Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deuce

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti naiv ügyfelünk sérelmezte, amiért megpróbálták rázárni a szervizt, amikor közölte, hogy nem fizet a félkész iPodjáért. Az iPhoneszerviz.hu csapata elnézést kért Facebookon, illetve kiegészítették a történetet. Minthogy az még az eredeti bejegyzésből kiderült,…..
Bhaal tapasztalata alapján komoly biztonsági rést ütöttek a Praktikeren a tolvajok. Azóta a párszáz forintos zárakat zárt szekrényben tartják és a kiválasztott terméket is külön személyzet viszi a pénztárhoz: Ma (2012.08.19-én) délután 1 óra körül elmentünk a párommal,…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
deuce 2011.07.20 22:22:09
@Cs@tLós: az a baj ezzel a winfosozással, hogy elhaladt felette az idő jól csak nem veszitek észre magatokat! az xp még kékhalálozott és szopatott 10 éve talán, de aki ahhoz !!!értett!!! azzal se volt baja.

kispajtás a fenti cikk arról szól, hogy darabokra szopatja a TÁVOLRÓL MANIPULÁLT ÚJ TERMÉKRE DOLLÁRSZÁZAKAT KIBASZATÓ mekóes a júzert.

pár gigás mentéshez nem elég a 200giga szabad hely? ez mi a faszom? tudod ilyet a windows sem szopatott sose..

mi meg köszi megvagyunk a winfossal, 3 havonta újrahúzom (15 perc alatt) kizárólag a gyorsabb sebesség érdekében.

le lehetne szállni a magas lóról alaptalan köpködéssel, inkább konkrétumokat írjál, engem például a fenti Magyarósi által írt sorok MEGGYŐZTEK hogy bráner van a szájba a'la mekóes!
a számokon felesleges picsognod, sok nő vesz trendiből ájfónt manapság azt látom és erre a marketingre alapozva jobban fogynak manapság az egyre silányabb minőségű számítógépeik is (macesek is írják ezt itt fentebb). ennyi.
deuce 2011.07.28 17:06:05
@Cs@tLós: egyébként itt csak te fröcsögsz "triviális" balfaszságokat, próbálod fényezni az idilli paradicsomi képet miszerint az almás világ alatt minden csoda, a winfos meg milyen szar, jót röhögsz az informatikus haveroddal rajtam stbstb.
közben ilyen szopások vannak: appleblog.blog.hu/2011/07/28/nem_szereti_az_elso_generacios_airt_a_lion

egyébként használtam osx-et, legutoljára dvd-ről konvertáltam vele divx-et. a 3-4. fájlnál MINDIG leakadt jól, megállt a faszba és nem volt hajlandó folytatni a "kemény melót".. ráadásul a winfosomnál kb 5x lassabban csinálta még ezt a keveset is, pedig nem 10 éves volt az imac hanem friss jószág..

lényeg a lényeg: osx alatt is van szopás. nem is kevés. mind sw mind hw szinten. nekem ennyi a lényeg, nem pedig az hogy keresztbenyaljakszopjak bármelyiknek is. ez felfogható számodra?
a seggnyaló maximum te vagy haver, különösen ezzel a lekezelő ócska stílusoddal, tudod én ugyanúgy fikázom a windowst is ha szívás van.
csak a macesek KÖZÖTT vannak ilyen főbuzik mint te, akik ennyire tudnak maguknak örülni a semmiért is. wehehe
szerinted bármilyen vásárlási céllal érkeztem ide? LOL
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
deuce 2011.03.22 17:32:25
deuce 2011.03.22 18:13:09
Most már biztos, hogy a legkisebb magyar ügyvéd Dr Papp Anett, aki 6-7 centis, sokat beszélő verzióban sokkolja a vendégeket a weboldalán. Tréfás dolog, hogy a szájtra egy spam révén jutottunk el. Paradigmaváltás a magyar netes kultúrában, hogy az ügyvédeket innentől nem a…..
deuce 2010.12.02 06:54:54
@MetálFater: teljesen egyetértek veled!!
ráadásul 1.:
a nod a vírusok harmadát se találja meg, a kaspersky a totál kommandert is vírusnak mondja, a norton egy darab marketingfos, ami felezi a számítógép teljesítményét, és sorolhatnám.. persze mindegyikhez jön a frissítés minden áldott nap, mert napi 3525252 új vírus jelenik meg és fizess érte havi 10ezret... haha
ráadásul 2.:
ha behal a rendszered a vírustól, akkor újrarakod 15 perc alatt.. na bumm. a fontos adatot meg úgyis mented, mellesleg törölni nem szoktak a mai vírusok úgysem...

