Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ikres Blogger

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nélkülözhetetlen, kihagyhatatlan, kötelező.... Így lehet jellemezni Kim John Payne könyvét. Nélkülözhetetlen, mert sok szülőnek fogalma sincs, hogy mi a jó a gyerekének. Kihagyhatatlan, mert érthetően és követhetően leírja, hogyan lehet boldogabbá tenni gyermekünk…..
A területi napilapok gyakran hirdetnek babaszépségversenyt. Bélyegkép nagyságban leközlik a beküldött fotókat, az online felületen is meg lehet nézni, ott talán jobb minőségben, nagyobb méretben. A képekre lehet szavazni, aki a legtöbb szavazatot kapja, az nyer. Általában…..
Fórumokon nagyon sokan teszik fel a kérdést, mi az, amire szükség lesz a babák hazaérkezése után. Mivel ketten vannak (esetleg hárman, négyen), több eszközből, tárgyból, bútorból is kettő kell (vagy több). De azért nem olyan vészes a helyzet, mint amire a családfenntartó…..
Ezt a blogot azért hoztam létre (nem volt egyszerű :-) ), hogy összegyűjtsem élményeinket, és azokat a praktikákat, melyekkel könnyebbé tesszük a nehéz helyzeteket, viccesebbé a bánatos pillanatokat, egyszerűbbé a mindennapokat. Mindezt azzal a reménnyel, hogy segítek másoknak,…..