Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tankcsapda1

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idestova 15 éve járok rendszeresen koncertekre, monstre fesztiválokra, voltam már több szuperkoncerten is, ahol nem 10 ezer ember számára hangosítottak háromnegyed ház előtt, és a Papp László Sportarénában sem most voltam először, de most először fordult elő velem, hogy közel…..
"Hat kődobálót felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság az MTV-székház 2006-os ostroma miatt. Egyikük azt vallotta, hogy azért támadt a rendőrökre, hogy a Ferencváros ismét az NB I-ben játszhasson" - írja az Index. Helytelen viselkedés. Amatőr, túlhevült…..
 Hogy hol van Grúzia? Hát ott, ahol Sztálin született, ahol feltalálták a bort, ahol másodikként vették fel a kereszténységet, ahonnan Khaka Kaladze származik, ahol most az olimpia alatt az oroszok tankosozósat játszottak, és ahol egy éve úgy szétverték az ellenzéki…..
tankcsapda1 2008.11.13 09:50:49
Grúzia nagyon jó hely. Ajánlom figyelmetekbe:

www.caucasianchallenge.com

keresztül a Balkánon, Törökországon... nagyon jó volt.
Most aztán tényleg elkezd épülni a jövő sokra hivatott Ferencvárosa. A Sheffield United, majd után az FTC honlapján is megjelent, így most már végképp biztos, hogy a másodosztályú angol klubtól három játékos érkezik a most még másodosztályú magyarhoz. A 22 éves angol James…..
Hetes busz Bamakoba Busz 2.0 2008.02.07 02:48:00
Az ut soran eljottek a busz gyerekhibai. Lesz par valtoztatas a 2.0-as verzioban, ami juliusban a Brighton-Budapest Rainbow Rampage nevu  meleg/leszbikus futamon indul, utana meg megy a Kaukazusba. Lent a mi terveink, ha van otlet, szivesen varjuk. - Muszaki felujitas, atalakitas Elegge…..
tankcsapda1 2008.02.07 17:22:49
tankcsapda1 2008.02.08 13:43:53
www.hetesbusz.hu

a hetesbusz holnap, szombaton délelőtt 11 órára ér a kossuth térre.

party értelemszerüen ott nem lesz, azt majd egy későbbi időpontban szervezünk, de minden érdeklődőt és érintettet szeretettel várunk.

azt üzenik a srácok hogy hozzatok pálinkát és kolbászt, de ezt lehet hogy nem kell komolyan venni :)

akinek módja van értesitsen mindenféle média- és sajtómunkásokat a nagy eseményről.

találkozunk a néprajzi előtt.

