Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikkk

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Váratlan fordulattal folytatódik a paranormális jelenségeket tömörítő Zugló-gate. A tegnapi abszurd óvodalátogatási interjúnál még sokkal súlyosabb helyzetet vázol az alábbi történet. Naiv ügyfél 52 év után azzal szembesült, hogy nem ér a neve, az okmányirodában nem…..
Oscar-gálán viselt estélyik, amelyek idővel újra megjelennek. Hírességek, akik szeretnének nagy elődeikre hasonlítani. Csak néhány példa: Raquel Welsh ruhája 1972-ből és Charlize Theroné 2004-ből. Grace Kelly 1955-ben megszólalásig ugyanabban a ruhában szorongatta az…..
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:SPAR vezetőség részére!Ha lenne…..
vikkk 2010.08.27 09:04:37
Volt már itt olyan, hogy kedves olvasók a posztok végéről a csattanót hiányolták.Itt most megkapják. Jó szórakozást Geyza herceg történetéhez!Ha nem velem történik, nem is hiszem el.Nyugodtan mondjátok hogy fotosop, mert olyan.Áprilisi tréfa áldozata voltam.Idén április elsejen.Az volt abajom: nem…..
vikkk 2010.07.09 14:10:20
Újabb verekedő taxist fogott a Homár, ezúttal ha minden igaz, a Főtaxinál. Naiv svéd orvostanhallgatót hónapokkal ezelőtt ököllel arconütötte egy söfőr. A rendőrség nem reagál (ami mondjuk még hónapokig nem is fog), még meglepőbb azonban, hogy a Főtaxi sem szólalt meg, pedig…..