Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polgaralapitvany

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapítónk, Polgár András 2008. augusztus 20-án a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült...
A MAF államtól és pártoktól független adományozókat (alapítványok, cégek, magánszemélyek) tömörítő egyesületi formában működő ernyőszervezet. Bővebben: www.donorsforum.hu..
2008. október 20-án Kuratóriumunk áttekintette  az Alapítványunk elmúlt hónapokban végzett munkáját. Az összeállított szakmai- illetve pénzügyi beszámolót egyhangúlag elfogadta.A Kuratórium tagjai:Kóczé Angéla szociológus (a kuratórium elnöke)Dr. Szőke Judit jogász,…..
Ebben a támogatási formában az alábbi szervezetek részesültek:  ·                     a Jászsági Roma Polgárjogi Egyesület HEFOP 2.1.9 tanoda programja, az egyesület internetes…..
Alapítványunk munkáját önkéntesek is segítik, akiknek ezúton köszönjük, hogy ellenszolgáltatás nélkül, szabadidejük egy részét erre áldozzák: Munkatársaink angoltudását Fügedi Eszter csiszolgatja heti egy-két alkalommal. A mikrohitelezés hazai adoptálását…..
A Mozgalom a Deszegregációért Alapítvány gondozásában elkészült egy video klip és ebből egy a társadalmi célú hirdetésként vetítendő 30 másodperces spot. A szám előadója: Csonka Andreas, a Mozgalom a Deszegregációért Alapítvány munkatársa. Az ingyenesen hívható…..
A legszegényebbek magukon segítenek, de valaki bizalmat előlegez nekik. A bank koldusoknak is hitelez, mégis mindenki visszafizeti. A bangladesi "szegények bankjának" sikerére itthon is felfigyeltek. Több üzletember, civil szervezet és Dobrev Klára is azt vizsgálja,…..
MAF: Hadd kezdjem egy idézettel: „Hiába fordítottak meglehetősen nagy összegeket a cigányság helyzetének javítására a rendszerváltás óta, a célokat a programok elaprózottsága miatt nem sikerült elérni-állapította meg a számvevőszék.” /Népszabadság, 2008. május…..
2008. július 19-én Tiszakeszin már második alkalommal rendezték meg a Horváth Pista emléknapot.  A helyi cigány kisebbségi önkormányzat koszorúzással egybekötött szabadtéri programját alapítványunk a rendezvény hangosításával segítette.   Horváth Pista…..
Alapítványunk szervezésében 2008. augusztus utolsó hétvégéjén járt Szalonnán a Vándormozi, ahol nagy érdeklődéssel fogadták a csapatot és a programot! Köszönjük a helyiek, különösen Horváth Zsolt és Lakatos Csaba közreműködését, segítségét! A Szalonnán készült…..
Egy kutatási ösztöndíjasunk a cigánytelepeken élők mentalitásvizsgálatát végzi. A kutatás hasznos és nem várt eredményekkel is kecsegtet, mindenekelőtt a gondolati sémák, a hozzáállás és az elmaradottság okainak tekintetében. Jelenleg az interjúk felvétele folyik Barcs,…..
Alapítványunk filozófiájába kitűnően beilleszthető az az elgondolás, hogy Magyarországon is szükség lenne egy hatékony, fenntartható mikrohitelezési gyakorlat kialakítására és meghonosítására, hiszen a mikrofinanszírozás célja döntően a szegénység, az azt kiváltó…..
CélA romák minél nagyobb számban legyenek kedvezményezettjei az ÚMFT (Új Magyarország Fejlesztése Terv 2007-2013) és ÚMVP (Új Magyarország Vidékfejlesztési Program) különböző pályázatainak. Az Alapítvány olyan szolgáltatást alakítson ki, és működtessen, amellyel ez…..
Itt tekinthető meg alapítványunk Alapító Okirata! http://docs.google.com/Doc?id=dhqbbnfr_2c3bcqbm4..
A pécsi Gandhi Közalapítványi Gimnázium két hátrányos helyzetű diákjának lehetősége nyílt arra, hogy egy négy éves ösztöndíj keretében az University of Texas amerikai egyetemen tanuljon. Tanulmányaik megkezdésének előfeltétele azonban, hogy októberben letegyék a SAT angol…..
Telefon illetve fax számunk: (061) 266-1374E-mail címünk: info@polgaralapitvany.huHonlapunk címe: www.polgaralapitvany.hu  ..
Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bankszámlaszámunk a következő: Raiffeisen Bank 12010501-01072910-00100009Kérjük támogassa programjainkat. Köszönjük, hogy felkereste blogunkat...
Tövig rágtuk idegességünkben a twiszteres dobozunkat egész délután, míg arra várunk, hogy kiderüljön, végül is mekkora volt Fary haverunk wobblerrel a Pó folyón fogott gigaharcsája. (Az előző posztunk erről szól, aki nem olvasta a fogás körülményeit, az itt megteheti.) A…..