üdv
#7
Hetes busz Bamakoba kaukazus 2008.02.02 12:18:00
ugy nez ki, h a Hetes Busz kovetkezo utja a kaukazusba vezet, az elso Budapest-Baku Caucasian Challenge -re.Aravind ujabb agymenese, mar van jopar jelentkezo. infok itt vagy ott...
Hat fegyveres tüzet nyitott az izraeli nagykövetségre Mauritánia fővárosában (Nouakchottban) péntek reggel. Az őrök visszalőttek, közölték szemtanúk.A Reuters jelentése szerint több ember megsérült. A fegyveresek autóval érkeztek, és a közvetlenül a diplomáciai képviselet…..
Hetes busz Bamakoba Helyzetjelentes 2008.01.31 18:48:00
Nuakchottban vagyunk, a hotel elol lopjuk a wifit. Hamarosan indulunk tovabb a marokkoi hatar fele, a tervek szerint ejjel a mauritan oldalon alszunk, reggel koran megyunk tovabb Tan-tanba. Mindenki jol van, a busz jol birja, Tuti hosiesen viseli a serulest. Marokkobol megprobalunk surubben…..
Biztos meghaladja a magyar-mali export-import összértékét, ami a bamakói ex Kempinski és a Salam hotel parkoljában folyik. A magyarok Nyugat-Afrika motorizációjába kapcsolódtak be. Amikor már mindenkinek megvan az afrikai száguldásról a sztorija és a karitatív célokra hozott…..
Hetes busz Bamakoba visszaut 2008.01.28 22:01:38
holnap (jan 28. kedd) indul haza a hetes busz. hosszu lesz az ut... ma volt par erdeklodo a buszra, mondtak szep arakat. persze egyik sem jott vissza. az mondjuk alapbol gyanus volt, hogy egyiknek sem volt cipoje...
Uj utasok Reggel siman otthagyta a reggeli muszak az angolokat, a bengakutrol kellett visszafordulni. Itt vannak, egesz delelott kockaztunk. Ma jo nap lesz, valahol lefordulunk egy foldutra es irany Mali. A napfelkelte hihetetlen. Delelott eleg lassan jovunk (kaszni), de kesobb Tuti megkapja a…..
tankcsapda1 2008.01.28 08:30:02
Voltak visszajelzesek, hogy a szavannas cikkben Gyulat bantottam. Ez nem igy van, ha megis igy erezne valaki, bocsanatot kerek itt is, ahogy ezt mar megtettem a buszon. Mindenki a buszon 100%-ig halas Gyulanak, h itt vagyunk. Ha o nem lenne, Budaorson maradunk.A szavannan kozos volt a…..
Nouakchottban vagyunk, pihenunk a tengerparton. A tengert (oceant) sajnos nem lehet latni a portol. Voltunk a halpiacon, lecimbiztunk egy csomo emberrel. Minden ok, a busz csoki. Eddig 0 (nulla) pontot gyujtottunk, de a mezonnyel vagyunk. Van fent par nagy kep. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Kirk Kapitány villáminterjút készített a mauritán turisztikai, kézművességi és kereskedelmi miniszterrel, BA Madeine-el. Az átható tekintetű fehérhajú úr ellátogatott a futam szállására és egy rövid, ám megható beszédet tartott. A miniszter mellet a mauritán…..
Hetes busz Bamakoba buszmenetrend 2007.10.12 14:56:00
A Hetes busz útvonala A hetes busz első útján Afrikába megy a Budapest-Bamako ralival. A budapesti rajt után a csapatok Ausztrián, Olaszországon, Franciaországon keresztül érkeznek Spanyolországba. Itt hajóra szállnak, és átkelnek Afrikába. Marokkóban megkezdődik az igazi…..
Hétfő estére több szerelőt és alkatrészkereskedőt ismertünk meg Marokkóban pár nap alatt, mint Magyarországon évek alatt, megtanultuk a Marokkói motorfelújítás menetét és szereplőinek sorrendjét. És még nincs vége!   Jelen pillanatban három választásunk van, de…..
tankcsapda1 2008.01.22 19:22:43
Tegnap felkerult a tartaly. Gyula reggel negyed hatig vezetett, igy be tudtuk hozni a mezonyt. Le a kalappal! Reggel 10-kor megint fent volt, azt mondta, ennyi alvas eleg neki. Gyulacell. Maximalis sebesseggel (70) haladunk a hatar fele. A taj ugyanaz, mint tegnap: lapos, homokos, kisebb dunek, sok…..
Ma sajnos ki kell hagynunk a B2 beach partyt, mert nem tudunk bemenni a homokon, ugyhogy irany Nouakchott, Mauritania fovarosa. Az ut nagyon kemeny, alig lehet latni a portol es a homoktol. Ha becsukjuk az ablakokat, meg lehet fo"ni. Ha kinytijuk, perc alatt tele lesz minden homokkal. Hatul az…..
felment sok az indara   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/hetesbusz/feed", "width":"215", "height":"470", "orientation":"vertical", "size":"s", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
"Egész napos homokvihar, 400 km-en át a tengerparti fövenyen. Szétszakadt a csapat. Kevesen érkeztek meg a dagály előtt a táborhelyre, a buszunk is megakadt. Mauritániában katonai védelem alatt jó magyarnak lenni." Kirk kapitány A kép a tavalyi futamon készült. Friss…..
A Budapest-Bamako új kategóriáját alapítottuk meg, át is sorultunk a turista osztályra. Még a stopposok is megelőztek, ők most Dakhlában vannak. Reméljük utol tudjuk érni őket legalább a segoui fesztiválon vagy mondtak valami bulit egy oázisban is.Sűrű volt az elmúlt pár nap.…..