Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kingdodee

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
we the tentacles Until Dawn [teszt] 2015.09.12 01:03:50
A videojátékok a mai napig töretlen lelkesedéssel emelnek át filmes megoldásokat a saját világukba, ezáltal olykor nagyon érdekes hibridekkel örvendeztetve meg a kockák egyre népesebb társadalmát. Persze a hőskorban ezt még előre felvett élőszereplős videosnittekkel oldották…..
we the tentacles Zombi [teszt] 2015.09.04 23:57:25
A zombis témájú alkotások erős hasonlóságot mutatnak a pornóval. Mindkettő alapvető emberi igények kielégítését célozzák, és gyakorlatilag olyan töménytelen mennyiségben lelhetőek fel, hogy minőségi elvárások csak jó pár év fogyasztás után alakulnak ki velük szemben.…..
Túl vagyunk az E3 legizgalmasabb percein: az elmúlt napokban a világ legjobban eleresztett játékfejlesztői és kiadói Los Angelesben mutatták be, mivel is fogjuk koptatni a következő évben kontrollereinket. Két nap ugyan hátra van az egyre komolyabb gondokkal küzdő, de még mindig a…..
Kétféle gamer létezik: akinek van konzolja, és aki csak a PC-ben hisz. A „konzolos alfaj” képviselői közt a régi nemességet egyértelműen a Sony PlayStationjének elkötelezett hívei képezik, hiszen anno 1995-ben ez a konzol indította útjára azt a trendet, ami a videojátékok…..
we the tentacles Bloodborne [teszt] 2015.04.11 21:54:46
2013 végi megjelenése óta várta már epekedve a PlayStation4 tulajdonosok - immár bőven több mint 10 milliós! - tábora, hogy a Sony letegyen végre egy olyan exkluzív játékot az asztalra, amivel méltán lehet büszkélkedni a PC-s meg Xboxos haverok előtt. Mert valljuk be, idestova…..
Amikor az 1960-as elnökválasztási kampány során Kennedy stábja Richard Nixon arcképe alá írta az „Ön vásárolna egy használt autót ettől az embertől?” kérdést, még nem létezett az internet. Egy vásárlás bizalmi befektetés volt az eladóba és jó hírnevébe – amelyet…..
A zombikat mindenki szereti. És mert mi szeretjük, szereti a játékipar is, töretlen lelkesedéssel ontva magából a rothadó élőholtakat középpontba helyező alkotásokat. Akik borzongani szeretnének, épp most kaphatták kézhez az általunk is nemrég tesztelt Resident Evil HD…..
we the tentacles The Crew [teszt] 2015.02.09 09:43:49
A 2014-es év jól tartotta a virtuális autóversenyzés szerelmeseit. Mind az előző, mind az új generációs konzolok tulajdonosai kaptak minőségi játékokat a műfajban, de a Grid Autosport, a Forza Horizon 2 és a Driveclub egyike sem szállított olyan tartalmat, amely kizárta volna a…..
Bizony régen volt már 1996, mikor az első Resident Evil megjelent a szép emlékű PS1-re, egy csapásra felvirágoztatva a túlélőhorror játékok piacát. Hiába érkezett azóta meg tucatnyi játék a franchise égisze alatt, az első résznek mindig kiemelt helye maradt a sorozaton belül…..
we the tentacles John Wick 2014.11.19 01:25:13
Idén a mozik őszi filmkínálata elég vegyes képet mutat, így aztán a mainstream akciófilmek kedvelői – akik még mindig Hollywood leghálásabb közönségét alkotják – kicsit vakarhatják a fejüket, ha péntek este valami olyan filmre akarják vinni a barátnőjüket, amin…..
Vannak filmek, amik azért fontosak, mert merőben új dolgokat mutatnak, akár látvány, akár történet terén. Vannak olyan filmek is, amelyek csak tökéletes profizmussal kezelnek már ismert témákat, és ezért emlékszünk rájuk. Az Interstellar látvány és sztori szempontjából is…..
Októberben a horrorjátékok rajongói igazán nem panaszkodhatnak: az egyik legjobb sci-fi univerzumban játszódó Alien: Isolation mellett az elvontabb japán horror kedvelői is kiadós borzongás-adagot kaphatnak az Evil Within világában. De vajon az ígéretekhez híven sikerült-e Shinji…..
Alien – a sci-fi rajongók egyik kedvenc univerzuma, amely legendás filmeket szült már, a játékok világában az utóbbi másfél évtizedben a Predator világával egyesülve talált utat a fennmaradásra, viszont az új évezredben sajnos sem a filmek, sem a játékok nemigen tudtak igazán…..
Halloweenkor Amerikában horror gyanánt mindent el lehet adni. Ezen pénzszerzési lehetőségből a videojáték ipar sem kíván kimaradni, így idén különösen nagy mennyiségben szabadít AAA kategóriás címeket az utóbbi időben főleg indie játékokkal életben tartott műfaj…..