Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovazsolt

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészségedre! A stressz okozói 2014.11.26 16:59:31
A stressz úgynevezett urbanizációs betegség. A stresszt nem nevezhetjük betegségnek, pontosabban egy betegségsorozat elindítója lehet. Sok minden befolyásolhatja, kezdeményezheti a stresszt. Példának mondhatjuk a rohanó életmódot, a folyamatos áremelkedéseket, dugók, zaj. Ide…..
Akik sportolnak valamit, tegyük fel úsznak, futnak, bicikliznek, konditerembe járnak, azok az emberek előszeretettel szednek fehérjét, mert, hogy a szervezetének szüksége van rá. Ez így rendben is van, de milyen formában viszik be a szervezetbe ezek az emberek a fehérjét? Ebben a…..
Az ásványi anyagoknak nevezzük azokat a  tápanyagokból származó anyagokat, amelyek a test felépítésében és a szervezet életműködésében részt vesznek. A legfontosabb táplálékkiegészítő a fehérje. Például, ha az ember sportol, akkor értelemszerűen szüksége van…..
Közismert, hogy a sport örömforrás. A heti 168 órából csupán CSAK 3x1 órát kellene eltölteni valamilyen típusú sport űzésével. Persze ez a minimum lenne egy átlagos ember számára, hogy egészséges maradjon illetve egy kis változatosságot vigyen be a mindennapjaiba. Valaki csak…..
Mit sportolsz? Biztos sokszor hallod ezt a kérdést a barátaidtól. Okkal teszik fel, mivel érdekli őket az egészséged, és biztosan Ők is űznek valamilyen sportot! Az egyik legjobb talán a világon az úszás! Az úszás az egyetlen sportág, amely a légzésszabályozásra kényszerít.…..
Köszöntünk a blogunkon! Ez a blog azoknak az embereknek a részére jött létre, akik szeretnének információt gyűjteni az egészséges táplálkozásról és a sportolásról! Egyéb témákról is szó lesz mint például a táplálékkiegészítőkről és paleolit…..