Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mi csomagoljuk

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi csomagoljuk Mi a rigid box? 2017.05.15 16:07:20
A rigid box egy olyan papír alapú csomagolás, amely egyesíti az eleganciát a teherbírással. Ez a csomagolás típus bevont doboz, vagy merev-falú doboz néven is ismert.A doboz erősségét egy vastag váz biztosítja, így a külső bevonat kiválasztásánál teljes szabadságot élvezünk: ez bármilyen papír…..
Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk formatervezett és készített Márton és Lányai: Crystallum, limitált szériás pálinka  díszcsomagolás a 33. Hungaropack Magyar Csomagolási Verseny Marketing Díját hozta el nekünk.   Amit erről az exkluzív csomagolásról tudni érdemes: A hazai piac legmagasabb…..
Demeter Zoltán Tokaji borász kérése szerint terveztük és gyártottuk le az itt látható luxus kivitelű boros dobozokat.A tervezéshez egyetlen instrukciót kaptunk Zoltántól, az itt olvasható általa megfogalmazott filozófiát: „Ha a bolhapiacon a kezembe veszek egy lámpát, eltöprengek, hogy az a mester…..
Ahogy azt már a 17. Vásár vasárnapban is említettem, illetve már predesztináltam az év elején is, hogy a brushless gépek el fogják önteni a piacot és lassan kiszorítják a szénkefés gépeket. Ha megnézzük, hogy mondjuk egy éve miket ajánlottunk megvételre a "drágább" brushed gépek közül, akkor…..
Mi csomagoljuk 2016.05.05 13:38:50
A formatervezői csapatunk hosszú évek óta az Arden Software által fejlesztett Impact programot használja a tervezői munkák elvégzésére, azonban nemrég lecseréltük az eddig használt szoftvereket a gyártó legújabb, Impact 2015 névre keresztelt verziójára. Ez több szempontból is hatalmas változás a…..
2015 decemberében piacra került az ország egyik legismertebb prémium párlatokat előállító családi  manufaktúrájának új csúcsterméke, a Márton és Lányai Crystallum. A kilencszeres Destillata aranyérmes Márton János főzőmester által készített párlat egyedi Ajka kristályüvegben, kizárólag néhány…..
Ahogy azt már Facebook oldalunkon is megírtuk és mutattuk, cégünk bemutatásra került a Forbes Magyarország januári lapszámában. Aki nem jutott hozzá a magazinhoz és szívesen elolvasná, IDE kattintva elérheti az egyik fizikai példány beszkennelt verzióját. ..
Egy új márka létrejöttén dolgozni mindig nagy megtiszteltetés, ám egyben nagy kihívás is. Catherine Dickens illatgyertya termékei egy friss márkát jelentenek a piacon. A mi feladatunk az exkluzív minőségű illatgyertyákhoz illő díszdoboz megalkotása volt. Czinege Anikó…..
Idén novemberben is megrendezésre került a HUNGAROPACK csomagolási verseny. Idén két nevezéssel indultunk és mindkét pályamunkánkkal díjat nyertünk. Ebben a bejegyzésünkben bemutatjuk nyertes munkáinkat. Sárga Borház Tokaji Esszencia díszdoboz A díszdoboz a nemes…..
Örömmel fogadtuk a derecskei vállalkozás megkeresését, akik Derecskei Fenséges néven árusítanak kézműves gyümölcslekvárokat és zöldségkrémeket. Az üveges termékek általában nem igényelnek extra csomagolást, azonban ők mégis úgy gondolták, hogy ez az a plusz, amelynek…..
Egy olyan frissen elkészült zsinórfüles papírtáskát fogunk mai bejegyzésünkben bemutatni, ami kifejezetten reklámcélra készült. A reklámtáskát a Fedrigoni papírgyár megbízásából készítettük el az elmúlt hetekben. Az újonnan bevezetett Symbol Card 2Side két oldalon…..
A következő táskatípus, amit bemutatunk az a zsinórfüles táska. Tulajdonképpen ez egy gyűjtő megnevezés, mert zsinórfüles táska készülhet különböző alapanyagokból, ezekre a későbbiekben még ki fogunk térni. A lényeg azonban a fül megoldása. A zsinórfüles táska főbb…..
