Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smart Lag

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy értelmiségi egyedülálló anyuka álláskeresési útvesztői – akár ez is lehetne a címe a mai posztnak, melynek szerzője, Zsuzsa mostanra jutott el odáig, hogy nem marad más lehetősége, mint külföldön megpróbálni boldogulni. Lássuk, hogyan jutott el eddig a pontig! Te is…..
A mai poszt számomra annak a példája, mennyire másként lát valaki egy várost, amikor benne él, mint amikor csak meglátogatja. Ilyenkor a pozitívumok mellett előjönnek a hétköznapok apró bosszúságai (ezek adott esetben kicsit fel is nagyítódnak), miközben kicsit más…..
Smart Lag 2016.01.07 15:36:57
@Mirjam2:www.dailymail.co.uk/health/article-105466/Fertility-timebomb-drinking-water.html
Én, ha nem muszáj, kerülöm a csapvizet, több okból is:
- Békésben nagyon magas a ciántartalom az ivóvízben, csecsemôk nem is fogyaszthatják én ott nôttem fel
- amikor teleengedem a kádat, sokszor kék a víz és büdös klórszag van
- láttam már kettévágott vízcsövet belülrôl és vízszûrô filtert is egy-két napos használat után

- ismerek olyan embert aki víztisztító telepen fônökként dolgozik
Smart Lag 2016.01.07 16:41:50
@London2009: hât humorêrzêket nem tanítanak ott?
Smart Lag 2016.01.07 19:47:10
@Herr Géza: " Kicsit a "Grazmate" (Hinta) jutott eszembe, akinek szintén ilyen nagyságrendű tévedései voltak."

Grazmate, Wienmate, Checkmate!

Gut gesagt Mater!
Nyilván nem Ádám az egyedüli, akinek eszébe jutott már, hogy vissza kellene költözni Magyarországra. És nyilván nem ő az egyedüli, aki arra jött rá, hogy ez egyelőre nem jó ötlet. De miért nem? Kiderül a posztból. (Korábbi írásait itt, itt és itt találhatjátok…..
Smart Lag 2016.01.07 19:10:09
@London2009: @Sanz:
@M. Péter:
Ratyi dolog az a gyűrű én sose hordanám...
Javaslom helyette a blue blazert, sportos és jól lehet benne csajozni, illetve feltűnőbb mint egy szaros gyűrű. Itt tudod megrendelni:
www.ryderamies.co.uk/shop/cambridge-blues-blazer/

Ha megjött, menj el benne sörözni az Architectbe vagy a Cambridge Blueba és 5 pint után a siker garantált, nem fogsz egyedül hazamenni az tuti:)
Határátkelő Karácsony törölve 2015.12.05 06:42:00
A napokban feltettem a kérdést, ki hogyan tölti a karácsonyt, és el is kezdtek jönni a posztok. Elsőként egy olyan írást adnék közre, ami csak részben kapcsolódik a határátkeléshez, ugyanakkor nem csak azért gondolom idevalónak, mert egy törzskommentelő, Csodabogár írta, hanem…..
Smart Lag 2015.12.05 15:33:15
@mojyo: A Santa's Super Sleigh biztosan 90 után íródott meg a Kispál Karácsony is to name just a few...
Van, amikor valaki úgy dönt, hogy életformává teszi a maga számára az utazást, és hosszabb-rövidebb időszakokra külföldre megy, de aztán visszatér. Bori, a backpacker.hu (a fotók is innen vannak) tulajdonosa így döntött, és 2013 óta „Utazó” lett, ahogy ő maga emlegette a…..
Smart Lag 2015.10.24 09:13:00
@Muscari: És miért nem indultál neki 95-ben?
Volt már LP Thorntree bôven armor is...
A bevándorlásnak (legyen az Európai Unión belüli, vagy kívülről érkező) leginkább kitett országokban az iskolák kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minél sikeresebben integrálják a gyerekeket az oktatási rendszerbe. Legutóbb a svéd kormány gondolta úgy, hogy még mindig…..
Smart Lag 2015.10.23 20:06:27
@mojyo: Fallaci vs felláció
Tisztában vagyok vele, hogy a Túró Rudi olyan hívószó, amitől sokan lábrázást kapnak (kapunk), de valahogy mindig is úgy gondoltam, egyszer érdemes lenne beszélni róla. Pontosabban arról, hogy miért éppen ez az édesség lett a szimbóluma sok mindennek, ami Magyarország, miért…..
Smart Lag 2015.10.18 18:10:53
@mojyo: előbb-utóbb el fog kopni a kettőspont és a nagy D betű a billentyűzeteden, de jusson eszedbe, én figyelmeztettelek...