secnir-nek felesleges reagálnod, ő 27 hibát talált a word helyesírás ellenőrzőjével valamelyik posztoló irományában, és ennek örül 10 kommenten keresztül, persze az EL igekötőt 2 elllllel írja ő is.. ;)

@különvélemény: jajúristen, és mit csinál az a szörnyű vírus? poénból ráengedtem a gépemre egyszer a legvírusosabb .wmv pornókat is, aztán 2 nap múlva töröltem saját kezemmel, valami popup ablakot mutogatott, nullához konvergáló hálózati forgalommal. húha de veszélyes aztamindenit..
a legutóbbi vírusirtó amit felraktam 4 órán keresztül darálta a vinyómat keservesen, pedig elvileg semmilyen vizsgálatot nem futtatott, és IDLE volt a gép, hozzá sem nyúltam! töröltem is..

offtopik troll mode OFF
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
deuce 2010.09.30 15:35:48
@gretagarbo): hagyd már rá.. túl "magyaros" a felfogása...
ha az ósünben szar a kenyér, arról írnak 50 kommentet, pedig félmillió ott veszi napmintnap, az ájfónról pedig látod hogy "idehisztiznek" azonnal 500 kommentet annyira mozgatja a kis fantáziájukat.. :D
ebben az országban ha ülsz a bömösben, és lóbálod az ájfónt akkor vagy a fasza csávó! minden más dolog alacsonyabb prioritású a szemükben.. ez a mentaliti terjed..
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
deuce 2010.09.28 09:31:59
@Viktus:
aki sokat eszik, és sokat sportol, vagy edzi magát keményen annak szüksége van ilyen porokra 4-5 kilós tartályokból.
nekem megmagyarázta egy ismerősöm. lehet Birca is hasonlót tevékenykedik 2 pénzvarázslat között. :D
deuce 2010.09.28 11:06:06
@enamel: ateista vagyok bocs, nekem nem fekszenek az ilyen keresztény holmik. ráadásul nem veszek olyan használt szerszámot, amivel téged ástak ki reggel, hogy sziporkázhass itt nekem. :D
Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak: Egy…..
deuce 2010.06.30 13:50:45
@Manci néni, a szomszéd:
amit te írkálsz egyszerre több sebből is vérzik (mint általában a kommentjeid)
- senki sem írta, hogy feltétel nélküli, vodafone "magyar szerverein belül" megoldott átirányítás lenne, inkább arra lehet következtetni, hogy kicsengett az a telefon, csak kinyomták vagy nem vették fel..
- ha a távoli hálózaton fel/lejelentkezik a telefon, megy rá egy sms, letöltenek vele 1 byte netet akkor is van kommunikáció az amerikai és a magyar hálózat között.
- ezekből következően mégiscsak izzottak azok a drótok az óceán alatt.
- nekem az jött le egyébként, hogy a hívások csak ___végződtek___ valahol, csak a post toló roaming esetén is ingyenesnek hitte a __végződtetést__ a csoportos átirányítási kedvezményeire hivatkozva
- olyat hallottál már, hogy "külföldre megyek, ritkán veszem csak fel, mert sokba kerül?" én már többször is... ha a Holdra mész, az is hasonló lehet.
- a cég nevének végén van egy 'e' betű, ugye heeeEE
deuce 2010.07.03 07:28:11
@elwood: ja. bizonyos szempontból igazad van. de ha minden nyüves bizniszhívása éjjel jött a más időzóna miatt, és ebből következően ő sem igazán indított a telefonjáról ilyen hívásokat, ráadásul a családja is vele volt, akkor minek vitte el a simet?
másrészt ha new yorkban volt, akkor -5 óra.. ha délben hívják nem feltételezed, hogy ő reggel7kor már ébren van, és kinyomkod? :)

