Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TechNick

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kezdjünk barátkozni a Mi Hazánkkal! Ugyanis van rá esély, hogy a következő parlamentben ott lesz. És ha ott lesz nem mindegy, hogy hova áll. Kép; 24.hu Annyira a két nagy tömbbel foglalkozunk, hogy fel sem merül, miszerint bárki más is labdába rúghatna majd áprilisban a végelszámolásnál.…..
Lakásbérlés kapcsán jellemzően arról lehet olvasni, hogy mennyi veszély leselkedik a bérbeadókra, mert a bérlők nem fizetnek, lepusztítják a lakást stb. Sajnos vannak ilyen esetek. Jó néhány bérbeadó tud szomorú történet mesélni. Vannak azonban olyan bérlők, akikkel nincsen probléma. Nekem is volt…..
A testpozitivitás jó pár éve felkapott témája a közösségi oldalaknak. Mégis mi az, amitől igazán izgalmas lehet ez a kezdeményezés és milyen árnyoldalai vannak? Kik és mit képviselnek, ami miatt ekkora visszhangja van a témának? A közösségi média segítségével futótűzként terjedtek el a body…..
Maurice Saundersnek olyan tökéletes mosolya van, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindez pedig egyfajta stratégia is részéről a Tinderen való ismerkedéshez. Maurice az egyik legnépszerűbb férfi a Tinderen, az alkalmazás algoritmusa szerint a profilját 99%-ban jobbra húzzák a felhasználók,…..
Randizni igenis megéri azonban nem mindegy, hogy hogyan is telik például a legelső randink. Néhány srác egész egyszerűen megugorja ezt a feladatot. Zökkenőmentesen navigálnak a beszélgetésekben és egyik témáról haladnak a másikra miközben megismerik a partnerüket. Aztán ott vannak a többiek, akiknek…..
TechNick 2021.05.07 17:10:30
1945. július 16-án tesztelték az első atombombát, három héttel később pedig már be is vetették Hirosimában. A sikeres tesztig vezető út egyáltalán nem volt zökkenőmentes, ráadásul magyar tudósoknak is igen nagy szerepe volt abban, hogy idáig eljutottak az amerikaiak. Legfrissebb adásunkban az akkori…..
Hacsak közbe nem szól a világméretű koronavírus-járvány, decemberben érkezik a mozikba (vagy csak az on demand és streamelős platformokra, valamint dvd- és bluray-lemezekre?) Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson (ő a színésznő férje!) újabb videójáték-adaptációja a Monster Hunter. A harcias…..
TechNick 2020.11.24 00:45:42
A Bajza utcát és a Bulcsú utcát összekötő „halálalagút” sorsa sokakat érdekel. A Járókelő csapatával közterületi problémák megoldásában segítjük a városlakókat, így a weboldalunkra több jelzés is érkezett az alagút súlyosan leromlott állapotával kapcsolatban. Az utóbbi hetekben a Magyar Innovációs…..
Az 1956-os forradalom egyik legszomorúbb hozadéka a mindkét fél részéről tetten érhető embertelen brutalitás honfitársai felé. A most következő cikkben az 1956. október 31-én történt szörnyű eseményt próbáljuk meg bemutatni a közönség számára. Fontosnak véljük elöljáróban megjegyezni, hogy elítéljük…..
2004. június 13-ról ásta elő a következő csemegéjét a Metallica. A Madly In Anger With The World turnén előkapott szettben a két akkor még új albumos dal (Frantic, St. Anger) mellett előkerült a Dyers Eve is, de ha némi szívmelengető családi pillanatra vágytok, arra is van lehetőség: az akkor ötéves…..
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
TechNick 2020.02.05 21:42:11
Ha a teázásnak van szezonja, az biztos, hogy télen van. Leesett az első hó és nincs is kellemesebb dolog, mint egy bögre gőzölgő teával a havas tájat szemlélni az ablakból. Ezzel 2 jó dolgot is teszünk magunkkal:egyfelől egy kicsit megnyugszunk a havazás látványától, másfelől a citromos teával…..
TechNick 2019.12.04 15:16:32
Lekvár és JAM Aludni zsidósan 2019.07.16 23:19:15
Akik egy kicsit is ismerik a zsidó vallásjogot bizonyára megtapasztalták, hogy a háláchá az élet minden területére kiterjed. Márpedig életünk jelentős részét alvó állapotban töltjük, nem meglepő tehát, hogy a Tóra-irodalomnak jónéhány alvásra vonatkozó iránymutatása van. Mose ben Maimon rabbi, akit…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Kinek a felelőssége egy autizmussal élő felnőtt szexuális életét irányítani?..
Mai rendkívüli, hétközi posztunkban szakítunk blogunk eddigi hagyományaival, s felkeressük lángoktól ölelt kis hazánk egyik legvarázslatosabb helyét, amely - nem titkolt módon - a bloggazda lakóhelyének közelében helyezkedik el.  Mediterrán hangulat Északnyugat-Borsodban. (forrás: saját)   Nem…..
Ajtóválasztási tippek következnek, amiket érdemes számításba venni és utánajárni, ha még nem döntöttél. Elmondom, mire számíts és mire figyelj, ha acélajtóra vágysz...
Amíg az autista gyermek kisebb és gyengébb a szüleinél, és úgy üt, rúg, vág, addig gyakran nem veszik komolyan, néha még mulatságosnak is találják. Ám ahogy serdül, és egyre jobban rögződik az agresszív viselkedés, amit egyre nehezebb kezelni, és egyre durvábbá válik a helyzet, annál…..
Az egyetem drága mulatság, amire ki így, ki úgy próbálja meg összeszedni a pénzt. Akinek nem tudnak a szülei segíteni, azok valamilyen munkát vállalva próbálják meg kifizetni a diákhitelt és fenntartani magukat...
Senki sem születik úgy, hogy mindent tud (kivéve én). Pláne nem úgy, hogy a felújítás már a medvecsípőjében legyen! Nos, bevallom, én is halandó vagyok (nem) és futottam már bele felújításnál bosszantó, letaglózó vagy családi vacsorákon örökre feljövő vicces tévedésekbe. Akarsz mosolyogni? Gyere,…..
A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)      A…..
Karla Begley, egy kanadai anyuka – aki szklerózis multiplexes és kerekesszékes, akinek van két autista fia – ezt a levelet kapta egy drága szomszédasszonyától...
A madarak befejezték a költést, mi meg a fiúkkal rögtön röpültünk ferrátázni a Cuha-szurdokba. Már nyár eleje óta tervezgettem, hogy két nagyobb fiammal megmásszuk a két éve átadott Bucsek Henrik útvonalat a Cuha-szurdokban, amire úgy emlékeztem, mint a legélvezetesebb magyarországi…..