Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csimpi csumpi

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
Tékozló Homár Abcúg Gruppi! 2015.04.20 10:05:00
Mit vár az ember, ha rendel egy szűrőkosarat? Valószínűleg egy szűrőkosarat. Aztán cserét kér, amikor kiderül, hogy nyele van a kosárnak. Ez eddig tiszta sor. Na, de az utána következő levelezés! Pislogunk és hápogunk. A kép csak illusztráció???? Az anyjuk…..
Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben? Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz.  Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes…..
Kicsit zűrös, hogy akkor most milyen csomagja is van panaszosunknak, de az biztos nem oké, hogy vásárláskor nem kapott megfelelő tájékoztatást az akármilyenről és korlátairól. Azt megkérdezzük a Telekomtól, hogy mikorra várható a 4G neki és a többi Fun…..
Egy igazi fúj poszt: fúj a penész és fúj a lejárat eltakarási technika is. ...Magyar Tejfölt és akciós csokit, az sikeres ember nem lehet. A csokin akciós cetli véletlenül eltakarta a lejárati dátumot, a tejfölön pedig a lejárati dátum véletlenül eltakarta a penészgombát.…..
Gábor nagyon várt és végtelen türelemről tett tanúbizonyságot, jutalma végül egy olcsóbb oprendszer lett, de nem ennyire bibliai alapú megközelítésben a tanulság szerintem inkább az, hogy ha egy cég nem tartja be az ígéretét, akkor mielőbb keress másikat. Tisztelt…..
Csaba drónja nem érkezett meg karácsonyra, sőt, azóta sem, Csaba  meg jól felhergelte magát,  mert a fia szomorú és csalódott az emberiségben, ráadásul ő meg önhibáján kívül leszerepelt, mint apa. Ezt utóbbi azért túlzás, de a kissé teátrális részt leszámítva tök…..
Csimpi csumpi 2015.03.12 00:35:10
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
Csimpi csumpi 2015.02.24 18:04:12
@hagyma: igen, pont emiatt vezetnek ugy, mint a balfaszok itt amerikaban.
Szegény Mónika jól bedőlt a pénzvisszafizetési garanciának, pedig egy guglizással rájöhetett volna, hogy dr. Kamini hol a Hydroface-ért, hol a Stryxadermért lelkesedik ugyanazokkal a szavakkal, ráadásul hol szemüveges kesehajú anyámasszonykatonája, hol sármos őszes…..
Csimpi csumpi 2015.02.19 09:13:02
Levélírónk félévet várt, hogy mérsékelje a BKK miatt keletkezett sistergő gyűlöletet magában. Mérsékelten sikerült. Kicsit érthető is, mert a raklapnyi jegyet lobogtató idegenvezőre rendőrt hívni, azért mégiscsak nem normális. 5 csillagos szálloda ide,  egyik…..
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
Csimpi csumpi 2015.02.10 10:38:23
Ó, ezt a terméket én is jól ismerem. Nekem is az anyukám rendelte, eredetileg ennek is volt némi tartása, aztán kilapult, mára az egyetlen örömöt azt hiszem az jelenti vele kapcsolatban, hogy kb. feleannyiba került csak, mint Bocy párnája. Ne vegyetek ilyet. Kedves…..
Csimpi csumpi 2015.02.04 22:26:42
Volt már ilyen posztunk, de úgy tűnik, a Decathlon továbbra is komolyan gondolja, hogy egy túracipőnek nem kell bírnia semennyi aszfaltonmenést. Fél órát sem. Szívesen csekkolnám a Decathlon dolgozók farsangi túráját. Tényleg úgy megy, hogy az erdő határáig…..
"Ha Ön vagy Hozzátartozója moz­gásában valamilyen oknál fogva akadályoztat­va van, de szeretne szakszerű módon, jól képzett szakemberek se­­­­­gítségével eljutni kórházba, rendelő­ intézetbe, ro­­­­ko­­nához, külföldre vagy bármilyen más helyszín­re, akkor…..
Csimpi csumpi 2015.02.04 09:01:31
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc:
Azert jo a terhes novel baszni, mert ha szerencsed van meg le is szopnak.