jobban végiggondolva furcsa egy figura..
utazás előtt miért nem hívta fel a vodát, hogy átirányítások törölve, rámondja hangpostájára hogy "heló nyaralok". kint meg vett volna valami helyi szolgáltatós simet hívogatni egymást és a titkárnőjét..
Mónika annyira eldugott helyen lakhat, hogy nem elég, hogy az esőzések idején elment az internet, de azóta a T-Home válaszlevele sem jut el hozzájuk postán vagy telefonon se. Bizonyára beázott az ügyfélszolgálat is: Több éve előfizetői vagyunk a T-Home televíziós és internet…..
deuce 2010.06.30 06:25:00
@Shinjuku: a lényeg az, hogy mivel a telekomos adsl mások általi franchise továbbértékesítéséről van szó, jobb biztosan nem lesz semmi..
maximum olcsóbb/drágább lesz pár db kétszínű fém érmével, és a "monopol" piros cég nem tisztel KÖZVETLEN ügyfelei között.
ebből következhet az is, hogy ügyfélszolgálat például nuku ha el szeretnéd érni őket, de legalább a mail szerverükön kevesebb a júzer, és mittudomén a spam például. :)
deuce 2010.06.30 11:36:12
@hagyma: én is értek mindenkit. :)
de most jön a lényeg: ahol van adsl képes telefondrót oda "mindenki beszáll".

mondok egy példát: hwsw adsl..
a hwsw egy informatikai hírportál 4-5 személy cikkíró gárdával.. a nevüket adják a szolgáltatáshoz, és a reklámot, illetve az általuk kialkudott árat is talán. bármelyik kis faluba repítenek neked adsl-t ahol bírja a drót, pedig nincsenek reklámozva a falu kocsmájában.
ha szerződést kötsz a hwsw weboldalán, azt már az externet nyrt-vel teszed, tőlük kapod a számlákat is és az ügyfélszolgálatot is.

de hiába vettél netet az újságíróktól egy netszolgáltatón keresztül, az internetvonalad minősége ugyanúgy a magyar telekomtól függ 99%-ban. ugyanazok a szerelők ugyanolyan sebességgel fognak ugyanazon beázott drótok javítására rámozdulni ...
a pénzed 80%-a is a magyar telekomnál csapódik le, a szerződés feltételei is nagy részben hasonlítanak ahhoz, mintha velük szerződnél direktben..

szóval annyira mész atpijkamo sok adsl szolgáltatójával hogy egy kisebb cég ügyfelese veszi fel a telefont, másik cég logoja lesz a számla sarkában, és jó esetben spórolsz vagy ráfizetsz 1 üveg kóla árát/hó juhéé.
a kis cég is el tudja k**i a számlát, esetleg több lesz a pingpong is, hogy ki a hibás ha valami gáz van. ráadásul náluk asztalt verni sem könnyű ugye, mivel nincs irodájuk minden városban. :)
deuce 2010.07.01 02:28:54
@Xezs: @Taurusz: @atpijkamo:
nem online címadatbázist kell böngésztetni az adsl-es "haverokkal", hanem _ha vannak kapcsolataid_ akkor felhívni a matáv aktuális telefonközpontjának a területi valakijét...
én sem kaptam digitv-t a szolgáltatási térkép kellős közepén.. az is lehet, hogy az ügyintéző volt furcsa..

