Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nefoglalkozzvele

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok egy megveszekedett régenmindenjobbvoltozó, aki szerint a '90-es évek volt minden idők legszínesebb és legmenőbb évtizede. Az viszont tagadhatatlan, hogy ez a korszak egy egész generációt változtatott át a videojátékok és a pixelművészek szerelmesévé. Nagyon furcsa belegondolni, hogy 25…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Nefoglalkozzvele 2014.10.01 13:48:36
@alvázvédelem: Nem irigylem a helyet,csak helypocsékolásnak tartom. És nem vagyok egészséges, de szerencsére nem mozgásszervi problémám van.
Nefoglalkozzvele 2014.10.01 10:23:12
@diszkriminans: ha tényleg így van, akkor tévedtem. Rendben, akkor a kerekesszékeseknek legyen fenntarva parkolóhely, de akkor sem ingyen. Ma, a mobilparkolás korában már el sem kell menni az automatáig. És nem véletlenül egy keresszékes piktogramja jelöli a mozgáskorlátozottakat. Ők tényleg azok. De a mozgáskorlátozottaknak nyilvánított emberek nagy részének akkor sem indokolt külön parkolóhely fenntartása.