28
Péter igazán jóhiszeműen és türelmesen állt a karácsonyi ajándéka hosszan húzódó történetéhez, de kibírta nevetés nélkül az esetet, pedig mint egy rossz bohózatban, úgy röpködnek benne az olyan események, mint a nincs kábel, rossz a kábel, majd rossz a kütyü, és a csúcspoén: a kábelt szerezze be a…..
FittKismama Futok mégsem fogyok... 2016.02.17 17:30:14
Futni könnyű, belénk van kódolva: futottunk a vad elől vagy éppen a vadért. Mozgásszegény életformánk lekorlátozta a futómennyiséget a tömegközlekedési eszközök utáni rohanásra, a gyerekek utáni kergetőzésre a játszótéren. A test izmai mozgásra van berendezkedve, futásra, guggolásra, húzódkodásra,…..
PongLenis 2016.02.18 19:54:57
@Gabbesz: meg valoszinubb, hogy csak siman tuleroltette a tibialis izmot. Velem is elofordult ha hosszabb kihagyas utan kezdtem futni.
PongLenis 2016.02.18 20:24:18
@Willkommenskultur: tehat alapozas elejen nem tudtam jol futni, majd hirtelen elsajatitottam a helyes technikat, es elmult a fajdalom. Es ezt evente ketszer megismeteltem :)
PongLenis 2016.02.19 08:21:59
@Gerilgfx: Respect! Csak igy tovabb!
Itt jelent meg először Michael Jackson halálhíre 2009-ben, de buktattak már meg amerikai kosárlabdaklub-tulajdonost is. Ez a TMZ, ami kimaxolta a trashbulvár fogalmát és folyamatosan szállítja a celebekről szóló cikkeket. De hogyan is működik?..
Sokan óvtak, hogy ne nyissuk ki ennek a szobának az ajtaját, de megtettük. Történelmi műsorunk, a Régen minden jobb volt legutóbbi adásában a Magyar Televízió elmúlt harminc évének 10 legrosszabb műsoráról beszélgettünk. Vendégünk László Ferenc, a Magyar Narancs kritikusa volt...
Sokan vannak, akik már a nyárra készülve igyekeznek csúcsformába kerülni, és inkább lemondanak a kenyérről. Most mutatok egy szuperolcsó diétás kenyér receptet, ami csupán három összetevőből áll, és nagyon egyszerű elkészíteni.  Hozzávalók: 3 tojás 3 teáskanál…..
PongLenis 2016.02.16 10:44:23
@A megvalósult amerikai ólom..: csak nem mindegy milyen szenhidrat, ugyebar...
Bár a tejföl és a túró a boltban sem olyan drága, még olcsóbban megúszhatjuk, ha mi magunk készítjük el. Nem is kell hozzá más, mint három liter - lehetőleg házi, de minimum 3,5 százalékos zsírtartalmú - tej. Így készítsd el: A tejet töltsük egy szélesszájú, tiszta edénybe, és takarjuk le…..
Mivel a legtöbb embernek a téli időszakban sokkal szárazabb a bőre, mint az év más szakaszaiban, most mutatok egy filléres házi testápolót, amihez csupán három összetevő kell, és még a kicserepesedett ajkakra is jó.  Hozzávalók: 1 csésze shea vaj fél csésze…..
Idegesítették a vendégek, kikapcsolódásként állatokkal való közözülést nézett. Lebukott, kirúgták...
Mi??? Lassan itt a tavasz, mi meg még mindig egy elmaradt adventi vásár miatt dünnyögünk? Nagyon is! Ugyanis a sztori kb. halotti tort vízionáló lezárása ellenére a benne szereplő utazási iroda él és virul, ontja az aktuális ajánlatokat Velencétől Mohácsig.  Olvasónk lenne a Különösen Szerencsétlen…..
Csudálatos karikázós fotó, békéltető testületi ülésről szóló beszámoló és fogyasztóvédelmi tanács is került ebbe a kissé ütött-kopott, de jótállási időn belüli hibásodott Sony készülékről szóló gigantikus posztba, aminek a méretét a gyártóval folytatott irgalmatlan hosszú levelezéssel már nem is…..
A szabály az szabály. Nyilván ez van a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szobáinak falára kiakasztva hitvallásként, mert a cég nem méltányol, nem kegyelmez, hanem mindenfajta ellágyulás nélkül behajta, ami jár neki. Figyelem, a tavaly megváltott éves bérletek tegnap éjfélig voltak érvényesek,…..