@atpijkamo:
nem nagyon reagáltad le az alternatív adsl szolgáltatókról szóló kommentjeimet..
rákérdezek direktben: szerinted az ügyfélszolgálat "mentalitásán" és 200ft +/-on kívül van BÁRMI értelme, hogy matávnak, externetnek, vagy datanetnek fizeti a pénzt a telekom-drót-telekom-dslam-féle netért? :DDDDDDD
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
deuce 2010.06.10 20:07:39
@eml: az erőműves hasonlat is annyira jó, mint az uszodás.
persze lehet erdőbe is költözni, ahol semmi sincs csak megnyugtató madárfütty..

abban igazad van, hogy lenne hova fejlődni a szolgáltatóknak, bár én látom hogy csinálják is.. miért nem dániát vetted elő? ott üvegszál van a legkisebb faluban is.. :D

na meguntam a "széllel szembe" pisilést, keresek valami bordélyházat és elmeorvost, úgy látom többen firtatjátok ezeket.. :p
csak nem értem miért éppen aptijkamo, vagy füligjimy, eml,,, amikor ők is itt verik reggel10től hajnal3ig, bár ők velem ellentétben minden egyes áldott nap. :p
deuce 2010.06.10 20:37:34
@eml: ez is csak azt bizonyítja, hogy van remény, és nem monopol minden..
matáv szart rád? rámész a témára, és ott a success sztori.. 8 éve is csinált valaki hatvan vidéki kisvárosban wifis netet alternatívaként az adsl mellé.. volt is ügyfelük..

én azokat az acsarkodó idiótákat nem bírom, akik kórusban üvöltik hogy "szaramatáááv, szarajupiszi, szaravilááág" ... lovagolnak a negatívumokon, aztán itt le is ragadnak.. aki mást mond, vagy elégedett a helyzetével, azt megpróbálják forró olajban forgatni.. igaz, gromek?
deuce 2010.06.11 02:04:13
@eml:
értem hogy rugalmatlanok.. de a körbeajnározott digitévén kívül kevesebben adják olcsón a netet..
a wifi/mikró pedig szakadhat ha fúj a szél, vagy esik az eső, és a sávszél is igen korlátozott + ezek is mindig drágák voltak ahogy láttam....

mind1, száz szónak is egy a vége, nekem semmi gondom nem volt a matáv/upc párossal az évek során azért védtem őket 500kommenten keresztül. a digi izét pedig sem én, sem ismerősök nem tudták bekötni, ők ilyen messiás szinten mozognak.. "majd ha gyönnek lösz kánoán", aztán olyan gyorsan jöttek pl csepelre, hogy 1-2 évig csak hitegették a leendő ügyfeleket..
soroljak igazi rohadék cégeket ár szempontjából? monortel, emitel, htcc.. ők képesek voltak 15-20ezerért osztogatni 1-2 megákat, amikor a matáv már régen 10 alatt adta a 4 megát..
matáv megvette emitelt, ügyfeleknek hirtelen egy 5ezressel kevesebbet nyomtak a csekkre .....

na offolom ezt a témát, mert úgysem érdekel senkit.
a legnagyobb, legtöbb ügyfelet kiszolgáló cégeket mindig is szidni fogják mint a bokrot.. ez a nagy számok törvénye, én meg jót röhögök.

a tescot/spart is szidjuk, de hol vegyek húst mégis? hentes nincs kihalt, kisboltban nincs húspult megszűnt. na bumm...
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
Még életbe sem lépett a forradalmi mentőcsomag, máris naponta hagyjuk magunk mögött a gonosz karvalytőkés Nyugatot. Kanada után most Luxemburgon kacaghatunk, ahol az utóbbi időkig még kötelező volt a telefonelőfizetés ADSL mellé, a kábeltévé szakadozik, az ügyfélszolgálatosok…..
deuce 2010.06.09 11:49:35
@donfuligjimmy:
nem dolgozom sem ügyfélszolgálaton, sem upc-nél, szóval valaki mást képezz ki..

de ha már érdemesnek tartasz hogy ilyen okosságokat írj dobok rá pár választ:

