Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Querelle

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ivanhoe úgy maradt meg bennem, mint az egyik olyan történelmi regény, amivel középkamasz gyerekkoromban alaposan megszenvedtem. Az az önellentmondásom, miszerint elég korán felismertem, hogy egy elkezdett könyvet simán abba is lehet hagyni annak ellenére, hogy belekezdtem, és marhára nincs…..
Nem volt éppen szerencsés éve a Trónok harcának, már ami a titoktartást illeti: meghekkelték a szerverüket, kiszivárgott egy forgatókönyv, véletlenül előbb játszottak le egy részt és így tovább (az összes balhét összegyűjtöttük a cikk végén). Úgyhogy nem csoda, hogy az HBO azon agyal, hogy érjék el,…..
Tüdőszínű póló, fehér nejlonöltöny, makkoscipő zokni nélkül, meg egy Ferrari - ez volt a Miami Vice, amiben Don Johnson és az a másik pali (őszintén, kapásból kinek ugrott be Philip Michael Thomas neve?) emberkedett a tévében a nyolcvanas évek egyik amerikai sikersorozatában, ami hozzánk pár éves…..
Mostanra eléggé tisztán látszik, hogy a legújabb Alien film bukta lett. Bár a kiadásait már a harmadik hétre sikerült behoznia, robbantani semmilyen szinten nem tudott. Maga Ridley Scott is elismerte, hogy lehet nem a legjobb irányba vitte a folytatást és ezzel úgy néz ki a legtöbb kritikus…..
Tavaly, amikor Az ébredő Erővel a Star Wars sok évnyi szünet után visszatért a mozivászonra, a vetítésről kifelé jövet az volt az első gondolatom: J.J. Abrams majdnem megcsinálta. És ez a „majdnem” nem is volt kis teljesítmény. Idén, a Zsivány Egyes megtekintése után — meglepettséggel és izgalommal…..
Querelle 2017.03.19 19:45:22
@Ingyonbingyom: Emlékeim szerint nem a hósiklókkal volt a gond, hanem azok sugárvetőível.Ennélfogva a lépegetőknek ellenállónak kellene lennie a vadászgépek fegyvereivel szemben is.
Hogy miért adja fel valaki, hogy egy szál pöcsben flangáljon végig több százezer magyar nappalijában a szerelmet keresve? Hát, mert erkölcsös, és ugye azért azt mégsem lehet, hogy ugyanabban a képkivágásban, amiben ő éppen a pöcsét lóbálja, feltűnjön egy pornós könyöke, vagy éppen térde kalácsa.…..
Querelle 2016.05.24 13:35:41
@® snɯıɹd snɔlns.: Én úgy látom, hogy megvan a motyesza mindegyiknek ...vagy csak implantátum lehet ?
Querelle 2016.05.25 13:19:17
@® snɯıɹd snɔlns.: Erre valóban nem gondoltam, de van benne valami ( már a zacsiban meg abban is amit mondtál ) !
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
Querelle 2016.05.25 13:14:01
@loholka: Ha még azt is tudnád, hogy mi egyebet is művel a kutyussal !
Querelle 2016.05.25 13:17:30
@Alajka Bal: Azért Aurélionál még Attila is jobb fej...persze nem nehéz...
Querelle 2016.05.25 13:13:05
@Chuck Νorris: Azaz , hogy ÉNZsófira gondolsz.
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
Querelle 2016.05.20 12:56:21
@Berber Oroszlán: Ráadásul kiskorú kismalacokkal malackodott a kis malac ! Pfúj!
Querelle 2016.05.20 12:59:35
@loholka: Na igen, de olyan jól fizetnek az asztalos mesterségért, hogy havi 250 ropit el lehet kokszolni ? Hogy van ez ?
Querelle 2016.05.20 19:47:37
@Querelle: Ő bizonyosan nagyon ügyes asztalos, mert minden ujjperce meg van, ráadásul, jól is keres(ett), amikor még a 250 ropikat tapsolta el a kokszra...De leszállok erről a témáról, mert ezzel együtt szimpatikus játékos.