A jó hír az, hogy a most következő történet igaz, valóban lehet egyetlen Twitter-poszttal 12 millió dollárt keresni. A rossz hír az, hogy ehhez nem árt, ha az embert Oprah Winfrey-nek hívják...
via GIPHY Ha nem is kifejezetten BÜ (Boldog ügyfél) poszt, mert azon már semmi sem segített, hogy a szemetet el kellett takarítania Bálintnak, de cserébe olyan csudiszép bocsánatkérő levelet kapott a Ventil-Teamtől, hogy még! Lehet tanulni tőlük, valahogy így kéne a panaszokat kezelni…..
PongLenis 2016.01.29 14:27:09
@Doryyka: Baszki mit rendeltel az amazonrol, boeing-hajtomuvet? De gondolomha osszetorne a cuccod akkor meg az lenne a baj.
Focker Blog Retrospektív: Skins 2016.01.27 15:00:00
(Figyelem: spoileres!) Nagy sorozatbarát vagyok. Persze nem nézek egyszerre 5-6 sorozatot (tehát túlzásba nem viszem), de megvannak azon kedvenceim amiket a világért sem hagynék ki. Jelenleg az etalon a Banshee. Két hét alatt daráltam le az első két évadot és amikor azt hittem hogy ennél jobb már…..
PongLenis 2016.01.28 18:46:05
@Void Bunkoid: Hát ez egy marha szar hasonlat volt :D
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..
PongLenis 2016.01.28 15:37:43
@McZozo: Aze' ha visszaolvasod a posztokat eszreveheted, hogy az esetek 90%-ban a posztolo volt a hunyo, mert vagy nemtorodom, vagy felreolvas, vagy nem ert hozza, vagy nem jar utana, vagy tiz forintert inkabb a szurkeimportot valasztja, vagy ugyeskedni akar (afacsalo poszter) vagy elhallgat relevans infokat, vagy egyszeruen hazudik (legutobbi fodraszos poszt). Ezek utan nem kell csodalkozni, hogy kulonbozo stilusokban el van kuldve az illeto ide-oda. Egyebkent is akinek erzekeny a lelki vilaga az huzza ki az ethernet csatlakozot a gepebol, vagy legalabb ne kurtolje vilagga buszken a hulyeseget.
Legutóbbi összefoglalónkban szürreálisnak neveztük az azelőtti hónapok magyar médiapiaci történéseit. Akkor még nem sejtettük, hogy mi következik 2015 utolsó hónapjaiban. Például hogy két nap alatt ketten vásárolják meg az ország egyik legnagyobb tévécsatornáját, vagy hogy Habony Árpád elindítja a…..
Adja magát a szóvicc, hogy nyilván ezért biohair, de azét fúj és broáf. Reméljük, egyedi eset. Szerencsére neten keresztül tuti nem terjed, úgyhogy te kedves olvasó, nyugodtan hagyd abba a vakaródzást! Tisztelt T. Homár! Egy apró észrevételt szeretnék megosztani, illetve a tapasztalatomat…..
Olmayan Türkçe konuşan kullanıcılar için önemli bilgiler. - egy ilyen felirat nagyon hasznos lenne a MÁV-honlap készítőinek, ha mondjuk a török vasúttársaság honlapján próbálnának meg tájékozódni? Vagy teljes töketlenség, vagy az évszázad trollkodása magyarul elhelyezni egy apróbetűs linket a nem…..
Egy amúgy nehezen induló hétfő reggelt már a troli lerobbanása nagyon fel tud dobni. Az meg egészen különösen álmosságűző pillanat lehet, amikor a kisegítő járat egyszer csak szó nélkül másfelé kanyarodik, és a város egy véletlenszerű pontjára szállítja utasait. Jó reggel Budapest! Tisztelt…..
PongLenis 2016.01.26 10:54:59
@neet: Most erre a posztra mit lehet érdemben írni? Szar a békávé, ugorgyunk, ahogy az öreg Pósalaky bácsi mondotta volt. Vagy ez egy burkolt taxi vs über poszt?
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
Érthetetlen, ráadásul a levél alapján teljesen kiszámíthatatlan is a Wizz Air eljárása az alábbi ügyben. Alább olvasható a fogyasztóvédők álláspontja a kérdésben, és reméljük Pjotr is elküldi majd cég válaszát, ha megérkezik. Kedves Tékozló Homár, Szeretnék az alábbi levéllel nyilvánossághoz…..
PongLenis 2016.01.18 09:53:59
Az bizony az Emag, ahol most sem a holdjáró építés a téma, hanem a pénzvisszautalás, ami valahogy sosem megy gördülékenyen. Lehet, hogy némi átszervezésre szorulna az ügyfélszolgálati-, panaszkezelő- és sztornírozó rendszer. Tisztelt Tékozló Homár blog! Tavalyról kell indítanom a történetem. Úgy…..