Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zooltán

10 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokkal rosszabb feltételei lesznek hamarosan a Wizz Air hitelkártyájának, tavasztól lényegében dupla annyi idő alatt lehet összeharácsolni egy ingyenjegyre valót, mint eddig. Várható volt, meglepően sokáig kitartottak az aranyévek. Személyes háttérrel kezdve: kábé 15 éve fogadtam meg, hogy a büdös…..
Zooltán 2019.01.30 11:57:00
@akos873: 2 fős standard tagság jár mellé.
A hazai két legnagyobb fapados ismét megváltoztatta a poggyász szabályzatát. Érdemes átnézni őket indulás előtt, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés a repülőtéren. Gyorsan megjegyzem, aki figyelmesen elolvassa a beszállókártyáját, annak nincs mitől tartania...
  Tagságival olcsóbb - találkozhattál már ezzel a kijelentéssel, amikor Wizzair repjegyet ajánlottak. Nézzük, mit is jelent ez pontosan...
Repülőutak esetén előfordulhat, hogy az indulás napján, a repülőtéren szembesülnek az utasok a légi járat törlésével, késésével, vagy leszállás után azzal, hogy a feladott poggyász nem érkezik meg az úti céljukra.A hasonló helyzetben a légitársaságok által kötelezően megteendő lépéseket, az utasokat…..
A célpont kiválasztása azonban némi kompromisszumot kíván, de így is tartalmas nyaralást hozhatunk össze. A tapasztalatom szerint 1,5-2 hónappal indulás előtt a legkedvezőbbek a jegyárak egy adott célpontra, így megnéztem, milyen áron lehet kivitelezni egy európai repülős utazást a nyár közepére. A…..
A Ryanair mutatja a legjobb ajánlatot álmaid utazásához? Ebben a videóban megmutatom, mit kell tenned a foglalás során. ..
Ünnepek alkalmával nem szoktunk utazni, mert rendszerint sokkal drágább minden jegy – hiszen sokan csak ekkor tudnak ellépni pár napra. Most kivételt tettünk, egyik kedvenc szigetünkre ugyanis még húsvétra is olcsó jegyeket találtunk. A szigetre épp március-áprilisban a legjobb jönni, mert a…..
Szinte gondolkodás nélkül lecsaptam a Ryanair páfoszi nyitójáratára, hogy végre eljussak Ciprusra. Időben sajnos csak a keddi érkezés és a csütörtöki visszautazás fért bele, de ennyi idő alatt is rengeteg élménnyel, tapasztalattal gazdagodtam. Mindezt sikerült szemtelenül alacsony költségvetéssel…..
Készítettem egy kis gyakorlati útmutatót, hogy könnyebben boldogulj a repülőjegy vásárlással. ..
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Zooltán 2018.03.03 20:21:10
Mérgelődtél már azon, hogy lemaradtál egy nagyon olcsó repülős ajánlatról, amivel a közösségi oldalakon találkoztál? Szeretnél előbb értesülni a leárazásokról, mielőtt megjelenne egy több tíz, vagy több százezres csoport előtt? A videóban megmutatom az alapokat, de ez maradjon köztünk ;)..
"Megéri ez nekik?" Ez a leggyakoribb kérdés, amit nekem szegeznek, amikor egy aktuális utazásom erősen nyomott repülőjegyárát elárulom. A fapados légitársaságok árazása meglehetősen összetett, ezért fordulhat elő, hogy egy adott városba Budapestről néhány ezer forintért épp úgy foglalhatunk jegyet,…..
Irigykedtél már arra az ismerősödre, aki egy külföldi útjáról posztolt képeket? Miért nem utazol el te is? Egyszerűbb - és olcsóbb-, mint gondolnád...
Ami 2015-ben történt a piaci alapú személyszállításban, az minden várakozásunkat felülmúlta: Németország mellett most már Francia- és Olaszország is Fernbus-lázban ég, Szlovákiában a magánvasút kiszorítja az államit, Lengyelország felől nagynevű üzemeltetők érkeztek meg…..
Pontosan 20 éve, 1995 november 10-én szállt fel az easyJet legelső járata, ezzel az európai légiközlekedés egyik legsikeresebb története vette kezdetét. Az easyJet ma is a második számú európai fapados és döntő szerepe volt az árak zuhanásában, az iparág átalakulásában. A…..
Zooltán 2015.11.10 19:30:47
@Kánikula: a Galaxy csatornán találkoztam vele itthon hétvégén délután.
Fodor Zsóka újra feltűnik a Barátok köztben. Magdi anyus valószínűleg Vili bácsit fogja kísérteni. A sorozat szóvivője, Böjte Piros a velvetnek megerősítette a Bors információját, mint mondta, Fodor Zsókát néhány epizód erejéig júliusban láthatják újra a nézők. A…..
Ma estére komoly játék- és dokumentumfilmekkel készültek a tévék, legalábbis nagy többségük: az m1 levetíti a Szíven szúrt ország című dokut, ami a Cozma-gyilkossággal foglalkozik, és a témája miatt meglehetősen nagy port vert fel annak idején (kezdés 21:30). A TV2…..
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..
George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a Bors információi szerint azt kérte a Soproni Ligát közvetítő riporterektől, "bánjanak csínján a bíráló jelzőkkel, és fogják vissza a kritikát". A sportriporterek persze kiakadtak, és ezt így hogy?Remek interjú jelent meg…..
Zooltán 2009.07.10 10:12:13
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
Kedvenc időjósunk, Reisz András végre saját műsort kapott. A palóc származásával büszkélkedő meteorológus állítólag a hétköznapi életben egyáltalán nem á-zik, de bármikor képes átkapcsolni, így szerencsére a szombaton délben indult Időjárókban sem buktatja le magát.…..
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..