Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kruppa Dorottya

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állást találni nem könnyű feladat. Sok próbálkozás és türelem árán azonban az elhelyezkedés a legtöbb esetben sikerrel jár. Vannak azonban olyan emberek, akik próbálkozhatnak, válaszra sem méltatják őket önhibájukon kívül. Ilyen Jose Zamora esete is. A férfi elmondása…..
A legmenőbb rajzfilmek látványvilágát ismerve a rohanó hétköznapokon a szülőknek nem sokszor jut eszébe olyan régimódi időtöltés, mint az esti mesélés. Se idő, se motiváció, sem energia nem jut erre a kellemes esti időtöltésre, pedig nemcsak a családi légkört varázsolja…..
Az emberi nyelvet minden nap használjuk, ezért természetesnek vesszük, pedig szuper képességnek is tekinthetnénk. Ugyanis nincs más faj a Földön, amely képes kifejezni magát tértől és időtől függetlenül, vagy képeket előidézni beszélgetőpartnerében különböző…..
Számtalan cikk és tanulmány készül a HR-esek ádáz trükkjeiről, hogy megtalálják a pozícióra legmegfelelőbb embert. A stressz- és monotonitástűrés, a kreatív problémamegoldás tesztelése jegyében egyre elképesztőbb feladatokkal kell szembesülniük az álláskeresőknek.…..
Amikor egy világhíres kiadó, jelen esetben a John Wiley & Sons, Inc. és az egyik legnépszerűbb amerikai honlap a munkavállalók körében, a Glassdoor.com egymásra talál, akkor mindenképpen egy izgalmas és előremutató kezdeményezés jöhet létre. A For Dummies névvel fémjelzett…..