Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálosi Márta

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan minta, amit egyszerűen nem tudok megunni, akkor az a csíkos, leginkább a tengerészcsíkos. A ruhatáramban mindig van legalább 3-4 ilyen felső - vastagabb, vékonyabb, rövid ujjú, hosszú ujjú. Nem véletlen, hiszen friss, játékos, és nagyon jól kombinálható, legyen szó sportos vagy elegáns,…..
Lipstick Policy Bunda? Botrány! 2016.11.22 08:39:37
A szőrme nem újkeletű divathóbort, hiszen már az ősember is hordta, még ha nem is a stílus volt az elsődleges szempontja. Az utóbbi években azonban gyakorlatilag az egyik legnagyobb téli trend, ami nem is csoda, hiszen nőies, elegáns, csodásan meleg és rengeteg színben elérhető. Legyen szó kabátról,…..
A szeptember nem csak az iskolásoknak izgalmas hónap, de a divatimádóknak is. Az ősz minden évben az újrakezdést jelenti, hiszen ilyenkor az üzletekben a kis nyári ruhákat, shortokat felváltják az átmeneti kabátok, blúzok, pulóverek, a pántos szandálokat a zárt cipők és csizmák. Ahogy egyre…..
Az ember azt gondolná, hogy a fehérnemű magánügy, ami csak az illetékes személyeknek szól, és teljesen egyértelmű, hogy milyen ruha alá milyet választunk. Ilyenkor azonban, mikor nyakunkon a nyár, és ezzel együtt a lenge, áttetsző holmik és az elöl-hátul dekoltált, ujjatlan ruhák és felsők, mindig…..
Dress for success, vagyis öltözz úgy, hogy sikeres legyél! Mert igenis az, hogy milyen ruha van rajtunk, nem csak a hangulatunkat határozza meg, de azt is, hogy mások hogyan állnak hozzánk.  Ha vezető beosztásban dolgozunk nőként, vagy egyszerűen csak szeretnénk, hogy komolyan vegyenek bennünket…..
Az év eleje mindig kiválóan alkalmas arra, hogy fogadalmakat tegyünk és egy kicsit felfrissüljünk testileg-lelkileg. A szokásos "többet sportolok", "rá sem nézek a csokira" ígéretek mellett azt is megfogadhatjuk például, hogy kevesebb, de jó minőségű, időtálló holmit vásárolunk, és leárazáskor nem…..
A vörös rúzs és én olyan öt éve kerültünk szorosabb barátságba. Korábban is szemeztem vele, de egyszerűen túl gyáva voltam hozzá, hogy felkenjem úgy igazán látványosan, ne csak épphogy, ímmel-ámmal. Próbálkoztam persze mindenféle pasztell színekkel és szájfényekkel, de…..
Pálosi Márta 2015.12.23 18:15:20
@Tarhos Emese: A karácsony pedig különösen alkalmas időszak arra, hogy piros legyen a száj is! Amint jönnek az első bókok, higgye el, nem lesz visszaút! ;)
Pálosi Márta 2016.01.03 22:11:00
@Tarhos Emese: De jó! Innen már akkor tényleg csak egy lépés a piros! ;)
Lipstick Policy Material girl 2015.10.30 14:05:53
Biztos mindenkivel megtörtént már, hogy már messziről kinézett egy szoknyát, blúzt a vállfán, de amikor közelebbről megvizsgálta, kiderült, hogy mégsem annyira szép, mint elsőnek tűnt. Velem legalábbis számtalanszor előfordult. Mert lehet bármilyen jó a forma, a…..
Egyszer olvastam valahol, hogy a táskában az a legjobb, hogy nem lehet kihízni. És tény, hogy az egyik legjobb befektetés! Nők vagyunk, ezért ráadásul egy sosem elég, ugye? Kell minimum egy fekete alapdarab, egy barna, vagy drapp, egy színes, illetve egy alkalmi clutch. Azt vallom,…..
Nagyon örültem, amikor Orsi és Norbi megkért, hogy segítsek nekik felkészülni egy fotózásra. Szerették volna ugyanis, hogy az öltözékükben is visszaköszönjön az az összhang, ami a kapcsolatukat jellemzi. Miután megérkeztem hozzájuk, órákon át válogattuk a többféle…..
Végre itt a tavasz, napsütéssel, madárcsicsergéssel és színes virágokkal. Türelmetlenül várom mindig, mert tél végére már fojtogatónak érzem a vastag sálakat, a télikabátot és a csizmát. Ilyenkor az első dolgom, hogy ezeket ledobjam, és könnyű tavaszi kabátokra és…..
Amikor női magazinokat lapozgatok,magával ragad a képi világ, és természetesen a sok gyönyörű ruha, táska, ékszer. Vágyom rájuk, és néha úgy érzem, hogy nem lehet teljes az életem egy Burberry trenchcoat nélkül. Rengetegen vagyunk ezzel így, és sajnos sok az olyan lány, nő,…..
Pálosi Márta 2015.02.26 13:42:20
@Hujber Tünde: Természetesen a gyerekmunka semmilyen esetben sem elfogadható. Jellemzően azonban a hamisításból élő cégek, illetve fast fashion márkákat képviselő cégek egy része az, aki ezzel él, nem pedig a luxuscégek, akik megfizetik azokat a szakembereket, akik legtöbb esetben kézzel készítenek el egy-egy darabot.
Pálosi Márta 2015.02.26 13:48:15
@nick:: Nem a logó az, ami stílusossá tesz, de sajnos sokan így gondolják, és ezért veszik meg a replikákat. Véleményem szerint azonban nem ez határozza meg a jó stílust, sőt, egy logó nélküli, szép, letisztult táska akár sokkal szebb is lehet, mint egy luxusmárka kevéssé eltalált modellje. Egy ócska minőségű hamisítvány véleményem szerint azonban semmilyen esetben sem stílusos.
Régóta álmodozom egy hatalmas gardróbszobáról, gyönyörű szőnyeggel és fésülködőasztallal. Igazán szerencsés, akinek ez megadatott, de azoknak, akiknek egyelőre egy szekrényt kell átlátniuk, mint nekem, még jobban meg kell tanulniuk tökéletesen rendszerezni. A jól…..
Bevallom, a leárazások néha engem is be tudnak szippantani, egész egyszerűen van valami mágikus azokban a százalék jelekben. Mióta azonban tudatosabban építem a ruhatáram, igyekszem nem elcsábulni, és összevásárolni olyan ruhákat, amikre az égadta világon semmi szükségem. Hogyan úszhatjuk meg a…..
LBD - három kis betű, ami a világ egyik legnépszerűbb ruháját takarja. A divattrendek ugyanis jönnek-mennek, segítenek színesíteni öltözködésünket, de aki szeretne egy kis állandóságot, és biztos pontot a gardróbjában, az a kedvenc farmer és egy tökéletes szabású fehér…..
Vannak nők, akik természetesen, minden erőlködés nélkül stílusosak, mintha csak felkapták volna az első ruhát, amit a szekrényben találtak. Ők egész biztos, hogy nem a magazinokból lesik el minden alkalommal, hogyan érdemes öltözni. Egész egyszerűen van néhány alapvető…..
London, Topshop Unique show. Az amerikai Vogue mindenható úrnőjének, Anna Wintournak társaságát Kate Moss és Sir Philip Lim, a márka tulajdonosa  mellett a külső szemlélő számára ismeretlen nők élvezik az első sorban. Ma már általános, hogy a legnevesebb divatházak…..