Szilveszter befarol a piros traktorral. Gábor szeme egyből kipattan és megpödri kackiás parasztbajszát, hogy ki az a szép leány, aki a platón csücsülget? Amíg kiderül, addig is imádkozik, hogy akt festményekhez álljon modellt. Merugye a meztelen nők festegetése általában heti program szok lenni…..
Querelle 2016.05.11 19:55:53
@Mara100: Attila az önelégült gonosz vigyorával a legundorítóbb ember a Farmon.Nem is értem a taktikáját.Mert a végén , ha a háromban benne is lesz, nehezen hiszem, hogy rá szavazzanak mint győztesre.
Két férfi marad az előző rész után Kloéval az éjszakában, a holdfényben csak az olasz dj szeméremdomb-piercingje csillog, a hangulat tényleg olyan, mintha egy szakközépiskola szalagavató utáni bulijába kivezényelték volna a KDNP asszonytagozatát felügyelni: mindenkinek a dugáson jár az esze, de…..
Querelle 2016.05.10 21:22:03
@Magentax: Narancsbőr ? Én inkább mélybarnának láttam :)
Querelle 2016.05.10 21:24:26
@Tassil Aaltaiz: Megtekintettem a horgászparton készült alkotást.Valóban kivételes tehetségű, nagy művésznőt üdvözölhetünk a képernyőn.
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
Querelle 2016.05.04 13:24:18
@alsophila.grahami: Hujbernek egyszerűen ilyen rossz a hangja, ide egy Galambos Péter kellett volna.
Az aktfényképezés története egészen a fotográfia születéséig nyúlik vissza, hiszen Daguerre felfedezése után nem sokkal már az első aktfotók (dagerrotípiák) is elkészültek. Az ezidőtájt készült aktképekre a pikáns témavilág volt jellemző, majd később egyre nagyobb igény jelentkezett a művészi aktok…..
Barabás Richárd Ne féljetek! 2015.07.09 14:44:05
Hiszek abban, hogy nagyban felelősek vagyunk azért, milyen világot teremtünk magunknak. Minden egyes döntésünkkel hozzáteszünk valamit az életünkhöz, ahhoz az élethez, amelyet másokkal együtt kell eltöltenünk ezen a Földön. Éppen ezért felelősség van mindannyiunk vállán. Nem…..
Querelle 2015.07.12 20:33:32
@Punxsutawney Mormota: Na ez az ! Köszönöm , hogy megosztottad velünk ezt a titkot.Én is így vagyok, de eddig nem mertem róla beszélni ! Az hittem, hogy ez csak az én problémám !Most már tudom, hogy nem vagyok egyedül ! Így könnyebb ! Felszabadultam ! :)
Querelle 2015.07.12 20:36:21
@KUHULIN: Abszolút egyetértek ! Talán még annyit tennék hozzá, hogy akkor is tetszenek a nagymellű csajok, ha jó nagy seggük van, amibe jól beletudok harapni ( na persze csak gyengéden, nem olyan "zombi módra") !
Az arc, aminek láttán még én is kifogyok a jelzőkből. Mint egy mumifikálódott alkoholista, drogos, himlős apacs indián, Áder János bajszával és egy topmodell hajával. Szóval gáz. Danny Los Angeles gettójában nevelkedett , és hamar börtönbe is került különböző droggal…..
Mai hősünk a 70-es évek gigacsöcsű feka akciópicsája, akinek a mellénél maximum az autója volt nagyobb. Pam egy nővér anyuka és egy légierőnél dolgozó technikus apuka gyermekeként jött a világra 1949-ben. Kiskorában a hadseregben munkálkodó apuka miatt elég gyakran…..
 Na ez lesz az a poszt, amikor vagy kannabisz felhőbe burkolt csőnacis, virágos pulcsis hippizombik vagy pszichopata feszületet szorongató mormon Everwood rajongók fognak meglincselni. Gondolom ki találtátok Treat Williams a mai sztárunk! Adhatnám a posztnak azt a címet is , hogy…..