Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Highway from hell

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valaha látott egyik legviccesebb élő kapcsolást produkálta tegnap a Simicskatévé. A diákok tüntetésére kapcsoltak, de a tömeggel sétáló munkatárs teljesen háttérbe szorult, az operatőr átvette a főszerepet. Már az elején feltűnő, hogy a csávó jól beállítottan egy…..
Highway from hell 2015.04.23 16:39:43
Egyre inkább úgy tűnik, hogy az emberi jogok magyarországi helyzetével már csak az a kormányoldal elégedett, amely kerek perec kijelentette: nem hisznek az egyenlőségben. A Human Rights Watch (HRW) nevű emberi jogi szervezet 2014-es, idén február 18-án publikált jelentése lesújtó…..
A Galamus megint alkotott. Mihancsik Zsófia szerint nem számít az állampolgárok nemzetisége, ez a felfogás „az etnikai gondolkodásmód torzszüleménye”. Mihancsikék szerint az a fontos, hogy „a kárpátaljai etnikai magyarok ugyanis ukrán állampolgárok. Ha az ukrán állam harcban…..
Divat mostanában az általános hangulatkeltés általában a politikusok ellen, főleg ellenzéki oldalon. Nem mondhatom, hogy csodálkozom rajta, hisz az, hogy a FIDESZ politikusai közül még az ismeretlenebbeknek is gyanús ügyei vannak (legfrissebben egy veszprémi volt képviselőről…..
Highway from hell 2015.02.21 16:52:26
@Fedor: Pedig pontosan erről van szó.
Azt mondom, hogy budapesti vagyok, miközben budapesti identitás nem létezik. Budapest csupán földrajzi meghatározás, a messziről jött ember eligazítását szolgálja. Kulturális értelemben is legfeljebb a Pest, Buda részletezés értelmezhető a pesti vagányok, budai zsúrfiúk…..
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..