Regisztráció Blogot indítok
Adatok
most mondom

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi...
most mondom 2015.06.19 19:29:55
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Tudatos Vásárló már egy ideje gyanakodva tekintett a Coca Colára mint az üdítőipar vezérhajójára. Jó egy éve még - bolttól és akcióktól függően - nagyjából 240-280 forintba került egy kétliteres palack, ám az utóbbi időben inkább 320-340 forintot kóstált a cukros nedű.…..
Végetért a 2014/15-ös első osztályú magyar labdarúgó bajnokság. Több nem is lesz. Szó sincs persze arról, hogy felszámolnák az NB I-et, csak egyszerűen, ami ezután jön, annak már a labdarúgáshoz semmi köze nem lesz. Hernádi Zsolt, Csányi Sándor és Orbán Viktor (Fotó:…..
most mondom 2015.06.02 15:41:23
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Fehér Béla tehetséges, jó író, ezért érdeklődéssel kezdtem el olvasni a Magyar Nemzetben közölt részleteket a Kossuthkifli című regényéből. Zagyva, érthetetlen ökörségnek találtam. Csodálkoztam is, amikor a könyvesboltok polcain megláttam, hogy ki lehetett az a kiadó, aki…..
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
most mondom 2015.03.20 15:47:06
A Budapest Promoter szervezésében február végétől több érdekes koncert is várja az érdeklődőket. Jövő pénteken a Millenáris  Teátrumban az Európa Kiadó kezdi a sort, két héttel később a Lambet üdvözölhetjük az Akváriumban, április közepén pedig  Nneka lép fel…..
Most jött ki Charli XCX harmadik nagylemeze, nagyjából róla szól most minden, ő az ünnepelt popcsaj. Mellesleg elég jó dalai is vannak, sok tízen-huszonéves lány őrülhet meg rájuk. Van egy másik ugyanilyen, a popba most futó fiatal énekesnő, Taylor Swift. Igen, Swift. Ő eddig…..
most mondom 2015.02.12 20:24:49
Nahát-nahát, mit látnank szemeink! Leáldozott a magyar szupermodell lányoknak? Dehogy áldozott! Arról van csak szó, hogy most itt van egy srác, akit bátran nevezhetünk a férfi Miranda Kerrnek, aki már olyan magasságokban jár, ahova még egy Mihalik Enikő is csak ünnepnapokon jut…..
most mondom 2014.12.12 16:41:08
De november 17-én még csak digitálisan lehet majd elérni, viszont rá egy hónappal már CD-n és bakeliten is kijön a Your Scream Is Music című album. Nem volt ilyen 19 éve, szóval nagy eseményről beszélünk. A lemez angol nyelvű lesz, de nem a holland Mick Ness énekel majd rajta,…..
Nem kicsit, nagyot. Egy nightlinert, olyat, amiben aludni is tudnak rendesen, elnyújtózva, ágyon. A glam punk zenekarnak egy baja van ezzel a nagyvonalú gesztussal, hogy éppen nem terveznek turnézni. Most a Facebookjukon megkérdezték, hogy nem kell-e kölcsönbe valakinek, de odahaza ez is…..