1. mi az anyádnak szeded pontba hogy fizetsz a szolgáltatásért? ez természetes(nek kellene lenni mindenki számára)
2. előfordult velem is.. 3 év alatt 1x. húbazmeg mennyi xanaxot lenyeltem..
3. aki felveszi a telefont lehet csak beszél, mást nem csinál. nem le akar rázni, csak mást nem tud mint beszélni.. de azért öld meg, hajrá ügyes vagy :D
4. nyilván minden kis pöcsi ügyfelet oda kellene kapcsolnia a rendszergazdákhoz és akkor qqzhatsz/üvölthetsz neki... hahahah idióta vagy?
5. miért gyalázzam őket? nem voltak gecik sohasem. még kedvesen is beszéltek velem, pedig nem vártam el tőlük... de ti csak vicsorogjatok, én meg jót röhögök...
deuce 2010.06.09 14:13:20
@Kix:
ja lenyelek minden szart valóban. kifizetem az ötezret, kapom a megabitet. szemét megalkuvó beletörődő vagyok. :)

na húzok ebédelni. nem multihoz. kifizetem a kétezret, kapom a brassóit. kipróbálom a ti felfogásotok szerinti módszert:
- letagadom hogy kérnék somlóit is. holnap fogok visszamenni anyázni mert nem kaptam, és mijjazhogy nem fért bele a kétezerbe és követelem hogy legközelebb szállítsák házhoz ilyen esetben, ingyen és bérmentve.
- amíg készítik a kajámat, hangosan hangoztatni fogom, hogy kerülhetne ez ezernyócba is, és lehetne 1,5x annyi az adag!
- a felszolgálótól elvárom, hogy megkérdezze kérek-e kávét. ha nem kérdezi elmondom a fél világnak, hogy ezek rohadt szemetek, senki se kajáljon náluk, majd az asztal közepére köpök!
- ha a pincércsajnak nem elég jó a segge bepanaszolom a főnökénél, ha nem hagyja hogy bámuljam, akkor is.. :D
- amikor kitöltik a 4x áron felszámolt üdítőt közlöm, hogy a sarki boltban ez olcsóbb, majd visszavitetem.

nagyjából ilyen viselkedési formáitok, és elvárásaitok vannak a cégekkel szemben is. kompromisszum, ugye: NINCS!
csodálkoztok, ha beleverik nektek??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A szótár szerint a 100 % mellé írt "smaku owocow" felirat valami olyasmi lehet, hogy "finom gyümölcslé", de hát az ember ritkán vásárol lengyel-magyar szótárral a Auchanban. Ildikó is joggal feltételezte, hogy a % a gyümölcskoncentrációra utal, holott a doboz…..
Klasszikus történet a 3 hét alatt széteső huszonezres cipőről, aminek a kijavítása 1 hónap várakozás után sem sikerült tökéletesen. És mintha a  javítás javítására kért idő alatt a kereskedő kapott volna egy tippet, hogy hogy is úszhatja meg az akadékoskodó…..
deuce 2010.06.08 08:49:48
@shitgun: nincs boltom, bár 1-2 cég amihez volt közöm szerepelt már a homáron. jót kacagtam rajta, mivel pitiáner szarozások voltak azok is, teljesen alaptalanul feketítették az adott cégeket kis nyomorultak.. :D

tudod létezik olyan is, hogy sem én, sem az ismerőseim nem akarnak ájfónt venni araboktól külföldről, 700ft-ért nem várunk csudakacsamájat, a 200ft-os bicikligumin pedig nem szoktunk okoskodni tanyasi vérpistike módon.. a sajtos stanglit is megfogom, és ha kődarab visszadobom, keresek mást helyette, esetleg máshol! :D
még azt is poénnak fogom fel, és kevésbé izgat, ha a tökömet stíröli a kamera a hervisben. ha valaki arra élvez, hát hajrá, legyen egy jó napja! ;)

az is előfordult már többször, hogy olvastam itt valami ordasmód felháboLLító sztorit, bementem abba az üzemegységbe, és homlokegyenest az ellenkezőjét tapasztaltam..

szépnapot.
deuce 2010.06.08 09:52:44
@Kix: értem én mit akarsz mondani, de hiába írod a playersroom-ot, én elégedett ügyfelük vagyok, rendesek, udvariasak voltak velem mindig..
árulnak néhány márkát, ami némileg alacsonyabb minőség, hopp azt nem veszem meg! ismerősöm megvette, szétszakadt, kicserélték neki. látod van ilyen is ... :)

a upc is azért lenne gázos cég, mert a kismamát az ügyfeles x percnyi rinya után KIZÁRÓLAG azzal tudta lekoptatni, hogy "írjon levelet a főnökeimnek" ő pedig ezt "sínenvagyunk"-nak vette? :D
nehogymár ....