Na, ki tudja megmondani, hogy mennyi a különbség az elsőblikkes és a valódi megtakarítás között?  Ezt a 18. kerületi Plus Market-ben lőttem. Csak a szokásos. 50g "ingyen".  ..
Csimpi csumpi 2015.02.04 08:53:48
Egyáltalán, emlékszik még valaki a választások idejéből a JESZ nevű formációra? Laci biztosan, neki ugyanis azóta sem fizették ki, hogy vállalta, autóját összematricázott propagandajárműként állítja hadrendbe. Elvileg 500 kilométer után 20 000 ft kp-t kellett volna…..
A Magyar Postánál elhagytak egy ajánlott küldeményt, aminek a lényege lenne ugye, hogy nyomonkövethető. Az eset szomorú, de egy zseniális hivatalos levelet köszönhetünk neki. Figyeljük meg, ahogy a várható mentegetőzés esetleg tagadás vagy terelés helyett a kimutatni ige…..
Szegények, azt hitték, hogy a még nem egészen18 éves lány bejutásával lesz a probléma. Arra nem számítottak, hogy mire odaérnek megszűnik az asztalfoglalás rendszere, és egyben zártközű is lesz buli, no meg a nyúlnak is nagymosása lesz, és ennek, hölgyeim és uraim, semmi…..
Csimpi csumpi 2015.01.29 11:00:20
Furcsa dolgok kajákban sorozatunk mai versenyzője. Kedves​ Homár! Egy csavaros történetet szeretnék megosztani a szerkesztőséggel. Ma rendeltem az Istanbul Kebabs Expressztől ételt, mert bokros teendőim miatt nem volt kedvem kimenni a happy hourra valami menüt vadászni.…..
Csimpi csumpi 2015.01.29 10:51:24
Cifra fordulatokban gazdag kocsibérlős poszt egy csomó pénzletéttel, bedöglő- és csereakkumulátorral, meghúzott vontatóval és kipontozott beszélgetésfoszlánnyal. Mondjuk a pici görbülések ritkán ugyanakkorák a tulaj meg a kölcsönzők szemében, de azért itt sok minden más is…..
Csimpi csumpi 2015.01.28 11:02:21
Lehet, hogy a UPC valami tanfolyamon járt, ahol azt tanulta, hogy csak erősen kell akarni a dolgokat és igaz lesz? Mindenestre még van mit tökéletesíteni a rendszeren. Talán el kéne dönteni, hogy mi az akarás tárgya: hogy nincs is hiba vagy hogy már megjavították.  Kedves…..
Csimpi csumpi 2015.01.27 10:43:24
Persze lehet, hogy inkább Aurelio, de a mi szempontunkból mindegy is. Az világos, hogy a VIP-részlegnek kell a külön ruhatár, hiszen ettől is VIP az egész ügy. De épp a dolog lényegéből fakadóan az ilyen jeggyel érkezők és elbánásban részesülők mennyiségét lehet előre…..
Csimpi csumpi 2015.01.27 10:39:20
@Manyecska /válasz ment!/: Hilda irta szarul :D
A Berenyi Klaudia (kepen is ott van), akkor is azoperaba jar!
Gábor leveléből nem derül ki, hogy mit küldött levélben Kínába, csak az, hogy ezt a küldeményt féléve várja a címzett, miközben a Magyar Posta három hónapos nyomozás alatt arra jutott, hogy szeptember elején kézbesítették. Rejtélykupac, kérdéshalom.  Kedves…..
Csimpi csumpi 2015.01.26 10:29:12
"A K&H Bank a következő három évben 6 milliárd forintot költ digitális fejlesztésre, hogy a szolgáltatások alkalmazkodjanak az átalakuló bankolási szokásokhoz." - adta hírül a bank decemberben. Colin szürreális sztorija alapján csak remélni lehet, hogy a netbank fejlesztés…..
Durva sztori, és az egyáltalán nem nyugtat meg, hogy a többségtől valószínűleg nem tudnának csak úgy 800 ezer forintot levonni. Kedves Homár! A Citibankkal kapcsolatban lenne egy érdekes és tanulságos történetünk, ami sajnos velünk történt. Az események: 2014 májusban…..
Csimpi csumpi 2015.01.21 10:30:42