Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gadorycinema505

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre kerülget a sírás és a visítva röhögés; még mindig nem tudom, hogy ez a „tutorial” nem csak egy heccnek készült-e, vagy pedig tényleg komolyan gondolta a gazdája. Első felindulásomban arra gondoltam, hogy CSUPANAGYBETŰVEL odakommentelem alá, hogy TÖRÖLD LE !!! (3 felkiáltójel, és eléjük…..
Gadorycinema505 2019.02.09 14:20:17
@BonFire: Összefoglal, én és az év ami meghatározó.

Az illető gyorsbillentyűk nélkül használta a vezérlő panelt, objektumokat szúrt be és képet illesztett be a virtuális papírfelületre, ha úgy tetszik. Ezek már ismert lépések egy programokban tapasztalt grafikusnak, én nem vagyok egy közülük. Ha nem konvertáljuk ki a hangot, és észt különböző digitális és biológiai platformokra, nem lesz mit elrontani.

Amíg nem lesz felvarrva a felelősség, addig unokáim. Hozzájárultál ahhoz, hogy a videó feltöltője legyél? Hozzájárultál ahhoz a támogatáshoz, hogy szortírozz a készítési eszközök között?
Hozzájárultál közéjük? Én nem vagyok egy közülük.
Ismét egy logó vektorozás és újratervezés történt. Némi változtatást is beiktattunk, betűtípus változott, és a kis felbontású, pixeles képből született egy végre mindenhol univerzálisan használható vektoros állomány. Kommentár nem szükséges hozzá, de mivel az elkészítés elég hosszadalmas volt,…..