a listákkal kilyukadnánk oda, hogy senkivel se álljunk szóba, mert minden cégnél láttunk már legalább 1x száraz sajtos stanglit, vagy bunkó eladót! ;)

aki érti érti, aki nem az nem..
deuce 2010.06.08 10:16:16
@Agyalap: én az vagyok, aki nem lepődik meg, ha 700ért moszatot adnak, nem csodálkozok ha a kínai piacos mp3 játékos beszarik 2 hét után..
mindenesetre nem is kérek ilyen termékeket saját részre. ;)

szerintem magadból indultál ki ....... :D
Ezt írja Vulgapicture a Tumblr-en: "Most, hogy már rég a munkahelyemen kellene lennem, de a vonat előbb bizonytalan ideig állt Pilisvörösváron egy sínre dőlt fa miatt, majd mire elvontatták a fát, rádőlt újabb kettő, és mindenkit letanácsoltak a vonatról, és rövid orkánban…..
Minden összecsukható, hiszen ha szétszedjük, már össze is lehet csukni, nem igaz? Micsoda helyspórolás lesz itt! Erre jött rá a Tesco és kezdte reklámozni a csavarokkal rögzített asztalát, úgy mint ami nem fix. Pedig az, Tamás ki is akadt és beírt a vásárlók könyvébe, hiszen…..
1997 óta létezik a Fogyasztóvédő- és Érdekszövetség Alapítvány, amit átlagfogyasztók hoztak létre, bármit is jelentsen ez. Selmeczi Balázs, a civil szervezet elnöke küldte el a Homárnak MM fogyasztó elképedt sorait, aki a Tescóban jó patriótaként igazi magyar terméket vett,…..
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
deuce 2010.05.12 14:45:56
@CatMother: nagyszerű.
elhiszem hogy van ilyen, csak engem nem érdekel, röhögök rajta...

én pont nem az a vásárló vagyok, aki gagyi samsung vinyót vesz (kicsit hiányos saturnéknál a termékpaletta, napokban ellenőriztem!) 30ezerért, majd esetleg rájövök hogy drágán vettem szart, és megyek más boltba fasza márkát venni 20 ezerért... :D

én vettem olcsó helyen egy kurvajó vinyót, eladtam, rádobtam egy ezrest, és vettem egy még annál is jobb vinyót ugyanott.

érzed a különbséget? :D

a ruhaiparban biztos nagy sikere lenne ennek a cserélgetősdinek egyébként... :D
deuce 2010.05.12 15:47:21
@Bakter: hagyd már őket, nem dolgoztak ilyenben soha, ők nem ismerik a próbálgatós tudatlan "köcsögvevő" szemszögét..
érzelmi alapokon elvannak, kórusban asztalveréssel akarnak problémát megoldani... :D
látod közben elhallgatott kúmiklós és semper agusztina is a díszmagyar alanyi jogaikkal..

közben, hogy kicsit magam ellen is beszéljek, eszembe jutott egy ram-os sztori:
ELŐRE megbeszéltem a boltossal, hogy neki van 2 fajta ramja, sajna nem a legjobb típusok vannak most raktáron, én meg a gépet lusta vagyok becipelni, de itt van a közelben, valamelyik majdcsak jó lesz. ha egyik sem, akkor levásárlom valami hasznos dologra az árát, mert mást is akarok venni. tehát neki is jó, mert mindenképpen elad valamit, nekem is jó, mert biztosított nekem cserét..
jófejek voltunk mindketten, a 2. ram jó is lett... happy end.

