Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsanna Judit Szigeti

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2019.03.18 10:42:02
@NewInsights: Hát, ha a koleszban hallgattad, akkor sokkal nem vagy fiatalabb a 'nagypapi'-nál.
Engem teljesen hidegen hagy a Swarovski-féle kristályok világa, de a nagyhírű cég nevét így is ismerem. Tudom, hogy a legnevesebb divatházakkal dolgoznak együtt, tudom, hogy az imídzsük fontos része a minőség, tudom, hogy mindennek köszönhetően megengedhetik maguknak, hogy meglehetősen drágán adják…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2019.02.28 06:52:01
@rarabel: Hát, nem. Már csak alapvető nyelvtani szabályok miatt sem. Si tacuisses, philosophus mansisses.
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2019.01.11 20:57:09
@Winter is coming: Pont ez a vélaményem. Ráadásul Palik nagyon csúnyán is öregszik és a stylist, aki öltözteti, annak Hawaii- ból származik az anyukája, az apja meg török.
Nyílászárót nem 5 évre vesz az ember, így aztán teljesen érthető, hogy Laci a garázskapuján felbukkanó - a fenti képen is jól látható - jelenséget nem tudta sem kissé rusztikus képzőművészeti alkotásnak, sem békebeli hangulatot kölcsönző nosztalgikus patinának látni, hanem csakis annak, ami: egy…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2018.07.06 20:14:16
@vizsla_barat: Sure enough he didn't see it coming. Javasolnám azonban a 'nem számítottál /számíthattál erre' kifejezést, mert az magyarul van.
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
Zsuzsanna Judit Szigeti 2017.11.08 14:04:13
@FenePéter: Hát, egy bizonyos IQ -szint felett egyértelmű a válasz.
Egy kedves ismerős érdeklődött, hogyan kell körömvirág tinktúrát készíteni. Remélem, még nem késő megírni. Legalábbis körömvirág még van. Szóval, nagyon egyszerű, igazából csak idő kell hozzá, és bármilyen gyógynövényből készülhet otthon is tinktúra. Házilag is…..
via GIPHY Költői kérdésre futtatja ki Kriszta a levelét, ami egy tök hétköznapi, fixlifaxli eseményből indult: egy étteremben fura izéket tartalmazó Radlert szolgáltak fel neki, ami miatt szólt a pincérnek, de vállvonogatást meg kioktatást kapott egy "bocs, mindjárt hozok egy másikat" helyett.…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2017.09.14 09:21:00
@MrZed001: A levesbe volt vagy a levesben?
Ha trehány, nemtörődöm hozzáállása miatt szív valaki egy szolgáltatónál, akkor igazából mást nem mondhatunk, mint, hogy magára vessen. De mit szóljon az, aki eleve félévet szán az áram bevezetésére, villany helyett mégis megúszható adó és túlszámlázás a jussa? Sziasztok! Azzal kezdem, hogy nem…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2017.06.30 18:21:43
@Darth Revan: Én is 3 sör óta töprengek ezen...
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
  8 hónapja intéz az Erste egy hitelmódosítást, de nem is ez a legelképesztőbb az esetben, hanem az a nemtörődömség, ahogy az ügy eseményeit szikáran összefoglaló levél alapján intézik. Csak úgy sorjázik a nem mondják, nem küldik, nem szólnak, nem keresik. Ha így működik a tavalyi Év bankja, milyen…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.12.26 12:11:35
@borso: Macerás. 100 milla sajnos lehetetlen (pedig megérdemelnék), de azért nem feltétlenül szélmalomharc, ha perelsz. Meg ha rászánsz pár évet meg egy kis pénzt. :-)
Anyukám nem szeret főzni. Nem is tagadja, nem is harcol ellene, de ha teheti, elkerüli ezt a "főzés szituációt". Szerintem a családunkban ő az egyetlen, aki vígan meglenne ez a tevékenység nélkül akár élete végéig, ha úgy hozná a sors. Annak rendkívül örül, ha nagy ritkán hazamegyek, és leveszem a…..
  Vagy uborkaszezon van, vagy az égiek játszanak össze ellenem, de ismét egyre gyakrabban botlok bele agyament cikkekbe úgynevezett női lapokban, amelyek tételesen (és lehetőleg sorszámozva, mert az szerintük tök jó marketingfogás azok számára, akik kiválóan elboldogulnak tízes számkörben, három…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.06.15 07:34:48
@csakférfi: Halkan mondom, 4 gyermeke van.
Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.06.15 07:42:04
@BircaHang Média szerkesztősége: Hát, nem. Olvass el csak egy ststisztikát.
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.28 21:53:26
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Szerintem csak Gergő. Aki rá szavazott volna, pont a hűséges kutyatermészete miatt tette volna. Nem volt egy okos húzás. A Szinti szavazóknak ez éppen mindegy volt, sőt, még tetszett is, hogy a farokfődíjat is elvitte. :-) Azért kíváncsi lennék Ribi fejére, amikor megnézi.
Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.28 22:20:00
@alsophila.grahami: Igazad lehet... Mondjuk még azt is el tudom képzelni, hogy Ribikével megbeszélik, hogy 1-1. :-) Bár pénz nélkül 5 percig se kell a csajnak. Ribi miatt már eleve sok szavazatot vesztett szerintem, pont azért, amit mondtál, hogy nem akartuk látni, hogy a csajnak adja a pénzt. Viszont most meg a nagymamáknál és anyukáknál vesztett, akik a szentimentális hősszerelmest látták benne. Na meglátjuk, holnap. :-)
Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén...
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
Norbi távozásával nem állt meg az élet a tanyán, a tikok éhesek maradtak, Turner továbbra is egy troll, csak Dia kanolási lehetőségeinek száma redukálódott le a nullára. Anikó térdben divatosan megszaggatott, de elképesztően szűk gatyában nyitja a napot, a zöld bőrdzseki állat, de a csizma nem...
Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.03 13:58:28
@Le Petit Prince: A gyerekemmel azon röhögtünk, hogy biztos azért takarták ki a csacsipöcsit, mert logo volt rajta.
Mindig nehézséget okozott, hogy nevén nevezd azt a gólt, amely egy gól hátrányra csökkenti kedvenc focicsapatod lemaradását? Vagy az, milyen szót használj arra, amikor az autópálya forgalma azért lassul le, mert minden vezető a szemközti sáv balesetét nézi? Mindenre van…..
Zsuzsanna Judit Szigeti 2014.09.30 13:27:03
@pipiribizli: Pedig az angol használja. Singing away, eating away stb.