@Narina: "Jaj!"

Légy hű önmagadhoz, stílszerűen: lyaly!
Smart Lag 2015.10.18 20:42:04
@Zoole[uk]: a fanyalodni szónak ebben a szövegkörnyezetben nincs helye, de a többivel egyetértek. Ez most sok volt erre a hétre, különösen a 2 éves akit otthagytak egy parkban:
www.independent.co.uk/news/world/asia/toddler-and-five-year-old-girl-gang-raped-in-india-a6697816.html
Smart Lag 2015.10.19 08:45:27
@macamuca [IHUN]: Az történne, hogy mind elpusztulna, míg ha nem eteted ôket, akkor nagyrészük áttelelne, csak a gyengék pusztulnának el és tavasszal az erôsek örökítenék tovább a génjeiket. Ezt hívják természetes kiválasztódásnak.
Nektek köszönhetően folytatódik „Az én városom” sorozat. Kissé rendhagyó lesz a mai poszt, mert nem járjuk be a világot, hanem két kisebb várost ismerünk meg alaposabban a képek küldőinek Christine-nek és Viktornak a jóvoltából. Úgyhogy jó nézegetést, és várom a…..
Smart Lag 2014.10.04 19:10:18
@Határátkelő: Légyszi töröld a délelőtti kommentemet, múltkor is 12 órával később jelent meg, így semmi relevanciája, lagnek lag, de már rég nem smart:(((((
Úgy alakult, hogy ma csupa egzotikus helyre utazunk a blogajánló jóvoltából. Megnézzük, milyen egy kínai egyetem belülről, eljutunk Ulan-Udébe (ott van a világ legnagyobb Lenin-feje!), végül de nem utolsósorban Dél-Afrikába is ellátogatunk. A Balázs in the World blog…..
Smart Lag 2014.09.28 16:26:33
@Cascabel: "Ezert nem veszem meg azt a glettelo gepet sem, ami 5 ember munkajat kepes elvegezni, mert 5 ember elvesztene a munkajat"

Jó lehet Nálad melósnak lenni!
Amíg csődbe nem mégy...

Az nem lehetne megoldás, hogy vennél mind az 5 embernek egy glettelő gépet és bővítenéd az üzletet? Legalább lenne egy szociálisan érzékeny multi is ebben a gonosz kapitalista világban:)
Határátkelő Az én városom 2014.09.27 06:41:00
Jóvoltotokból újra nekilátunk a válogatásnak a szebbnél szebb képekből. Angliai és olaszországi és svájci olvasóink voltak a legszorgalmasabbak, így ebből a három országból láthatunk most fotókat. Remélem, tetszeni fog, és ezzel egy időben arra is biztatnálak titeket, hogy…..
Smart Lag 2014.09.28 15:13:38
@Philosoraptor: "Eddig azt hittem, hogy ott nem kell dolgozni, és leborulnak előtted, mert te megérkeztél. Összetörted az álmaimat. Nincsenek nagy elvárásaim, csak egy. "

Hidd el jobb leborulva élni, mint szivarvéggel a szádban meghalni.

Azonban az tényleg közös bennünk, hogy nekem sincsenek nagy elvárásaim, csak egy: mindenből elég a legjobb oszt jónapot...
Smart Lag 2014.09.28 15:14:09
@Cascabel: "Erzelmekkel nem szeretek jatszani, az mar gonoszsag."

Ez igaz, de Te a saját érzelmeiddel játszol és ezért saját magaddal szemben vagy gonosz. Hidd el az se jobb...
Smart Lag 2014.09.28 16:26:28
@X0 Y0 ZQ3: :))))

Szerintem is teljesen rendben van a dolog az anyagi hátteredet figyelembe véve, de egy valamiben nem értek egyet: sokkal jobb úgy vezetni ha alkoholt is iszol mellé, próbáld ki ugyanazt az útvonalat alkohollal és "tisztán", hidd el az előbbiben sokkal több az élvezet és még veszélyesebb is:)))
Az csak hab a tortán, hogy így még a kocsidat is kockáztatod, mivel ittas vezetés esetén még a CASCO sem fizet:))
A veszély, a szerencsejáték az alkohol és a vezetés együtt sokkal ütősebb kombó, mint a szimpla kokó+redbull+cabrió variáció:))