Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harci hörcsög

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..
Harci hörcsög 2015.05.11 07:07:22
@szepi79, első ezen a néven: Ezzel teljesen egyet értek, nekem is nagyon bullshit szagú volt az a jelenet így, ebben a formában.
Nem vagyok én vérszívó, csak egy igazi belevaló, belevaló csaj vagyok. Hát, bazdmeg, gratulálok. ..
Harci hörcsög 2015.05.06 06:50:17
@profilo: Nekem is megvolt végig. Most vérzik a fülem, az agyam...
Erre mondaná a kollégám, hogy hoppá, mert a Nielsen becslése szerint összesen 8 millióan nézték a tévében a Trónok harca évadnyitóját, több, mint 1,16 millióval többen, mint az előző évad első részét, sőt, 800 000 nézővel többen, mint az eddig legjobban nézett…..
Harci hörcsög 2015.04.17 08:24:22
@Bicepsz Elek77: Én például megvárom... :)
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
Harci hörcsög 2015.02.11 12:30:42
@xido: "Melyik a legfinomabb retro édesség? - 1. Rész"
Ha őszintén számot vetünk az életünkkel, akkor be kell vallani, hogy mindannyian éltünk már meg szürreális részeg veszekedéseket, de amilyet a tegnapi összefoglalóban a villalakók produkáltak, arra még a sokat tapasztalt, lepukkant kocsmák előtt üvöltöző alkeszok is…..
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
Harci hörcsög 2014.12.11 08:27:06
@hannamontanna: Kezelhetné normálisabban az rtl ezt a helyzetet :/
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
Harci hörcsög 2014.12.05 12:36:20
@☺ágica: Ennél a mondatnál tört fel belőlem is a hangos röhögés. Bár a vv nem érdemel ilyen aranyos mondatot :D
Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a…..
Harci hörcsög 2014.12.03 06:01:44
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
Harci hörcsög 2014.11.25 12:19:35
@mézescsók: Emlékeim szerint a delfin hangon röhögő csaj ment ki és Zsófi meg Krisztián ment be helyette. De javítsatok ki, ha tévedek.
Filmbook A Notre Dame-i toronyőr 2014.08.17 10:00:00
Victor Hugo regényének eredeti címe: Notre Dame de Paris, az angol fordításé viszont The Hunchback of the Notre Dame. Ezek után nem csoda, hogy a későbbi angol nyelvű adaptációkban a katedrális helyett inkább a púpos harangozó karakterére helyezték a hangsúlyt. De nem Victor…..