Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubifan

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét...
Rubifan 2017.04.17 17:06:25
@von Putri: 1. Anyád az agyhalott
2. Egy kurva szót nem írtam 1989 előttről de persze neked ez nem kell , csak az a fontos hogy nyald a seggét vityának
3. Most már ( elég sokára ) szép számban megjelentetek itt ( ugye a pártfegyelem ...) hogy tele hányjátok a blogot
4. Csókoltatom az egyes pontban említett hölgyet, nélküle egy seggfejjel kevesebb lenne
Ne felejtsd, mert nem kasz pénzt, sorosmigráncs,sorosmigráncs,sorosmigráncs és az adu ász észak korea, toljad csak, gyerünk, ne lankadj, látod itt van a többi troll is, le ne maradj
Rubifan 2017.04.17 20:41:00
@von Putri: ahogy már említettem volt, nem vagyok zsidó, nem vagyok/voltam/leszek párttag.
89 ben még hittem egy normális, élhető országban ( előtte sajnos nem állt módomban disszidálni ), sanos hiába.
A zseb diktátornak, antall jóskának, gyurcsány ferikének hála ebben az országban csak a normális embereknek szar, az agyament hívőknek ( vallási és párt fanok ) van helyük.
A tanácsodra nem igazán tartok igényt , azt tartogasd a szintén átbaszott, kiforgatott, agyhalott haverjaidnak.
Jó polgárháborút barom!
Az elmúlt napok tiltakozásainak sajátossága, hogy olyanokat aktivizál, akik eddig apolitikusan viseltettek a közélettel szemben: a fiatalokat és a nőket. Régi nóta - már az SZDSZ pedzegette, amikor még volt - hogy a magyar politikai szférának mennyire jót tenne a nők szélesebb körű bevonása a…..
Nem tévedhetek nagyot, ha úgy gondolom, az elmúlt hét botrányos történéseiről, nagyon kevesen vannak csak, akik még nem értesültek. Ha valaki mégsem tudná, miről is beszélek, természetesen a Közép-európai Egyetem – vagy gyakrabban használt nevén CEU – működését ellehetetlenítő törvény…..
Rubifan 2017.04.15 15:14:47
1988 óta férgek, patkányok és tolvajok vezetik ezt az országot. A korszellemnek megfelelően egyre aljasabb módon. A jelenlegi, kormányzati szintre emelt cigánybűnözés lehetőségét is táncos, elmebeteg gyurcsány feri teremtette meg vityusnak és suttyó paraszt bandájának. Ezek tények.
Antallal nem az volt a baj, hogy nem értett semmihez, hanem az hogy gyenge és sunyi , jellemtelen ember volt ( a legjobb pártonkívüli elvtárs kifejezéssel minősítették az mszmp kb jellemzéséb`en orvostörténeti múzeum igazgatói jellemzésében forrás: oszk), hornról, megyóról mindenki mindent tud, bajnai veres elvtárs üzleti végrehajtójaként vált ismertté, vitya meg rájött hogy mindent el lehet lopni, ez nagyobb buli mint államférfiként bevonulni a tö1rténelembe ) .
Az hogy a választók egy része hisz benne és bármi is történik szavaz rá, nem más mint istenhit, mlm, amway v bármi más baromság. A másik oldal jelentős része meg simicska lajcsitól várja a tutit, teljes amnéziáról téve bizonyságot. CSAK NORMÁLIS ERŐ, CSOPORTOSULÁS NINCS A MAGYAR POLITIKÁBAN!
Diktatúra van, az kell ennek a selejt, teljesen sötét, örök vesztes társadalomnak egészen addig míg nem söpör el minden jelenlegi patkányt egy éhség lázadás! Az EU pénzek után jön a teljes nyomor, addig lehet lopni ill hagyni a lopást, utána jön az általános szopás fideszes, mszp,jobbik stb idiótáknak, minden szerencsétlen baromnak! Akkor mit fogtok itt irkálni okoskák? Ki fog fizetni a trolloknak?
Árpi ibizán, vitya moszkvában, fodorgabika izraelban, vona gabesz erdélyben, rogán familia dubajban, TI meg itt a szarban!!! Sajna én egy kkellemes éghajlatú dél EURÓPAI országból ,namégegyszer EURÓPAI országból fogom olvasgatni a sötét, tehetelen és értelmetlen faszságaitokat!
Ciao barmok!
Két ellenzéki választó a Sándor-palotát akarta összefesteni, hogy illusztrálja, Áder a Fidesz és a kormány szolgája. De ez nem sikerült. Az ellenük való eljárással viszont a Főváros Főügyészség kétségbevonhatatlanul bebizonyította magáról, hogy a kormánypártok csicskája. Elsőfokon a műemlékvédelem…..
Egy exkluzív, azóta az egész online sajtóban átvett infóval és apróbb bakikkal indult a Heti Napló Sváby Andrással, amin látszik, hogy rutinos gárda rakta össze, és az is, hogy kell egy ilyen műsor a tévébe, de nagyon, viszont az is, hogy rájuk férne pár szerkesztő még. Az exkluzív infó Tarlós…..
Rubifan 2017.03.13 14:26:38
@Tajgetoszvagybazmeg:
BKIK....
Mi a retek különbség van az MKIK ( parragh hitbizomány) működése és Szatmáry féle működés között??? SEMMI!!! Na ennek illett volna utána nézni! Mi a retek keresnivalója nagy elekecskének a kamara környékén? Mi a tisztsége? Román bmw be hogyan kerül kamarás parkoló kártya? A Magyar vállalkozásokat tömörítő MKIK elnöke törvénykövető vállalkozói tevékenységet folytatott e bármikor?
Számok: 400 milliós szakértői költség az MKIK nál???
80 milliós utazási költség???
100 milliós reprezentációs???
Évi 6 milliárd eltapsolása a semmire???
A szatmáry klán miért nem csípte hosszú évekig parragh úr szemecskéjét???
Na ezek az igazi kérdések, ezekkel kellene foglalkoznia ennek a naplónak titulált valaminek!
Heindl Péter pécsi jogászt, civil aktivistát 30 ezer forintos pénzbüntetésre vagy 36 óra közmunkára ítélték első fokon a június 30-i pécsi Athinay utcai akciójuk miatt. Ezzel a…..
Rubifan 2015.08.09 17:29:53
Azonos szabálysértések, ha úgy tetszik törvénysértések más módon kezelésében nagy hagyományokkal rendelkezünk! 56 évem során ez általános gyakorlatként üzemelt kis hazánkban.ez csak a felszín...
Én, aki soha, semmilyen pártnak tagja, elkötelezettje nem voltam mást látok az igazi bajnak, a hazám tragédiájának! Az elmúlt 26 évben volt néhány alkalom amikor megborzongott az ember, úgy érezhette, hogy része a történelemnek, tanúja a jövőnket meghatározó eseményeknek!
Eldő demokratikus választások:
Hatalomra kerül a dilettánsok, ex pártonkívüliek pártja és villámgyorsan kiárusítja fillérekért az országot! Orbán mond egy elhíresült beszédet ( amivel hőssé válik egy időre ), valójában jó politikai érzékkel ,gyakorlati kockázat nélkül mondja ki azt amit évtizedek óta emlegetnek mindenhol odahaza!
Horn és Bokros megmenti a hazát:
A kiárusítás árát, a rossz privatizációt kifizettetik a polgárokkal!
Az mszp szdsz tragikomédia zároakkordjaként öszödi beszéd és következményei kettészakítják az országot, megerősítik a balkáni státuszunkat!
A DEMOKRÁCIA felszámolása nyíltan, mindenféle gátlás nélkül megkezdődik!
A politikai és gazdasági hatalom jelenleg a klasszikus maffia módszerek felhasználásával működik !
1989 óta dilettánsok, volt ügynökök, különféle pártállású bűnözők irányítják az országot. Teljesen másodlagos, hogy a gazdasági bűnözőként jogosan lejáratott Bajnai, Vajna, Gyurcsány, Orbán família, Pintér, Kóka kerül terítékre vagy Csányiról, Simicskáról beszélünk, eszünkbe jut Demszky, Lendvai vagy Lázár ne adj isten Semjén ,az ebben az országban élő, dolgozó, sorsát itt töltő normális polgárnak hányingere támad! Az egyetlen igazi kérdés az, hogy a 26 év mocskát eltakarítják e az emberek mielőtt csődbe megy az ország és kikerülünk Európából!!!
Rubifan 2015.08.09 18:31:38
@bgp: már ha nekem szól...
Félreérthető lehettem. A dilettáns kifejezés az MDF kormányra értendő! Ők nyitották meg a lehetőséget a profi politikai és gazdasági bűnözők előtt! Ők, élen az azóta hamis módon magasztalt miniszterelnökkel voltak a legjobb pártonkívüli elvtársak az átkosban! Ma már kutathatóak azok a dokumentumok amik bizonyítják az előéletüket!
„A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei" kommentárral tette ki a Facebookra Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Vajna Tímea és Rogán-Gaál Cecília képeit Lovas Zoltán újságíró, a DEKA alapítója. Egyebet nem is fűzött hozzá, de hamarosan mégis törölte a kontentet – bár a…..
Azon gondolkodom, vajon mi az eljárásmód egy teljesen népmesei fordulatkor.Ha, mondjuk, személyesen Orbán Viktor kopogtatna be hozzám, elém tenné a listát az akárhány millió új munkahelyről és mondaná bátorítólag, hogy na, csak bökjek bátran.Hogy akkor mi lenne. Öt éve…..
Rubifan 2015.01.22 17:23:55
@beszélő majom: szép remények...
Rubifan 2015.01.22 19:49:08
@$pi$: moncsi karrier