lehet ezt így is..
A naiv ügyfél a hűségidő lejárta után nem mondta föl az Eternetnél a netet, egyszerűen csak nem használta és nem fizette. Ezért a szolgáltató 3 hónap után lekapcsolta, majd az ez után következő időszakra is szép kövér havidíjakat számolt és most követel. Nekem az…..
deuce 2010.05.10 04:27:47
@MosoMasa: írtam is korábban, hogy esetlegesen csökkentett díjat fizetsz, különösen, ha te kéred a felfüggesztést vagyis a szüneteltetést.

de ha a te hibádból kerül korlátozásra a net akkor igenis csengetsz.

upcnél például teljes havidíj plusz esetleges kedvezmények megvonása plusz késedelmi kamat plusz valami 3ezer ft visszakapcsolási díj. ha ez neked csökkentett? :DDDDDDDDDDDDD

adsl-nél az van, hogy van a netszolgáltató és van egy telefontársaság is. ezek szintén szerződnek egymással, hogy a telefondrót vége egy dslamba legyen dugva és legyen net. a telefonszolgáltató FOLYAMATOSAN vasalja be a netszolgáltatótól a díjat, nem érdekli hogy a fenti ügyfél fizet/nemfizet/leszar-oszt-maj'-kikötik-he..
deuce 2010.05.10 04:52:38
@salapapa: nálad is ott a pont!
éppen ez a baj, hogy a post toló egy "kitérdekel maj'kikötik" futóbolond, és az ilyen mancinénifélék még bíztatják is hogy "bíííróóóóssáááááág".

egyébként kíváncsi lennék melyik az a "minden szolgáltató" amelyik 3 hónap nemfizetés után felmond mindent az ügyféllel. áram és vízszolgáltató legtöbbször simán átvált éves számlázásra és kalapkabát.. a fodrász szolgáltatóm pedig az első nemfizetés után elhajt a picsába akár örökre.. :D
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
deuce 2010.03.03 14:52:56
@Iridium: osztom azokat a dolgokat amiket leírtál, de azért ne túlozzunk. nem fogják kancigányok gyömöszölni a kislányomat tegyük fel egy tévészolgáltatás ászf-jéből következően.. :)

talán itt olvastam egy olyan abszurd fost, hogy "belépsz a tescoba, és máris ott a jelzálog a lakásodon". miért lenne jelzálog? sétálásért? ilyeneken rágódnak és fantáziálnak az emberek?
elég paranoiásak lehetnek azért... :(
ez a világ azért nem fog eljönni soha.

én abban látom a problémát, hogy az országban az emberek egyre többet sírnak, de nincs agyuk felfogni még azt sem, hogy nem jó irányba sírnak.. ahogy én leírtam a narancsleves dobozt, és kicserélték, a postoló írja le a generál médiának hogy "bazmeg ne küldjetek a kiskorúnak turbófaszt", ha ennyire idegesíti egy nyomorult spam, mert itt maximum körberöhögik, vagy megjelennek az okoskodók/unatkozók és elviszik a témát az "5-6-7-8 email címet tartsak fenn?" irányba. igen bazmeg 2 címet! egyiket spamre, regekre, másikat privátra. ilyen az internet. tanulni persze semmiből se tudnak...

a tévés kereskedésedhez gratulálok, szép teljesítmény, de ha elfáradtál benne, vagy úgy érzed kevésbé jövedelmező a belefordított energia anyagilag, akkor vegyél vissza picit, mert 150 tv/nap elég sok! :D

a világ pedig olyan, hogy a parasztokból, és a hülyékből gazdagodnak meg az okosok. és nem 10-20 éve van így, hanem legalább 1000 éve! ez a rutin, és egyre véresebb a küzdelem. ez van. ha nem tetszik, lehet űrhajózni másik bolygóra! ;)

SZÉP NAPOT!
deuce 2010.03.03 14:55:00
@Micsoda??? Ez nevetséges!!: kussoljál, és regelj 5-6-7-8 email címet te patkány, a védencednek pedig 9-10-11-12-t! :D
söpredékneksejóokostojástakony. :D
deuce 2010.03.03 14:58:54
@Micsoda??? Ez nevetséges!!: bármikor elküldök bárkit anyjába, ha kiszínezi, eltúlozza, kiforgatja a szavaimat, és személyeskedik. :D