Mi csomagoljuk NEMES CSOMAGOLÁS 2015.08.26 20:10:42
Minden csomagolás kap egy egyedi nyomatot, ami csakis rá jellemző. Ha kiugróan szép grafikai megvalósítás születik, az sokszor már eladja magát a terméket is. Néha ez mégis kevés, mert olyan arisztokrata mezőnyben versenyez a termék, ahol a versenytársak mind "nemesek". A…..
Mint azt korábban ígértünk, részletesebben szemügyre veszünk az általunk gyártott papírtáskák típusait. Kezdjük a sodrottfüles papírtáskával. Ezt a táskát…..
Mi csomagoljuk Irodai eszközök 2015.07.08 12:43:37
Blogunkon általában a termékek csomagolása van fókuszban, de ejtsünk szót a dokumentumaink csomagolásáról is. Egy gyűrűs mappa gyártása hasonlít a merevfalú díszdobozokéra…..
Mi csomagoljuk Miért papír? 2015.05.20 11:51:38
Készítünk csomagolásokat, marketing eszközöket, viszont mindent kizárólag papírból. Azért dolgozunk papírral, mert ehhez értünk, ezt csináljuk több, mint 20 éve. Kell hozzá…..
Frissen az üzemből érkezik egy új összecsomagolás, ezzel egy időben pedig meg is írjuk a hozzá kapcsolódó történetet. Egyik legújabb munkánk a St. Andrea Borászat számára…..
Mi csomagoljuk Papírtáska 2015.01.27 22:34:40
Tudtad, hogy az emberek 50%-a kíváncsi arra, hogy mi lapul a táskádban? Tudtad, hogy papírtáska gyártásakor az ezer főre eső költség nagyjából a fele az újsághirdetésnek? Tudtad, hogy…..
A szépségápolási csomagolások és az italok csomagolásai mellett az ételek a harmadik terület, amelyről külön bejegyzésben írunk. Ez is egy kifejezetten fontos kategória számunkra, ugyanis úgy kell szép, figyelemfelkeltő és trendi csomagolást készítenünk, hogy az maximálisan…..
Mi csomagoljuk Italok csomagolásai 2015.01.27 22:10:48
A szépségipari, kozmetikai csomagolásokhoz hasonlóan az alkoholos italok csomagolásainak is a lehető legjobban ki kell fejezni a csomagolás belsejében fekvő termék(ek) minőségét. Másodlagos célként fontos, hogy egy hangulatot, életérzést is tudjanak közvetíteni, amely…..
A szépségipar és a kozmetikai ipar két olyan terület, amelyekben kifejezetten fontos a szép, elegáns és bizalomgerjesztő megjelenés. Ezt a csomagolási területet két ügyfelünknek készített munkák által mutatjuk most be. Dermaflora A Dermaflora márka D’Or nevű termék…..
A "rigid box"-nak is nevezett doboztípus a luxus dobozok sorába tartozik, azonban mégis egy speciális terület, amely megérdemel egy külön bejegyzést. Ezt a típust a Cinq Filles ajándék dobozain keresztül mutatjuk be. Aki nem ismerné ezt a céget, érdemes tudni róluk, hogy…..
Mi csomagoljuk Luxus dobozok 2015.01.27 21:43:01
Luxus termékekhez luxus dobozok illenek, ez egyértelmű. Ilyen esetekben már nagyon gyakori, hogy a színes nyomtatáson kívül lakkozáson, aranyozáson is átesik a karton, belülre pedig más anyagok is (selyem, kasmír, stb.) kerülnek. Célunk az exkluzivitás érzetének fokozása. A nagy…..
Mi csomagoljuk Kínáló display 2015.01.27 21:33:07
A kínáló display ismét egy összetett alkotás, ugyanis logisztikai szerepe mellett (óvja a termékeket szállítás közben) nagyon fontos a vizualitása is, ugyanis ez egy olyan szállítócsomagolás, amelyik a vásárlás pillanatáig látható, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy a kínáló…..
Mi csomagoljuk Összecsomagolás 2015.01.27 21:27:31
Az összecsomagolás egy igazi kihívást jelentő feladat minden megbízás során, ugyanis több – sok esetben különböző méretű – termék egy dobozba vagy tartóba való elhelyezéséről van szó. Mégis mi ebben a kihívás? A csomagolásnak egyszerre többféle elvárásnak is meg…..