Hulladék diploma megszerez
X gyerek megszülve
Köpködés, sírás hogy a fentiek alapján miért nem élek jól?!?!?!

Ennyi a valós háttér, a miért nem kérdezi meg senki, hogy segíthet e, a közmunka köpködés, a mindenki más hibás duma csak a " szokásos" semmirevaló, ingyenélő, negyedosztályú, majdnem értelmiségi attitűd , némi vallásom miatt elnyomnak sírámmal fűszerezve!!!
A blog megszületése óta számolni lehetett annak a kockázatával, hogy egy szép napon majd SchoRbert Norbert kopogtat a postaládámban. Még azt sem tagadom, olykor-olykor eljátszadoztam a gondolattal, vajon milyen módját választaná a velem való kapcsolatfelvételnek... Aztán…..
Szeretem a kézilabdát és teli pofával tudok szurkolni a magyar csapatoknak akkor is, amikor bénák, vagy szerencsétlenek. Néha fizetek is azért, hogy élőben lássak jó meccseket, most is kilesek a magyar rendezésű EB-n pár meccsre. Elég sokszor láttam már edzősködi Mocsai Lajost…..
Schobert Norbi eddigi pályafutása során már sok minden akart lenni. Tűzoltó s katona, vadakat terelő juhász?  Hát, majdnem... Rendőr volt, most pedig valóban egészen tekintélyes méretű nyájat vezetve ízlelgeti a pásztorok hétköznapi életét. Pártfogoltjait azonban vadnak semmiképpen nem nevezném,…..
Rubifan 2014.10.15 10:04:44