Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbikler

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
Mint már mondtam találkoztam két kedves lánnyal akik segítettek eljutnom a teremig,ott pedig megláttam egy fiút. -Szia az én nevem Matt Lanter.Téged hogy hívnak?-kérdezte. -Szia az én nevem pedig Bony Collins. Ekkor kezet fogtunk. -Szia én Taylor vagyok.-tolakodott oda egy másik…..
Bony Collins Beköltözés 2014.09.27 13:58:06
Mikor ki szálltunk az autóból számomra nem az volt az első,hogy segítsek ki pakolni,hanem,hogy fel szaladjak és lefoglaljam a legszuperebb szobát.Szerencsére ez sikerült is.Mikor berendeztem tök szuperül nézett ki. Nem sokkal később anya jött levizitelni. -Nagyon szépen…..
Bony Collins Érkezés 2014.09.26 21:20:36
Ma apa és anya elhatározta,hogy elköltözünk.Nem örültem,egyáltalán,de melyik tini örül egy költözésnek?! Itt vannak a barátaim,a sulim,a rokonaim,itt születtem,nem mehetünk el csak így. -De hát anya,apa,mi lesz az itteni dolgokkal?-kérdeztem. -Ne aggódj,majd lesznek ott is…..
Bony Collins Üdvözöllek 2014.09.26 15:25:00
Bony Collins élete nem egyszerű,mert most érkezett egy csodaszép kisvárosba,Pirsebe.Bony egy 16 éves fiatal lány,aki már az első nap mikor iskolába ment talált is magának két csudi jó barátnőt,és az első igazi szerelmét.De így is nagyon nehéz be illeszkednie.Ugyanis van öt…..