Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maminti.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók diszfázia 2016.02.13 23:42:00
- anya, elmesélhetem?- figyelek mondd!- képzeld el.... (nagy levegőt vesz, kifújja, még egyet vesz, még egyszer kifújja)- miről akarsz mesélni?- anya, képzeld el az oviban... (megint a levegők)- mi történt ma az oviban?- ... (a sóhajok)... nem tudom mondani.- miről akarsz mesélni? próbáld meg!- nem…..
Maminti. 2016.02.14 21:09:14
@paulonviki: Bocsánat, tényleg nem okoskodni akartam! Csak valahogy azt éreztem, hogy segíteni kellene és látod ez jött ki belőlem. Minden szimpátiám a tietek és erősen drukkolok, hogy meg tudjátok oldani Dzseni problémáját. (jaj, nem jó szó a probléma, de nem jut helyette másik az eszembe) Egyébként én is sok esetben úgy érzem, nem tudom jól, érzékletesen kifejezni a gondolataimat, érzéseimet. Nem jutnak eszembe a megfelelő szavak. De ezt inkább csak zárójelben írom.
Ha úgy látod, a spontán tanulás nem segít, nyilván szakemberre lesz szükség, de gondolom nem lesz könnyű megtalálni az "igazit".
kisrigók hagyományos 2015.12.30 23:33:13
a paprikáskrumplihoz nem kell kiöltözni sem.  arra már gondoltam, hogy zavarba hozhatja majd őket a "nálatok mi volt otthon a hagyományos karácsonyi vacsora?" kérdés, de most könnyelműen el tudom határozni, hogy majd jövőre elkezdem a hagyományt. évközben tágíthatom az…..
Maminti. 2016.01.11 16:07:50
@paulonviki: Régen (fiatalon) én sem sütöttem - nem tudtam. Egy nap a fiam közölte velem, hogy tanuljak meg sütni, mert addig nem lehetek nagymama. :) Hát megtanultam...
kisrigók felhőlego 2015.09.11 10:21:26
párnapja egy délután, amikor még éjjel is meleg volt, a játszótéren ért el az ősz. felkapta a szél a homokozót, kerestem, melyik gyerekem szórja, melyiket ültessem ki magammellé, és vegyük át újra a homokozói illemet, de a szél volt az. a szelet még én se nevelem, de…..
Ha én lennék Magyarország miniszterelnöke, jóval a híres kékcédulás... nem, kékplakátos kampány előtt, azazhogy helyett beszédet mondtam volna. Valahogy így: Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim! Magyarország számára eljött a cselekvés ideje. Most, amikor tömegek…..
Maminti. 2015.09.07 15:33:50
@kjá: Szívemből szóltál. Pontosan ezeket gondoltam...