Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Buda Bernadett

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A makulátlan, feszes bőr a fiatalság ajándéka. De amint már korábban is írtunk róla, a gyerekkori csoda, amit az egészséges bőr jelent, 12 éves korunkig illet csak meg bennünket. 30 felett pedig kegyetlen következetességgel elindul az, amit jobb híján öregedési folyamatnak nevezünk. Ha arra vagyunk…..
Diamonds are a girl's best friend – énekelte Marilyn Monroe. De tévedett: az a sárm, ami a fiatalságot jellemzi, nem szükségképpen vész oda idejekorán, és ha tovább szeretnénk csillogni, ahhoz nem egy rakás gyémánt kell (bár ártani az sem árt), hanem ragyogó bőr. Harminc felett is! Előző…..
Nem tinédzser már, de még mindig szenved a pattanásoktól? Szentül hitt egy bőrápoló terápiában, az aknéja mégsem múlt el? Van néhány ötletünk arra, hogy ez miért lehetséges.   Talán a mobilja is bűnös? A mobiltelefon mindennapi életünk része, állandó érintkezésben vagyunk vele.…..
Az előző bejegyzésben eljutottunk oda, hogy milyen is az egészséges bőr. Nagyon könnyű megjegyeznünk, hiszen csak saját gyermekkori arcbőrünkre kell gondolnunk, de még egyszerűbb ránéznünk egy gyermek bőrére, és máris megvan az elérendő cél, amelyre lehetőség szerint minden életkorban…..
Hallották valaha ezt a kifejezést: bőregészség? Valószínűleg nem, hiszen még a magyar orvosi szaknyelvben sem létezik hivatalosan ez a szóösszetétel. Egészséges bőr létezik, de vajon tudjuk-e pontosan, miben áll a bőr egészsége? Tisztában vagyunk-e vele, miért fontos, hogy a bőrünk egészséges…..
írta: Viki in Bubbleland Magyarországon évente 6-8 millió palack pezsgő készül, ezzel a franciák után a 2. helyen állunk világviszonylatban. Pezsgőüzemek vannak Kápolnásnyéken, Velencén, Debrecenben, Budaörsön, Badacsonyban, Pécsen és Budapesten 5-6 helyen. Virágzik a…..
author: Fütő Beáta Csütörtökön lehullt a lepel; Champagne, 2002-es és presztízs cuvée. Miután tippeltetek hármat, nyissátok meg a cikket. Azt is elárulom, melyik lett a legjobb nem Champagne-ból érkező pezsgő, kik lettek a kategória győztesek és hogyan találsz 1000 Ft alatt…..
Veuve Clicquot (magyarul özvegy Clicquot) 27 évesen örökölt férjétől egy –akkor még- kisebb pezsgőházat Franciaországban. A napóleoni háborúk alatt a könnyűlovasság néhány férfitagja minden reggel kilovagolt a fiatal özvegy szőlőbirtokára, és kardjukkal kibontottak egy…..
author: Fütő Beáta A Moët & Chandon november elején úgy döntött, ideje újra végigvenni az abc-t, a legelejéről.Facebookon és Instagramon is be tudtok kapcsolódni a Champagne-ház csillogó elit iskolájába, hogy újratanuljátok a nyelvünket felépítő betűk üzenetét. Ha abc rendben, pazar…..
Imádom a vakkóstolókat, rengeteget lehet tanulni belőlük. Az ember egyrészt saját magát is megismeri jobban pszichológiailag, mennyire befolyásolja, ha tudja, mit iszik. Másrészről az ízlelőbimbóival is szorosabbra fűzi a kapcsolatot, elvégre erre tud hagyatkozni, elfogultság…..
buborék fesztivál Okos Pezsgők 2014.10.26 17:41:04
A University of Reading Étel- és Táplálkozástudományi Karán (igen, úgy is kezdhettem volna, hogy „brit kutatók bebizonyították…”, de most nevezzük nevén a gyereket) egy tanulmány során alátámasztották, hogy heti 1-3 pohár pezsgő megakadályozhatja az öregedéssel járó…..
buborék fesztivál Tudtátok? 2014.10.16 11:45:03
Íme, egy kis csemegézés pezsgővel kapcsolatos érdekességekből. Persze azoknak, akik már egy ideje foglalkoznak ezzel a témával, nem lesz mind újdonság:Champagne-nak az 1891-es Madridi Megállapodás óta kizárólag az Északkelet-Franciaország...ban található Champagne régió…..
  Régóta próbáltam megfogalmazni magamnak is, miért más a Champagne, mint az összes többi pezsgő, nem sok sikerrel. Nehéz definiálni az érzést egy-két kifejezéssel. Aztán találkoztam a Pol-Roger család történetével, és szeretném hinni, hogy megértettem.  A közel 200…..
Sokan, sokfélét hallhattunk már az orosz pezsgőkről. Vélhetően a magyar fogyasztók nagy része egy bizonyos márkával azonosította az orosz pezsgőket, s vélhetően nem a kiemelt minőséggel azonosították e hatalmas ország pezsgőit. Most egy olyan példát szeretnénk bemutatni,…..