Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H. Balázs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, megfigyeltétek-e, de az ilyen sorokat, hogy "se istenem, se hazám", csak úgy oda lehet vetni, míg a nagy fölhorgadások közepette átélt hazafiúság bizony hosszas kifejtést igényel. Én a leghazafiasabb borzalmasakat többnyire csak két-három nekifutásra tudom végigolvasni,…..
H. Balázs 2014.10.02 16:45:00
@Érvsebész: Ezt honnan veszed?! Elképesztő számomra, hogy valaki szerkesztőként-bloggerként tevékenykedjék ilyen gyér jogismeretek birtokában. Szerzői jogokról és jó hírnév megsértéséről hallottál már? Privátba: még mindig nem árultad el, honnan szedted, hogy fasiszta vagyok? Talán a versből olvastad ki?
H. Balázs 2014.10.02 18:15:54
@jotunder: Várom nagyon a "kritikádat". Gondlom simán találsz majd baloldali lapot ami közli akkora spílernek látszol. Egy kis segítséget is adok: Kosztolányi és Ezra Pound idézetek a versben. (Gondolom: ők is borzalmas költők)
Én addig írogatok ide amíg le nem vakarjátok vagy nem lesz más aki levakarja. Szerintem Terry Black szintjén vagytok csak benne több a tartás. Ráadásul még mindig nem derült ki miből gondoljátok hogy "jobboldali" tehát bizony fasiszta verseket írok. Erre valóban kíváncsi lennék az "elemzésben". Amúgy pontosan annyira gondolom rossznak mint jobboldalinak és kb. annyira is érted.
Ünnep!!! Baloldali versek jönnek! Egy derék kollégám (egyébként szorgos olvasónk) bukkant a felszámolt szaxervezeti könyvtár ingyen elvihető könyvei között a negyvenes-ötvenes évek fordulóján oly ünnepelt, kétszeres Kossuth-díjas Kónya Lajos 1951-ben (tehát első…..