Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Kato

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megvolt ez is. Vagyis dehogy volt...de kezdjük az elején. Nem szeretnék most beszélni a Unida zenekarról, mert ad egy, aki ezt a blogot olvassa, az már tud egyet s mást erről a legendás zenekarról, ad kettő, a neten minden fent van. Elég az, hogy a mostanában hamvaiból újraéledt zenekar nem az…..
A blogomon általában olyan bejegyzéseket közlök, amelyek több napon át, néha hetekig érlelődnek bennem. Mai bejegyzésem más, ma dühös lettem. A dühös lettem, mert elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem a 8. évfolyamosok számára összeállított Magyar nyelvi feladatlapba, és az alábbi (4.) feladatot…..
A francia elnök felszámolná a pártcsaládokat, mert károsnak tartja pl. az Európai Néppárt politikai sovinizmusát. Hamis lengyel prédikáció a bevándorlás ügyében: 2 millió ukrán dolgozik az országban, de még több kellene. Gulyás Márton szerint a magyarok 60 %-ának elege van a kormányból...
A hírszerzéstörténelem szakemberei váltig állítják, hogy a mások titkainak kifürkészésére irányuló erőfeszítések egyidősek az emberiséggel, s ezek intenzitását talán csak a párosodás iránti igény múlja felül. Ezért szokták a kémkedést a második legősibb foglalkozásnak nevezni, hiszen a prostitúció…..
Ferenc Kato 2017.06.30 14:28:48
@MaxVal BircaMan HJCD: Engem nem zavar, ha Soros - vagy bárki más - belepofázik a magyar belügyekbe. Én is belepofázok pl az amerikai belügyekbe, mert azt gondolom, hogy a mostani elnök egy éktelen nagy tuskó.
Gondolom, sokakat inkább az zavar, hogy ez a Soros kurva gazdag. És az is igaz, több ezer éve, hogy akinek sok a pénze, sok mindenre képes. És a csútit elsősorban ez zavarja. Neki is sok pénze van, de a Sorosnak még több. És ez fáj neki. Meg ezek szerint neked is. Nekem nem.
Nincs semmi meglepő abban, hogy a magyar miniszterelnök által vizionált szép új világban a pragmatizmus minden elvi megfontolást felülír. Liberális politikusként kezdte pályáját, néhány év alatt jobbközép párttá alakította a Fideszt, majd sovén és rasszista kijelentésektől sem riadt vissza azt…..
Ferenc Kato 2016.11.22 17:52:22
@atomic power 1986DucaDuca: De jó lenne elkerülni, de nem biztos, hogy sikerül.
A minap rájöttem, hogy ha már odaát vagyok, nem kívánok majd többé lobsterkedni. Ezért ezzel a poszttal - korábbi tervemmel ellentétben - nem várok addig. Szubjektív kalauz kivándorlóknak, azaz mit ne vigyél magaddal, ha úgy döntöttél, hogy lelépsz. In máj kántri Ez minden…..