Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nerity

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Something Black Változás(OK) 2014.10.19 21:46:06
Üdv mindenkinek! Megtaláltam a beállításokat. Ugye milyen ügyes vagyok!? Megváltoztattam a kinézetet, bár ezt nyilvánvalóan senki nem vette észre, mivel nem láttátok az előzőt. De nem baj, higgyetek nekem, most sokkal szebb. Szóval elhatároztam megérdeklődöm számtalan…..
Helló! Mivel már rengeteg (2!) bejegyzést írtam CSAK a zenéről, most hatalmas csavarral a... KÖNYVEKRŐL lesz szó. Ebben a témában már határozottan van kedvencem, Christopher Paolioni a világ egyik legfiatalabb bestsellerszerzője egyetlen könyvsorozata az Örökség érdemli ki ezt…..
Something Black Dalok mindenhonnan 2014.10.19 19:56:13
Sziasztok! Az előző bejegyzésemben a Green Day legjobb számait soroltam fel, most viszont össze-vissza ragadnék ki néhányat a kedvenc számaim közül. Placebo - Every You, Every Me Nem sok számukat ismerem, de ez az egy nagyon megtetszett.    Foo FIghters - Learn To Fly Szerintem…..
Something Black Zene 2014.10.19 19:30:40
Sziasztok! Ebben a bejegyzésben a zenéről lesz szó, pontosabban az én kedvenc számaimról. Főleg a rockot és annak alágait kedvelem, egyik kedvenc együttesem egy amerikai punk-rock zenekar, a Green Day, úgy gondoltam most megosztom veletek az általam legjobbnak vélt dalaikat. Íme a…..
Something Black SZIASZTOK 2014.10.19 19:30:31
Sziasztok! Üdv mindenkinek, aki a blogomra tévedt! Mivel ez az első próbálkozásom, kérlek nézzétek el nekem a hibákat, melyeket, kezdő blogger lévén nyilvánvalóan elkövetek/el fogok követni. Úgy gondolom, az a legkönnyebb, ha olyan dolgokról írok, amelyeket szeretek. Ezek…..