Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marco Leaves

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trails End - 1993. december Vannak esték, amikor az ember bármit csinálhat, egyszerűen képtelen elaludni. Forgolódik, vergődik, de kényelmetlen az ágy, vagy túl melege van, vagy épp pont, hogy fázik, nem jól van a párna a feje alatt vagy teljesen mindegy, hogy miért, egyszerűen nem találja a…..
Mat első útja a helyi rendőrségre vezet, legalább a kapitánnyal tudatnia kell, hogy a városban van és nyomozást végez egy eltűnt rendőr ügyében. A kapitányság épülete, mintha a múlt századból teleportált volna a város szélére, omladozó vakolat, régi, foltozott téglafalak és a nyolcvanas évek…..
Az éjszaka sötétsége új telepedett a városra és az azt körülölelő erdőre, mint a föld az erdő fáinak gyökerére. Elfedte, betakarta, minden réséhez beférkőzve kitöltötte azt. Kísérteties csend lett úrrá a tájon, sem állatok, sem emberek által keltett zaj nem volt hallható. Ezt a csendet egy cigaretta…..
Marco Leaves Works Leereszkedés 2019.05.02 22:10:19
Az első könyv oldalait szinte felfalom. A rengeteg érdekes információt úgy issza az agyam, mint egy Szaharában eltévedt vándor az oázis vizét. Imádom minden pillanatát, hiszen pont azt nyújtja, amire szükségem van. Egy kis rejtély, fejtörő, időtöltés a legmagasztosabb szinten. A kézirat telis-tele…..
Marco Leaves Works Leereszkedés 2019.05.01 21:03:29
Csendes tavaszi eső áztatja a város utcáit, miközben a semmibe révedve hallgatom a rádióból halkan fülembe kúszó zenét és a vízcseppek hangját a betonon. Felszabadult érzés önti el a testem, a teljes megnyugvás érzése, átadom magam és kényelmes bőrfotelembe süppedve kortyolgatom kedvenc brandymet.…..
Emlékszem, gyerekkoromban a szeptember a nyár végét jelentette, kezdődött az iskola, kezdett hűvösebb lenni, esténként már betakarózott az ember és egyik pillanatról a másikra, megérkezett az ősz. Hullani kezdtek a fák levelei, minden pompás szín kavalkáddá változott szülővárosom körül. Bordó,…..
Lassan egy hete lehettek úton. Egy bizonyos nyomot követtek, Bob „A mészáros” Baker nyomait, akit több államban köröztek. Két farm ott élő és dolgozó embereinek és egy kis város teljes lakosságának halála szárad a lelkén. Semmertonék nem a vérdíj vagy az elkövetett rémségei miatt eredtek a nyomába,…..
Abby szinte lebegett, minden este. Mint mikor a víz alá bukik az ember és egy pillanatra megszűnik a külvilág. Nincsenek zajok, szagok, érzések, csak a nyugodt lebegés. Ez az este sem volt kivétel, behunyta a szemeit és hagyta, hogy magával rántsák álmai a mélységbe. Nyugodt volt, mióta bekerült a…..
Jack Semmerton egy pisztolyhős volt a maga korában. A vadnyugaton csak „Simlis” Jack Semmertonként ismerték bár sosem került semmilyen összetűzésbe a sheriff hivatalával. Mára megöregedett, nem külsőleg, külsejéből ítélve az ember azt mondaná, olyan hatvan körül járhat az öreg, szakállas, kalapos…..
Marco Leaves Works Fikciók III. 2017.09.15 19:00:00
Kábultan bámulok ki az ablakon. Már majd három hete, hogy sürgönyt küldtem a Khenon-ház fiataljainak. A Halovány Város mintha még erőtlenebb és még elfeledettebb lenne, mint eddigi itt tartózkodásom alatt bármikor. Szinte az egyetlen élettel telt hely a kocsma. Mi más? Mit csinálnak az emberek…..
Marco Leaves Works Fikciók II. 2017.09.15 16:58:15
Drága Öcsém, Ulzhug! Remélem el ér Hozzád levelem és soraimat olvasva felpezsdül a Te véred is a kaland iránt, mint már oly’ sokunknak a Khenon-házból. Daretoria földjéről írok Neked, a tengeren túlról. Tudom nagyon rég nem hallottál felőlem, legalább is személyesen biztosan. Évek teltek el, mióta…..
Marco Leaves Works Fikciók 2017.07.30 21:20:00
Unott, lusta és forró vasárnap volt, mikor váratlan, villámcsapás-szerű meglepetéssel sürgöny érkezett. Épp a házunk előtti verandán ültem, kávét kortyolgatva, kedvenc regényemet olvasgatva most századik alkalommal. A futár jól nevelt és jól öltözött, ahogy ez Kaennoniában elvárt. A kapun kívül…..
Marco Leaves Works A játék 2017.03.23 11:54:56
Úgy halad velünk az autó, mint ha siklana a talaj felett pár méterrel. Semmit sem érzünk, tiszta beton az egész, sehol egy repedés, kátyú vagy göröngy. A felkérés a semmiből jött, egy játék, amit már rengetegen kipróbáltak, és aki itt volt egy életre szóló élményt kapott. A két játékos, egy férfi és…..
