Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danielsson

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemeztáskát viselő, szittya magyar apáktól és a népies leánykörtáncot lejtő anyától származó, folyékonyan rovásíró hazafiakat megszólító Alfahír újságírója, Balogh Gábor, az alábbi vérlázító Charlie Hebdo rajzokra bukkant (melyek egyébként az Index információi…..
Danielsson 2015.09.15 13:47:37
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Komoly fogalomzavarban szenvedsz úgy látom. Az értelmezéssel is vannak gondok, mivel a bejegyzés is pont ezt taglalja... Nálad nem érte el a célját az fix.
Kedvenc mikroblogunk, a Last Days of M1 Híradó találata, kommentárt nem igényel. ..
Danielsson 2015.03.20 13:19:21
@feketebarany666: A flottakapitányos videó mindent vitt! :D Kik azok az agyhalottak, akik írják a felkonfokat? Szerencsétlen bemondót égetik, de nagyon.
Cáratyuskánk szemmel láthatóan kirobbanó formában van. A kétharmados bódultságból hirtelen felébredve ismét emlékeztetett mindenkit arra, hogy kollektíven és eredendően vagyunk kurva jók, mindenki más meg egy okoskodó kis geci. A korábbi ideológiai alapvetésekhez képest sok…..
Hendézéssel, kirendelt iskolásozással, timizéssel, tónizással, ráhelezéssel és velünk is. Vicces kontent of da day. ..
A BBC kiadta a fenti képet, amiről először mindenki azt hitte, hogy csak valami beöltözős dili, de nem, a Sherlock atyja, Steven Moffat bejelentette, hogy nemsokára jön majd egy Sherlock Holmes-különkiadás, amiben Benedict Cumberbatch és Martin Freeman vissza fog menni az időben. Most…..
Danielsson 2015.03.17 15:31:07
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ha jól tudom az első 3 évad évente jött ki.
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
A VV7 második helyezettjének nem vizionáltunk túl nyugodt napokat a villalét utáni időszakra, és még mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem Fanni mohó ölében képzeltük el, hanem menekülés közben, a sarkában a villába való beköltözéskor lepattintott csajával és annak…..
Danielsson 2015.03.04 12:02:29
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Igen, tudom, már múlt héten, de csak most jutottam hozzá. 12 évad és 262 tulajdonképpen tökegyforma epizód után Chuck Lorre elengedte a tévében látható négy sorozata közül annak a kezét, amit a legrégebb óta készített, és pár éve már eleve csak púp volt a hátán. A…..
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
Beleértve az összes köztévés elbaszást és cukikisállatos videót. Valaki fogta, és a Dr. Phil című beszélgetős műsorból kiszedte az összes (a kákán is csomót kereső kommentelők miatt: a lényegi, stúdióbeszélgetés alatt elhangzó)  dialógust, és csak a némán bámuló…..
Danielsson 2015.02.12 11:13:08
A Rising Star hazai történetének eddigi legkeményebb adása ment le vasárnap a TV2-n, hiszen a fellépő négy énekes közül kettő pont a döntő kapujában bukott el. A műsor nem kis meglepetéssel ért véget annak ellenére, hogy egy név eltéréssel mi már korábban megjósoltuk a…..
Danielsson 2015.02.09 22:19:23
@cukkmukk: Nem hiszem, mert ennyi szar számot csak nem választanának. Viszont néha szinte úgy tűnik, mintha direkt ki akarnának cseszni egyik-másik énekessel, amivel jó eséllyel ki is tudják ejteni a versenyből. Singh Viki 2. dala is ilyen volt.
comment:com Blikk vs. természet 2015.02.04 10:18:13
Különös egyensúly borulása miatt csodálkozik a Blikk, ahol átkot látnak ott, ahol a természet működik. Sinkovits Imre 72 évesen, Lukács Margit 87 éves korban hunyt el, de szép kort élt meg Komlós Juci (92), Garas  Dezső (77), Szabó Gyula (83), Avar István (83), Sztankay István…..
Nem akarom, hogy lemaradjak bármiről is. Mit akar Donnie Darko a furcsa térdű Macskanőtől? ..
Jimmy Fallon talkshow-jában a Super Bowl után tátogott versenyt Fallon Will Ferrel és Kevin Hart komikusokkal. És sírsz a röhögéstől, pedig ennél ócskább ötlet nincs is. ..
Danielsson 2015.02.03 16:23:52
Katy Perry megígérte, hogy énekelni is fog, nemcsak tátogni de én egy olyan másodpercet sem véltem felfedezni, amiben ez megvalósult volna. A felülről iszonyú látványos vetítéssel kezdődő show-ban Perry, ha jól számoltam, négyszer öltözött át, két duettet énekelt, és…..
Danielsson 2015.02.02 11:04:18
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
Kérem szépen, január vége van, ami azt jelenti, hogy ismét elindul A Dal, a köztévé nemzeti dalválasztó versenye, aminek az a célja ugye, hogy kiválasszuk azt a nótát, ami majd Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon, Bécsben. Az első elődöntőre január 24-én…..
Danielsson 2015.01.23 09:47:11
@yaksi: Biztosan nem volt elég fiatalos Tatár Csillához!
Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap nevű sajtótermék munkavállalója nem „fekete öves sperma” meg „retek proli mikroblogger”. Kifinomult úriemberként kikéri magának a média olyan álhíreit, melyekben csak „cseszegetik a kormányt, a Fideszt, és persze mindenekelőtt Orbánt”,…..
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
Danielsson 2014.12.22 13:09:34
@Braunci: Azért a tegnapi döntő mellett nem csoda, hogy kevesebben nézték ezt! Nagyon félrevezető ebből kiindulni! Amikor a foci vébé megy, főleg a döntője, akkor még az is azt nézi, aki előtte sose látott focit. Kis túlzással ez is olyan, persze, hogy inkább a döntőt nézték.