Marco Leaves Works A kávé illata 2017.03.09 22:42:50
A folyosó visszhangzik a lépteid súlyától, lassan, de biztosan haladsz a kanyarig. Amint megállsz, a levegőt a hajó alig hallható, mély, folyamatos zúgása telíti meg, szinte megfagy a vér az ereidben a hirtelen rád törő csendtől. Eddig fel sem tűnt, mennyire nyomasztó, hogy semmi és senki más…..
Marco Leaves Works Jó reggelt! 2017.03.06 13:51:12
Ébren vagy. Végre, teljesen ébren. A helység korom sötét és semmit sem látni. Előnyödre válik, hogy eddig aludtál, hiszen így szemeidnek nem kell megszokniuk a mindent rejtve tartó sötétet. Egy apró, szúró fájadlomra leszel figyelmes a jobb talpadon, ez az érzés végig terjed az egész lábfejedre,…..
Marco Leaves Works A menekülő 2016.12.22 13:07:48
Csontig hatoló hidegre ébredek, vacogok, annyira fázom. Ösztönösen az ablakra nézek, természetesen nyitva felejtettem. Nem is én lennék, ha egyszer a büdös életben bezárnám az ablakot mielőtt elalszom. Odacsoszogok félálomban és behajtom az ablak szárnyát mély kattanás jelzi, hogy most már szigetel,…..
Marco Leaves Works Egy átlagos nap 2016.07.29 20:42:58
Reggel öt óra, megszólal az ébresztős órám, ami az ágyam mellett közel a fejemhez csücsül egy éjjeliszekrény tetején. Ha a lakás másik végében lenne is biztosan ráébredek és onnantól már nincs szundi, sem „csak még öt percet”. Híresen rossz alvó vagyok. Bármilyen nesz fel tud verni a legmélyebb…..
Marco Leaves Works Odaát 2016.07.05 00:34:53
Már gyermekkoromban is tartottam az üveg ajtóktól. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de minden pillanatban arra vártam, hogy egy figura felbukkan az üveg túloldalán és éhes tekintettel fürkész engem. Természetesen ez sosem történt meg, de valahol mélyen mindig bennem volt a félsz, a tartás. Azóta…..
Marco Leaves Works Szenvedők 2016.05.22 14:29:11
Engedjen már ki! – ordított Steamshock -  Nem értem miért kell ilyen középkori és elnyűtt módszerekhez folyamodnia. Nem hittem volna, hogy egy Ősi ilyen ostoba viselkedést tanúsít. Bocsássa meg faragatlanságom Professzor. Én ezeket az értékeket ismerem és hordozom magammal, így ön a ketrecben marad.…..
Marco Leaves Works Szenvedők 2016.02.22 20:06:02
Egy pár nap múlva már ki is engednek minket a rendőrségről. Szerencsére mindenkinek sikerült tisztáznia magát és bebizonyítanunk, hogy semmi közünk a gyilkossághoz. A Szenvedők legtöbbjét szinte megsemmisítette, hogy az első találkozásunk alkalmával már is kézzelfogható bemutatkozást ejtett meg…..
Viharkorbács már messziről hívogat, szinte a második otthonom, kellemes színeket, hangokat és illatokat áraszt. Eszembe jutnak gyerekkorom itt öltött évei, mikor apám elkezdett felkészíteni a vadászatra. A környék erdeit és lakóit úgy ismerem, mint saját, repedezett tenyereimet. Nem sok hely van…..
A szörny üvöltését már kilométerekről hallani lehetett. A friss tavaszi szél vér és rohadó hús szagát hozta magával. Közeledtünk a barlanghoz. Az erdő hemzsegett a lidércektől, ezek voltak az egyik legmocskosabb teremtmények, amikkel valaha is dolgom volt. Kicsiny fényként táncoltak az erdőkben…..
Marco Leaves Works M.E.M. 2015.12.08 14:53:03
2015. 07.14. A legfontosabb, Minden Ember Manipulálható!! Még az is aki, azt állítja, magáról, hogy semmilyen körülmények között nem lehet megvezetni. DE meglehet, csak tudni kell, hogyan tegyük. Legyen is az irányelvünk ez M.E.M.! Valószínű, hogy mire a mondandóm végére érek. Azt sem fogják…..
Marco Leaves Works Hideg veríték 2015.12.02 17:44:23
Egyedül vagyok a lakásban, ezért be is kulcsolom inkább az ajtót, nem akarok váratlan vendégeket. Túl hosszú volt az éjszaka és a lakótársam sincs sehol, általában ő ébreszt, de ma semmi. Kiabálást hallok a lépcsőházból, gondolom, megint a szomszéd balhézik, de csak nem hagyják abba. Odalépek az…..
Marco Leaves Works Kontakt 2015.11.02 18:30:00
Sötét van és egyedül csak én tudom a megfejtését az előttem sorakozó rejtvényeknek. A többi társam feszülten hallgatózik, ők nem látják, hogy milyen veszélyeket rejt ez a korom-sötét, csapdákkal telezsúfolt szoba….   Kedves Olvasóm! Elnézésed kérem az előző sorokért, beugratás volt. Viszont, ha…..